• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken karatay diyeti ..

Teşekkür ederim. Sadece bu çorbaylamı bu kadar kilo verdiniz ?

sabahlari bu corbayi ictim ya da oglen,aksama birakmadim corbayi.
stepperla 2000 adim attim gunluk.bos buldugum zamanlarda mekik cektim.
yumurta yedim gun asiri.
tatli hic yemedim diyebilirim.
belli bir listem yoktu acikcasi ama protein agirlikli beslendim.

Çok düzemnli yapamasam da 1 kilo daha vermişim. 62 oldum. Düzwnli yqpsam hiçbişey kalmayacak demek.

Bende grubu görünce sevindim ama kopmuş gitmiş herkes. Emzirirken karatay yapmak sağlıklı kı acaba? Ben de dün başladım.

Yeni üye oldum ama hamilelikten beri bu siteyi takip ediyorum. Hamilelikte 22 kilo aldım. Duyan herkes abartı bir kilo Nasıl o kadar aldın aaa cok almışsın tarzı yorumlarla daha cok moralimi bozdular. Diyet yapamıyorum ama son iki aydır neredeyse hiç ekmek makarna pilav patates börek poğaçacı tarzı seyler yemiyorum bir tek zayıf noktam dondurma. Ona rağmen sadece 2 kilo gitti. Bazı günler dışında ara öğün yapmıyorum genellikle 8 Den sonra da yemiyorum. Bir nevi Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum. Motive olmaya ihtiyacım var bu kilolardan kurtulmak istiyorum

Yeni üye oldum ama hamilelikten beri bu siteyi takip ediyorum. Hamilelikte 22 kilo aldım. Duyan herkes abartı bir kilo Nasıl o kadar aldın aaa cok almışsın tarzı yorumlarla daha cok moralimi bozdular. Diyet yapamıyorum ama son iki aydır neredeyse hiç ekmek makarna pilav patates börek poğaçacı tarzı seyler yemiyorum bir tek zayıf noktam dondurma. Ona rağmen sadece 2 kilo gitti. Bazı günler dışında ara öğün yapmıyorum genellikle 8 Den sonra da yemiyorum. Bir nevi Karatay diyetini yapmaya çalışıyorum. Motive olmaya ihtiyacım var bu kilolardan kurtulmak istiyorum
Ben de 56 kilo ile hamile kaldım 75 le doğuma gttim doğumdan çıktıpımda 68 kilo idim 20 25 günde 66 kiloya kadar indim.
Sonra süt olsun diye yemekten 75 kilo oldum tekrardan.
Karaty diyetiyle şuan 61 kiloya kadar indim hatta 60.8 :)
Ha çok aşırı düzenli yapmadm ayda 2 kere günüm var iyi yiyip içiyorm arada pazar günlerini ödül gnü yapıyrum filan çok sıkı yapmadm yani ocak 15 20 den sonra 10 kilo kadar verdm.
Şuan gayet iyiym 5 kilo daha vermeye çalışıyorm raht takılıyorum dikkat etsem 1 ayda o da gider.
Ha bismillah deyip kesin kararla başlamak lazm erteledkçe gözünde büyür.
Zaten biraz kilo verince o zayıflık seni fazlasıyla motive edecektir.

Ben de 56 kilo ile hamile kaldım 75 le doğuma gttim doğumdan çıktıpımda 68 kilo idim 20 25 günde 66 kiloya kadar indim.
Sonra süt olsun diye yemekten 75 kilo oldum tekrardan.
Karaty diyetiyle şuan 61 kiloya kadar indim hatta 60.8 :)
Ha çok aşırı düzenli yapmadm ayda 2 kere günüm var iyi yiyip içiyorm arada pazar günlerini ödül gnü yapıyrum filan çok sıkı yapmadm yani ocak 15 20 den sonra 10 kilo kadar verdm.
Şuan gayet iyiym 5 kilo daha vermeye çalışıyorm raht takılıyorum dikkat etsem 1 ayda o da gider.
Ha bismillah deyip kesin kararla başlamak lazm erteledkçe gözünde büyür.
Zaten biraz kilo verince o zayıflık seni fazlasıyla motive edecektir.
Ay cok iyi vermişsiniz maşallah. Spor yaptınız mı?

Bir şeyi yanlış yazmışım. Doğumda 8 kilo gitti sonrasında 2. Aydan sonra birçok seyden kestim son iki ayda bazı seyleri neredeyse bırakıp günde 45 dk spor yaptım toplam 6 kilo gitti. Kendimi kasa kasa bu kadar gitti 6 ayda

Bir şeyi yanlış yazmışım. Doğumda 8 kilo gitti sonrasında 2. Aydan sonra birçok seyden kestim son iki ayda bazı seyleri neredeyse bırakıp günde 45 dk spor yaptım toplam 6 kilo gitti. Kendimi kasa kasa bu kadar gitti 6 ayda
Spor yapmadım hep yapmaya çabaladım ama 2 3 gün anca yapabildim üstüste sonra da bıraktım. Havalar ısınınca yürüyüş yaptım ama düzenli olmasa da.
Bünyem hızlı kilo vermeye çok müsait değil malesef dikkat etmedim mi hemen alıyorum. Bir de karbonhidratlı yrmekleri daha çok seviyorum abur cuburundan hamur işi tatlısına kadar.
Eğer çok dikkat etmene rağmen kilo veremiyorsan belki insülin direnci vardır.
Karatay diyetine uyduğun zaman da haftada 1 kilo garanti verirsin ayda 4 kilo gider yani.
Ben pek dikkat etmediğim dediğimde karatay yaparken kuralları deldim değil.
Diyelim 3 hafta yaptysam 1 gün(toplanma günlerinde) serbest yedim ama ertesi gün tekrar başladm devam ettim.
Ya da 1 hafta hiç dikkat etmedm ama başladğmda iyi uydum.
Diyorm ya tam uyarsan haftada 1 kilo kesn verirsin.

Back
X