- 8 Ağustos 2015
- 266
- 153
- 18
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
evet bekarken ve doğumdan önce 90-95 olan göğüslerim şimdi 105 beden olduGöğüslerin emzirirkenmi büyüdü.
Bi arkadaşımında büyük hep toparlayıcı takıyo. Zayıfkadı bu yaz. Göğüsleridr küçüldü.evet bekarken ve doğumdan önce 90-95 olan göğüslerim şimdi 105 beden oldu
zaten önceden de çok sıkıntılıydım.
2. ya da 3. çocuktan sonra inş.ameliyat olmayı düşünüyorum
bekarlıktan beri hayalim bu,anne tarafı da büyük göğüslü
ben kafam taktım kaç senedir doğum yapayım estetik olacağım diyeBi arkadaşımında büyük hep toparlayıcı takıyo. Zayıfkadı bu yaz. Göğüsleridr küçüldü.
Büyük olunca evet sırt ağrısı yapıyormuş. Büyük olduğu için sarkık gelir sana. Ben hem büyük hemde dik duran göğüs görmedim zaten.ben kafam taktım kaç senedir doğum yapayım estetik olacağım diye
benimkiler bir de sarkıktı önceden de şimdi de
toparlayıcılardan bıktım artık.sırt ağrısından ölüyorum((
evet artık sıkıldım bu durum inş.bir kaç sene sonra düşünüyorum bakalımBüyük olunca evet sırt ağrısı yapıyormuş. Büyük olduğu için sarkık gelir sana. Ben hem büyük hemde dik duran göğüs görmedim zaten.
Bende ve bizim sulalede de ayni problem. Bide mastit durumu yasiyorum simdi hepten cildiracagim... Uclari inek memesi gibi ve aci icerisinde... Sen gene dua et 120 oldu benim. Doktor sezaryen kadar zor oldugunu, ama acimi en aza indirebilecegini, emzirme sonrasi gorusmemizi soyledi...evet bekarken ve doğumdan önce 90-95 olan göğüslerim şimdi 105 beden oldu
zaten önceden de çok sıkıntılıydım.
2. ya da 3. çocuktan sonra inş.ameliyat olmayı düşünüyorum
bekarlıktan beri hayalim bu,anne tarafı da büyük göğüslü
Allah yardımcın olsun.Bende ve bizim sulalede de ayni problem. Bide mastit durumu yasiyorum simdi hepten cildiracagim... Uclari inek memesi gibi ve aci icerisinde... Sen gene dua et 120 oldu benim. Doktor sezaryen kadar zor oldugunu, ama acimi en aza indirebilecegini, emzirme sonrasi gorusmemizi soyledi...
ALLAH kolaylık versin.ağrılarınız azalır inş.Bende ve bizim sulalede de ayni problem. Bide mastit durumu yasiyorum simdi hepten cildiracagim... Uclari inek memesi gibi ve aci icerisinde... Sen gene dua et 120 oldu benim. Doktor sezaryen kadar zor oldugunu, ama acimi en aza indirebilecegini, emzirme sonrasi gorusmemizi soyledi...
Hee evet yazarken atlamisim, mastit icin genel cerrah muayene etmisti, gogus ameliyatini sordum o sirada, oda sezaryen kadar zor oldugunu ama aciyi en aza indirebilecegini soyledi...ALLAH kolaylık versin.ağrılarınız azalır inş.
mastit kötü oluyor ya benimki çok çok acımadı ama anlıyorum seni
off 120 mi( doğum maffetti bizi
bu arada göğüs ameliyatı mı sezaryen kadar zormuş orayı anlamadım
Doğumdan sonra 8 kilo kadar hızla verdim, gerisi yapıştı kaldıBen de zayıflama arkadaşları istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?