- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani ben hani bengelin kizlar burda toplasalim :)
liste miz
maral
esoba
litchi
pirelideve
aklimda kalanlar bunlar gelen oldukça yazariz :)
Benide kat canımgelin kizlar burda toplasalim :)
liste miz
maral
esoba
litchi
pirelideve
ekledim sizi kizlar
sabah yedinizmi karatay kahvaltisini
sabah kahvaltısı ıyydı de öglen ızgara tavuk yanında fırın makarna yedimekledim sizi kizlar
sabah yedinizmi karatay kahvaltisini
neyse ilk gunden olur oylesabah kahvaltısı ıyydı de öglen ızgara tavuk yanında fırın makarna yedim
ne zaman istersen canim1 haziranda beni de eklersin canım,şimdilik takipte olucam sadece.
off off ben 65 olsam daha ne isterim
iki ogun arasini yemeden durabiliyorsan sorun yok canimBen de varımm...
ben 2 gün denemedeyim anneme gidince işler bozulabilir o yüzden dönüşe odakladım kendimi.
kaçamakla yedim ben. Sabah süt içtim. Peynirli yumurta domates zeytin ceviz ama ceviz reçelin içinde varmış bir tek oradan ayıkladım :)
O kadar fındık acayip gaz yapar bizde. Çaya şeker atmışsın şeker de var mı? Ben bugun salep içtim tavuk göğsü yedim tatlı olandansabah kahavltim
2 yumurta
1 havuç rendesi
zeytin beyaz peynir , az sekerli 1 br çay
10 kadar findik
bol su içiyuorum gidip çikip :)
alisverise gitmem lazim o yuzden tabagim eksik
yesillikler olucak , peynirim az di sevmedigim için, sevdigim peynirden alicam gidip , bu gunluk idare ediyorum boyle
sabah 65.5 kg idim
heedf simdilik 60 :)
sen kahvcaltiyi nasil yaptin cnm? yumurta yemiyorim dedin yahani ben hani ben
Kız beni niye yazmadıngelin kizlar burda toplasalim :)
liste miz
maral
esoba
litchi
pirelideve
krizantemcik
cermelek
eleberet61
seker yok da , beb sekersizb çay içemem, bi buyuk br a yarim seker attim onunda yarisini içtim :)O kadar fındık acayip gaz yapar bizde. Çaya şeker atmışsın şeker de var mı? Ben bugun salep içtim tavuk göğsü yedim tatlı olandan
unuttum bacim kusuruma bakmaaa , ilk siraya yaziyorum hemenKız beni niye yazmadın
Gece ben dedim başlayalom diye
findik yerine ceviz ye sende :)O kadar fındık acayip gaz yapar bizde. Çaya şeker atmışsın şeker de var mı? Ben bugun salep içtim tavuk göğsü yedim tatlı olandan
Beni de yaz kiz. 3 kilom kaldi onu verem bari.gelin kizlar burda toplasalim :)
liste miz
mattika
maral
esoba
litchi
pirelideve
krizantemcik
cermelek
eleberet61