- 12 Ocak 2014
- 3.943
- 2.575
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi sen bi ben varız canım67.6 kg olmuşum 400gr gitmiş.
bgn kahvaltıda
Tereyağlı kaşarlı 3 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
2 parmk kadar beyaz peynir yedim 1\2 lt süt içtim
öğlen ve akşama nohutlu suluköftem var süt ve ayrana devam.
Patates olmamalı sanırım nişasta ya.Sabah aç karnına tartıldım 63.0 çıktı. Yani aynı bi değişik yok ama zaten dün başladım sayılır. Bugün kahvaltı peynirli 3 yumurta 1 bardak lactamil 3 zeytin biraz göbek marul yedim. Öğle yemeği yeme fırsatı bulamadım ama 3 litre kadar su içtim. Akşam yemeğinde 2 tabak nohut 2 kase buğday çorbası 1 tavuk baget 1 de haşlama patates yedim. Birileri eksiğimi söylesin lütfen.
ayyy pekte severim. tamam çıkardım listedenPatates olmamalı sanırım nişasta ya.
Ben de çok severim ben de yemiyorum artık. Zayıfladıktan sonra yerim diye odaklıyorum kendimi.ayyy pekte severim. tamam çıkardım listeden
kaç kilosun boyun kaç cnm ? ben 59 la hamile kaldım 76 yla bitirdim 15 günlük lohusayken 64 tüm şimdi 63 kiloyum hedefim 54. 170 boyum varBen de çok severim ben de yemiyorum artık. Zayıfladıktan sonra yerim diye odaklıyorum kendimi.
zaten dünkü kıyafet alışverişinden sonra çok moralim bozuldu.
çok kiloluyum![]()
67.3 çıktı bgn tartıda.kaç kilosun boyun kaç cnm ? ben 59 la hamile kaldım 76 yla bitirdim 15 günlük lohusayken 64 tüm şimdi 63 kiloyum hedefim 54. 170 boyum var
Bereceğiz gayret edersek. İnanıyorum ben. İradeli olmalıyız. Emzirmesem sıkı diyet yaparımda ben işte emzirdiğim için kısamıyorum67.3 çıktı bgn tartıda.
boyum 163 164 filan.
ben de 56 ile hamile kaldım 75 le doğuma girdim.
doğumdan çıktığımda 68dim.
annemin evinden kendi evime geldim 66 ya düştüm.
sonra gelen giden tatlılar baklavalar börekler derken 70i gördm tekrardan.
biraz dikkat ettim yine 68 oldum sonra da karataya karar verdim işte. Benim hedefim de 54 55 bakalım
36 38 bedenden 42 bedene çıkmışım giydiğim hiçbirşeyi yakıştramadm kendime.
her yerimden 10 cm genişlemişim yav
Bereceğiz gayret edersek. İnanıyorum ben. İradeli olmalıyız. Emzirmesem sıkı diyet yaparımda ben işte emzirdiğim için kısamıyorum
Teşekkür ederim. Sadece bu çorbaylamı bu kadar kilo verdiniz ?Emziriyorsaniz kemik suyuna sebze corbasi cok guzel sut arttiriyor ve kilo verdiriyor.
ben kemigi kaynatip suyunu bigun buzdolabinda bekletir,donan yagini alip sevdigim sebzelerle corba yapardim.
55 kilo hamile kaldim,70 kilo doguma girdim suan 51 kiloyum.
kemik suyu diyorum cunku insan herzaman kusbasi et bulamiyor ama vitamin yonunden cok kuvvetli kemik suyu,yavrunuza sutunuz yarar hem.