Emzırırken kılo vermek ısteyenler buraya

Sabhları. Gün aşırı yumurta haşlnmış veya yağsız pişmiş olucak. Birinde tam yenicek diğer sefere sadece beyazı, rezene çayı 2 dilim az yağlı peynir, 2 dilim tam buğday ekmeğii sınırsız yeşillik az tuz ve yağsız :))

Kahvltı listesini yazdım:)) aklımda klnlar bunlar liste mutfkta bakmıyorum bebişi uyutuyorum memede

Hadi söyleyin bakalım bugün neler yedinizz kızlar. Ben birazcık hamur işini abarttım akşam

Nasıl bu kadar hızlı verdiniz lbynzn , Baharix ? Sölin bakim sırları ben 16 dan sonra yemiyorum . sadece çayla leblebi azcık ve çokda su içiyorum. Yinede biraz kabızlık var bende sebep bu olabilir.

Sanada maşallah sende vermişin. Bazı kişilerin bünyesi çabuk verir kiloyu bazılarınınki yavaş yavaş. Bn bir haftada 1.200 verdimde lbynzn arkadaşımız maşallah 3 kilo nasıl vermiş bnde anlamadım bu arada yaptıklarımı söyliyim sabah. Her öğün birer dilim ekmk yiyorum bazen öğlen sulu yemk yoksa evde meyve leblebi yiyorum. Hersabah kalktığımda mutlaka 2 bardak su içiyorum oda sıcaklığında. Bnm zaafım akşam yemeklerine onda biraz kaçırıyorum. Yemkten sonra meyvemi yiyorum yada bir iki bisküvi. Ben sen gibi 16.00dan sonra yemesem varyaa ooo çok kilo verirdim. Birde bn akşam yemeğinden sonra ortalığı topluyorum yatmadan öncede topluyorum evde kalabalığız işler yap yap bitmiyo bunun çok etkisi var bence :))

Birde az yiyince kabızlık oluyor ya. Sabah kayısı ye yada gün içinde rezene yeşil çay falan iç.

Benimde totomunda yer gördüğü söylenemez valla.o ev toplama özellikler oğluşun oyuncakları günde 40 defa toplanır. Birde benden yağ gitmiş bu hafta vücut analizi yapan tartı aldım artık onadan kontrollü giderim.az yemiyorum aslımda saat 16 ya dolu dolu yiyorum tatlısından tuzlusuna kadar yani.gecen ay 3 kilo verdim .aman napıyım az olsun ama tamamen gitsin.vücut spora alışkın oldugu için artık tekliyor spor istiyor. Doğumdann sonra spor yapmak zor geliyor . Vakit yokki

Ayda 3 kilo hiç fena değil hatta çok iyi. Emziriyormusun peki.

Birde az yiyince kabızlık oluyor ya. Sabah kayısı ye yada gün içinde rezene yeşil çay falan iç.
Şimdi rezene yeşilçay yapıp içcem saol canım.kayısı hiç etkili değil bendee.arkadaş çörek otu yağı dedi ona başladım bakalım nası etkisi olcak.

M
Evet emziriyorum.13 aylık oğluş emdiği yere kadar devam.
Allah bağışlasın. Ben emzirirken çok acıkıyorumda ondan sordum. 16dan sonra acıkmıyormusun ve sütün geliyormu. Bn o kadar süre yemezsem sütüm azalır oğlum akşam gece falan baya emiyor sabaha süt kalmaz sınra. Bana göre bi yöntem değilmiş.

Baharixcim tartım bozuk olduğunda tahmini kilo söylemiştim64 diye ama diyetsyene gidince 61 700 olduğumu öğrendim.. Yani bir haftada 3 kilo değil gitse gitse bir kilo vermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…