Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Valla benim oğlumda gece akşam emiyor. Şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım.zaten o saate kasar dolu dolu yiyorum ben acıkmıyorum.ha olduki acıktım 2 yumurta haşlayıp yiyorum.yada sütle kahvaltılık gevrek yiyorum.ama acıkmıyorum.sütümde yetiyor.masallah kilo alımıda iyi oğlumun.sorun yaşamıyoruz yani.

Baharixcim tartım bozuk olduğunda tahmini kilo söylemiştim64 diye ama diyetsyene gidince 61 700 olduğumu öğrendim.. Yani bir haftada 3 kilo değil gitse gitse bir kilo vermişimdir
Bak bende 2 tartı var biri 1 kilo fazla gösteriyor.bende diğerinde tartılıyorum şimdi yeni aldıgım tartıyla aynı çünkü demekki fazla tartan yanlış gösteriyor sinir bozucu tabi bu

Bak bende 2 tartı var biri 1 kilo fazla gösteriyor.bende diğerinde tartılıyorum şimdi yeni aldıgım tartıyla aynı çünkü demekki fazla tartan yanlış gösteriyor sinir bozucu tabi bu
Benin kide bozulmaya yakın öyleydı şimdi tamamen bozulduda rahatladım:)) ay bi şu gripnsalgı ları felan geçsede dışarı çıkıp alsam yeni bi tartıı

Benin kide bozulmaya yakın öyleydı şimdi tamamen bozulduda rahatladım:)) ay bi şu gripnsalgı ları felan geçsede dışarı çıkıp alsam yeni bi tartıı
Nerdesin bilmiyorum ama tchibo mağzalarında vücut analiz tartısı geldi intrnet satışıda var 69 tl güzel bir tartı istersen bak.

Ben kahvaltıya pankek yaptımmmmm ay aman diyetde neymiş dermişim yani kızlar ben herşeyi yiyorum ama erken saatte kesiyorum .bir diyetisyen vardı o öle yapın 1 ay deneyin nası kilo veriyorsunuz demişti eşimde 11 kilo verdi kısa sürede.aslında bu hamır işi ve tatlıyada çözüm buksam daha hızlı veririm.ama emziriyorum diye canım ne isterse yiyorum. Öğlende tavuk şiş bulgur pilavı ayran olcak muhtemelen akşam yok zaten.lesliee ile yürüyüş var 45 dk süper vücut çalıştırıyor bilginiz olsun.

Ohh afiyet olsun. Kız ben seni 3 kilo verdi sandıydım kıskandıydım Arada bnde kaçamk yapıyorum ya. Dayanamıyorum tatlıya hamur işlerine. Ama yesem bile az yiyorum onlardanda.
:)) öyle böyle vericez şundan bundan kısarak yiyerek herkes kendini vücudunu tanıyor o yüzden nasıl yersek ne yaparsak kilolar gider iyi biliyoruzda arda kaçırıyoruz

Maşallah canım senin diyette pek gözelmişl oo bide ne güzel yaşmışşsın kız bunları yapmaya hiç üşenmiyormusun :)) biz eşimle bitek akşam yemeğinde bulyşuyoruz o yuzden o kadar kendim için yemek hazıırlamıyorum

Aslında pankeki oğlum için yaptım ama bende nasiplendim yemeyince .üzerinede fındık ezmesi sürdüm valla nefis oldu arada kendini mutlu etmek gerekli . eşimde akşam yiyor ama yine öle geç saatlere sarkmıyor.bizimkisi diyet sayılmaz sadece porsiyonları küçültük.geç saatte yemiyoruz.hiç diyetle alakamız yok.diyet diyince insan geriliyor bir.şu kilolar gitsin bir ah ah neler yapcam

Bnde diyorum şu kiloları bi verem ahh ahh :))

başlığı açarken ''haah tam bana göre konu ''diye düşünüyordum
4 aylık bebeğim var 7-8 kilo versem bana yetiyor ama benim göğüslerim büyük olduğundan çok zorlanıyorum.eski pantolonlarım oluyor da üst giysiler
konuyu takipteyim biraz daha bekleyip diyete başlayacağım inş.
bu arada konuyu okurken sarmaları götürüyordum
durumum vahim sanırım

Göğüslerin emzirirkenmi büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…