Emzirirken kilo verme?

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.393
248
27
Kızlar 2 aylık bebeğim var emziriyorum,
Şuan kilom 84 ve ben 70 e düşmek istiyorum, boyum 1.72 emzirirken nasıl kilo verebilirm? Kaldım 84tte gitmiyo

Son düzenleme:
Canim bence suan kilonu dert etme emzir bebegini zaten verirsin bir bakmissin gitmis 1 sene dolmadan benim oglumda 1 yasina girmeden eski kiloma donmustum ye bol bol emzir canim

Canim bence suan kilonu dert etme emzir bebegini zaten verirsin bir bakmissin gitmis 1 sene dolmadan benim oglumda 1 yasina girmeden eski kiloma donmustum ye bol bol emzir canim
Ilk 1 ay gitti 14 kilo fakat 84tte takılı kaldım, çok rahatsiz ediyo yiyorum ama hem yiyip süt olup hemde kilo vermenin yolu yokmu?

Çok rahatsiz ediyo kıyafetlerim olmuyo, ve eşim benden zayıf o sıkıntı yapmiyo ama ben sıkıntı yapıyorum

Canim takma kafana taktikca veremiyebilirsin sabah ac kArnina limonlu sicak su ic
Evet onu okudum bazı konularda icicem inşaAllah, takmamaya çalışyorum ama vermekte istiyorum sütüm azalır diyede korkuyorum nasıl olacak bnde bilmyrm, sanırım bebeğim biraz daha büyümeden pek bise yapamam

Evet onu okudum bazı konularda icicem inşaAllah, takmamaya çalışyorum ama vermekte istiyorum sütüm azalır diyede korkuyorum nasıl olacak bnde bilmyrm, sanırım bebeğim biraz daha büyümeden pek bise yapamam
Evet canim sabret sonra diceksin bosuna takmisim diye vericeksin suan olmasada ilerde hepsi gider uzme kendini bebegini dusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…