Emzirirken kilo verme?

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.393
248
27
Kızlar 2 aylık bebeğim var emziriyorum,
Şuan kilom 84 ve ben 70 e düşmek istiyorum, boyum 1.72 emzirirken nasıl kilo verebilirm? Kaldım 84tte gitmiyo :KK43:

Son düzenleme:
Canim bence suan kilonu dert etme emzir bebegini zaten verirsin bir bakmissin gitmis 1 sene dolmadan benim oglumda 1 yasina girmeden eski kiloma donmustum ye bol bol emzir canim

Canim bence suan kilonu dert etme emzir bebegini zaten verirsin bir bakmissin gitmis 1 sene dolmadan benim oglumda 1 yasina girmeden eski kiloma donmustum ye bol bol emzir canim
Ilk 1 ay gitti 14 kilo fakat 84tte takılı kaldım, çok rahatsiz ediyo:( yiyorum ama hem yiyip süt olup hemde kilo vermenin yolu yokmu?

Çok rahatsiz ediyo kıyafetlerim olmuyo, ve eşim benden zayıf:( o sıkıntı yapmiyo ama ben sıkıntı yapıyorum:(

Canim takma kafana taktikca veremiyebilirsin sabah ac kArnina limonlu sicak su ic
Evet onu okudum bazı konularda icicem inşaAllah, takmamaya çalışyorum ama vermekte istiyorum:( sütüm azalır diyede korkuyorum :( nasıl olacak bnde bilmyrm, sanırım bebeğim biraz daha büyümeden pek bise yapamam

Evet onu okudum bazı konularda icicem inşaAllah, takmamaya çalışyorum ama vermekte istiyorum:KK43: sütüm azalır diyede korkuyorum :KK43: nasıl olacak bnde bilmyrm, sanırım bebeğim biraz daha büyümeden pek bise yapamam
Evet canim sabret sonra diceksin bosuna takmisim diye vericeksin suan olmasada ilerde hepsi gider uzme kendini bebegini dusun :)

Back
X