- 3 Ocak 2015
- 82
- 59
- 8
- 40
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
Bence bizle beraber diyete başlyanlar devam ediyorda yazamıyorlar diye düşünüyorum.. hepiniz bebekliyizzBiraz fazla kaçtı akşam yemeğim. Mekik çekmen güzel devam. Diyete başlamadan bi sürü arkadaş vardı. Hafta başından beri kayboldular ama.
Bence bizle beraber diyete başlyanlar devam ediyorda yazamıyorlar diye düşünüyorum.. hepiniz bebekliyizziş güç derken buraya yazacak zaman kalmıyordur:))
Bende öyle yapıyorum :)) başka türlüsü ne mümkünDoğrudur. Ben telden girdiğim için oğlumu emzirirken giriyorum genelde.
İnşallah canım. Ama emzirirken dikkat et sütün azalabilir çünkü ben o hatayı yaptım biliyorum. Bebeğide strese sokma. İnsan bi an önce vermk istiyor ama inan senin için erken dahaMerhabalar bende 28 gün önce doğum yaptım. Aramıza katılmak istiyorum hızlı kilo vermek için. 170 boyum 60 kg hamile kaldım 80 kg ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 75 kiloydum hatta şok oldum sadece 5 kilo mu gitmiş diye :) suan 68 kiloyum bol bol su içiyorum ve ekmekten kaçınıyorum umarım en kisa zamanda o eski zayıf günlerimize geri döneriz
Diyet yapmıyorum ama sadece ekmek yemiyorum kahvaltı harici ve tatlı ya dikkat ediyorum bebegim de çok şükür sadece benim sütüm le besleniyor. Ve sürekli acikiyor. En fazla 2 bucuk 3 saatte bir emziriyorum. Sizin ne gibi bi sorun olduİnşallah canım. Ama emzirirken dikkat et sütün azalabilir çünkü ben o hatayı yaptım biliyorum. Bebeğide strese sokma. İnsan bi an önce vermk istiyor ama inan senin için erken daha
Bende ekmek ve tatlı yememeye dikkat ediyordum ve sütüm azmış ben farketmedim. Zaten baştan geç geldi sütüm bide yediklerime dikkat edince iyice azaldı gibi geldi bana. Sonra yemeye başladım sütüm geldi. Belkide psikolojik.Diyet yapmıyorum ama sadece ekmek yemiyorum kahvaltı harici ve tatlı ya dikkat ediyorum bebegim de çok şükür sadece benim sütüm le besleniyor. Ve sürekli acikiyor. En fazla 2 bucuk 3 saatte bir emziriyorum. Sizin ne gibi bi sorun oldu
Anladım canım inşallah öyle bi sorun olmaz bakalım. Pazartesi günü 1 aylık kontrol u var o zaman oglumun kilosun dan belli olur sütümün az olup olmadigi. Bu arada sizin bebisin iz kaç aylık ve istediğiniz kilo ya inebildiniz miBende ekmek ve tatlı yememeye dikkat ediyordum ve sütüm azmış ben farketmedim. Zaten baştan geç geldi sütüm bide yediklerime dikkat edince iyice azaldı gibi geldi bana. Sonra yemeye başladım sütüm geldi. Belkide psikolojik.
Oğlum 8 aylık ben 59.3 kiloyum vermem gereken bi 5 kilo daha var.Anladım canım inşallah öyle bi sorun olmaz bakalım. Pazartesi günü 1 aylık kontrol u var o zaman oglumun kilosun dan belli olur sütümün az olup olmadigi. Bu arada sizin bebisin iz kaç aylık ve istediğiniz kilo ya inebildiniz mi
Ne güzel ya masallah gaz sorunu bitmiştir sizin bebisin :) 5 kilo hemen gider inşallah.Oğlum 8 aylık ben 59.3 kiloyum vermem gereken bi 5 kilo daha var.
H.geldin aramıza... :)) inşallah hepimizin hedefi fit omakMrb hanımlar ...grubu gorunce cok aevindim 5 aylik anneyim emziriyorum 20 aralikta 82.100 ile diyete basladim su an 77 kiloyum hedefim 60 insallah y aza fit gireriz
inşallah ya. Çok şükür bitti gaz sorunu. Rezene iç bol bol gaza iyi geliyor canım.Ne güzel ya masallah gaz sorunu bitmiştir sizin bebisin :) 5 kilo hemen gider inşallah.
Ohh ne güzel bak gitmiş kilolar. Devamı gelir inşallah. Ne gibi bi diyet listesi verdi doktor. Ekmek vamı ekmekKızlar bilindiği gibi bugun diyetisyen randevum vardı :)) kan tahlilleirm yapıldı. D vit. Baya eksik 8in altı.. Demir seviyem de baya düşük çıktı 45 çıktı bu yüzden D vitamini ve demir ilacı kullamam gerekirmiş.. Yoksa kilo vermem zorlaşırmışş.. Birde kilom 64 diyordum ya 61 700 çıktı ay buna çokk sevimdimdurmak yok diyete devamm
Ay evet çok sevindim ya bide tok karnınaydım :)) evet canım ekmek her öğün 2 dilim tam buğday olucak mış :))Ohh ne güzel bak gitmiş kilolar. Devamı gelir inşallah. Ne gibi bi diyet listesi verdi doktor. Ekmek vamı ekmek
Senin adına sevindim canım.peki diyetisyen ne önerdi sana. Şuan nasıl bir yol izliyorsunuz.bilgi verebilirmisin?Kızlar bilindiği gibi bugun diyetisyen randevum vardı :)) kan tahlilleirm yapıldı. D vit. Baya eksik 8in altı.. Demir seviyem de baya düşük çıktı 45 çıktı bu yüzden D vitamini ve demir ilacı kullamam gerekirmiş.. Yoksa kilo vermem zorlaşırmışş.. Birde kilom 64 diyordum ya 61 700 çıktı ay buna çokk sevimdimdurmak yok diyete devamm
İlk etapta eksik olan vitaminlerim var onlara başlmam gerekiyormuş yoksa kilo veremm zorlaşırmış. Yemek listesi verdi inanin normal yediklerimden daha fazla.. verdiği yemk saatlerinin dışına çıkmamam gerekiyor ana öğünlerle beraber toplam 6 öğün yiyorsunSenin adına sevindim canım.peki diyetisyen ne önerdi sana. Şuan nasıl bir yol izliyorsunuz.bilgi verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?