- 3 Ocak 2015
- 82
- 59
- 8
- 40
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Sen fazla tuketiysyn ki kabızlık yaptı. Kayısı yaramıyorsa. Tam buğday ekmeği tüket oda iyi gelirİlk defa duydum leblebinin kabızlık yaptıgını belkide dediğin gibidir.biraz ara vereyim
Valla benim oğlumda gece akşam emiyor. Şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım.zaten o saate kasar dolu dolu yiyorum ben acıkmıyorum.ha olduki acıktım 2 yumurta haşlayıp yiyorum.yada sütle kahvaltılık gevrek yiyorum.ama acıkmıyorum.sütümde yetiyor.masallah kilo alımıda iyi oğlumun.sorun yaşamıyoruz yani.M
Allah bağışlasın. Ben emzirirken çok acıkıyorumda ondan sordum. 16dan sonra acıkmıyormusun ve sütün geliyormu. Bn o kadar süre yemezsem sütüm azalır oğlum akşam gece falan baya emiyor sabaha süt kalmaz sınra. Bana göre bi yöntem değilmiş.
Yani gün içinde ve akşam azda olsa yiyorum. Ekmek olayını kestim gibi ama yersemde tam bugday alıyorum.bende tembellik var sanırsam.Sen fazla tuketiysyn ki kabızlık yaptı. Kayısı yaramıyorsa. Tam buğday ekmeği tüket oda iyi gelir
Bak bende 2 tartı var biri 1 kilo fazla gösteriyor.bende diğerinde tartılıyorum şimdi yeni aldıgım tartıyla aynı çünkü demekki fazla tartan yanlış gösteriyor sinir bozucu tabi buBaharixcim tartım bozuk olduğunda tahmini kilo söylemiştim64 diye ama diyetsyene gidince 61 700 olduğumu öğrendim.. Yani bir haftada 3 kilo değil gitse gitse bir kilo vermişimdir
Benin kide bozulmaya yakın öyleydı şimdi tamamen bozulduda rahatladım:)) ay bi şu gripnsalgı ları felan geçsede dışarı çıkıp alsam yeni bi tartııBak bende 2 tartı var biri 1 kilo fazla gösteriyor.bende diğerinde tartılıyorum şimdi yeni aldıgım tartıyla aynı çünkü demekki fazla tartan yanlış gösteriyor sinir bozucu tabi bu
Nerdesin bilmiyorum ama tchibo mağzalarında vücut analiz tartısı geldi intrnet satışıda var 69 tl güzel bir tartı istersen bak.Benin kide bozulmaya yakın öyleydı şimdi tamamen bozulduda rahatladım:)) ay bi şu gripnsalgı ları felan geçsede dışarı çıkıp alsam yeni bi tartıı
Ben kabak tatlısı yedim baya bol kepçe yani azcıkda çerezBu akşamki kaçamağimida yazayım ;(( bir kase dolu dolu sütlaç
Oo yarasın bizlere bebelere süt olsunn :)))Ben kabak tatlısı yedim baya bol kepçe yani azcıkda çerez
Ben ekmek yemsesem kabız oluyorum. Ya tam buuğdy yada kepekli ekmek çok iyi geliyor bana.. Hem diyetisyende her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği öneriyorYani gün içinde ve akşam azda olsa yiyorum. Ekmek olayını kestim gibi ama yersemde tam bugday alıyorum.bende tembellik var sanırsam.
Ohh afiyet olsun. Kız ben seni 3 kilo verdi sandıydım kıskandıydımBu akşamki kaçamağimida yazayım ;(( bir kase dolu dolu sütlaç
:)) öyle böyle vericez şundan bundan kısarak yiyerekOhh afiyet olsun. Kız ben seni 3 kilo verdi sandıydım kıskandıydımArada bnde kaçamk yapıyorum ya. Dayanamıyorum tatlıya hamur işlerine. Ama yesem bile az yiyorum onlardanda.
Maşallah canım senin diyette pek gözelmişlBen kahvaltıya pankek yaptımmmmmay aman diyetde neymiş dermişim yani kızlar ben herşeyi yiyorum ama erken saatte kesiyorum .bir diyetisyen vardı o öle yapın 1 ay deneyin nası kilo veriyorsunuz demişti eşimde 11 kilo verdi kısa sürede.aslında bu hamır işi ve tatlıyada çözüm buksam daha hızlı veririm.ama emziriyorum diye canım ne isterse yiyorum. Öğlende tavuk şiş bulgur pilavı ayran olcak muhtemelen akşam yok zaten.lesliee ile yürüyüş var 45 dk süper vücut çalıştırıyor bilginiz olsun.
Bnde diyorum şu kiloları bi verem ahh ahh :))Aslında pankeki oğlum için yaptım ama bende nasiplendim yemeyince .üzerinede fındık ezmesi sürdüm valla nefis oldu arada kendini mutlu etmek gerekli . eşimde akşam yiyor ama yine öle geç saatlere sarkmıyor.bizimkisi diyet sayılmaz sadece porsiyonları küçültük.geç saatte yemiyoruz.hiç diyetle alakamız yok.diyet diyince insan geriliyor bir.şu kilolar gitsin bir ah ah neler yapcam
Göğüslerin emzirirkenmi büyüdü.başlığı açarken ''haah tam bana göre konu ''diye düşünüyordum
4 aylık bebeğim var 7-8 kilo versem bana yetiyor ama benim göğüslerim büyük olduğundan çok zorlanıyorum.eski pantolonlarım oluyor da üst giysiler
konuyu takipteyim biraz daha bekleyip diyete başlayacağım inş.
bu arada konuyu okurken sarmaları götürüyordum
durumum vahim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?