Emzirirken Gögüs Ucu Yarığı ve Domuz Yagı

Geçmiş olsun.

Şimdi siz doktorlar krem verdi kullandım v.s diyorsunuz ama,emzirdiğiniz sürece o kremlerden istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.
Ben bebeğimi 5 ay zor emzirdim dayanamadım.
Allah sabır versin tabiki.
Hele ki bebeğiniz biraz büyümüş.
Acı duymuyorsanız biraz daha sabredebilirsiniz.

Bende yurtdışındayım domuz yağı olayını duymuştum.
Faydasını soracak olursanız,
Doktorların verdiği kremlerden daha üstün bir sonuç alabileni duymadım.
Iyy keşke sürmeseydim. Diyeni duydum tabiki.

Ve tabiki bu sizin kararınız.
Tekrardan geçmiş olsun.
 
Direk yağ olanları yurt dışında satıyorlar bembeyaz ve düz sucuk gibi şekil veriyorlar etkileri gerçekten çok iyi bende çok araştırmıştım tanıdığım dedikten sonra direk kendisi daha da hızlı geçiriyor hafif eritilip sürülüyormuş

Çok ilginç bunları ilk kez duyuyorum.
Aşırı da merak ettim şimdi.
Ben hiç iyi diyeni görmedim.
Bizim İngilizler de domuz yağını genelde pis şeylerde kullanır hayret 😂
Kesinlikle yarın sormalıyım...
 
Direk yağ olanları yurt dışında satıyorlar bembeyaz ve düz sucuk gibi şekil veriyorlar etkileri gerçekten çok iyi bende çok araştırmıştım tanıdığım dedikten sonra direk kendisi daha da hızlı geçiriyor hafif eritilip sürülüyormuş
Benim kullandigimda beyaz ve hafif sert bir kremdi. Yaklaşık bir ay kadar kullandım inanamadım. Sanırım yurt dışındandı. Kozmetikciler satar belki. Ya da kuaförlere, güzellik salonlarına sormak gerek.
 
Ilk dogum yaptigimda olmustu benim de tahinin ustundeki yag iyi gelmisti. Ama 18 aylik olmus zaten. Surda hepi topu 6 ay daha emsin diye neden iskence ediyorsunuz kendinize? Yani bunu bir anne olarak yaziyorum. Acı cekmek yerine yavas yavas biraktirsaniz memeyi daha iyi olmaz mi? Annelik gercekten boyle biseyse eger ben bu dusunceyle anne olmayi beceremiyorum sanirim.
 
Dini yorum falan yasak ama şunymu diyeyim haramla tedavi alternatifi varsa haramdır.
Ayrıca şu an meme uçlarınızdan dolayı canınız acıyor ve emzirmek size izdirap veriyor ise 18 aylik bebeği dinen sutten kesebilir..hatta belki kesmeniz şuan size farz bile olabilir. Çünkü tek gıdası süt değil şu an ve siz tedavi olmak durumundasınız.
Vücudunuza eza veremezsiniz.
 
İçim rahat etmedi gece bakmıştım sizin için sordum Bi çözüm yolu buldunuzmu bilmiyorum ama lütfen kuallanmayin
 

Eklentiler

  • Screenshot_20190715_075331.jpg
    Screenshot_20190715_075331.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 103
Aynısını birebir yaşadım. Dikişlik yarıklar oldu iki göğüsümde de. Farklı pozisyonlarda çocuğun dişleri yaralara gelmeyecek şekilde emzirdim geçti. Domuz yağının dini boyutuna girmeyeceğim ama çevrede herkes birçok şey söyler. Siz farklı doktora görünün derin.
 
Sudocrem denedinizmi. Sarı kantaron yagıda cok etkili. Madacasol, furacin merhem bunlar etkili kremler. Az az her birini 5 gün denemelisiniz. Madacasol kremi gece sürün. Kantaron yagı zararsızdır sürekli sürebilirsniz. Rabbim şifa versin.
 
Gümüş içerikli göğüs ucu pedleri var o şekilde deneyin. O yağı sürdüğünüzde çocuğunuz emmiş olacak yine de.. Eğer Müslüman veya yahudi iseniz haram çünkü.
 
X