- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi yazboztahta
-
eşim de korunmak istemiyor
Arkadaşlar bir konu hakkında size danışmak istiyorum, 7 aylık bebeğim var ve emziriyorum, eşim de korunmak istemiyor,geriye sprial, 3 aylık, aylık iğneler ve doğum kontrol hapı seçeneği kalıyor eşim sprial taktıralım diyor, ben de ondan korkuyorum istemiyorum, bebeğime azıcık bile yan etki gösteren bir yöntemi asla istemem, biraz araştırdım sadece progesteron hormonu içeriyormuş 3 aylık iğne ama onun da yan etkilerinden korktum biraz,yakında doktora gideceğim gitmeden bilgim olsun istiyorum, kafam çok karışık siz ne önerirsiniz emzirirken hangi yöntem ile korundunuz,
Niye kullanmamalıyız iğne ilaç?doğal yöntem nedir ayricaiğne ilaç vs kullanmamalısınız bu dönemde. doğal yöntemlerle korunsanız çok daha iyi olur.
Niye kullanmamalıyız iğne ilaç?doğal yöntem nedir ayrica
40 günlüktü bebeğim hamile kalmaktan korktuğum.ocin hemen spiral taktırdım korkmayın taktirin bence en garanti yontemmantıklı olan bu gibi, içimde bakırdan bir şeyin sürekli durması rahatsız etmez mi acıtır mı ki bilemedim
Geri çekilme asla korunma yöntemi değildir!!emzirirken ilaç kullanmak doğru değil. ilaçtaki etken maddeler sütle bebeğe geçiyor. doğal yöntem mesela geri çekilme.
Geri çekilme asla korunma yöntemi değildir!!
doğru o da mantıklı sonuçta bu zaten sütü artıran hormon dimi bi zararı yok bebeğeHa bir de sadece progestron içeren doğum kontrol hapları var mini haplar denilen onları da kullanabilirsiniz
Yalnızca boşalma sırasında gelen menide değil ondan öncr gelen zevk suyunda da az miktarda da olsa sperm bulunur dolayısıyla kesinlikle bir korunma yöntemi değil. Ayrıca östrojen içermeyen sadece progestron içeren doğum kontrol yöntemleri süte herhangi bir etkide bulunmazgeri çekildiği sürece çocuk olmayacağına göre
gayet korunma yöntemidir. hem de kimyasalsız en doğal yöntem.
canım bu en riskli yöntemmiş böyle korunuyorduk ama daha önce de fark etmeden sperm girebiliyormuş çok riskli ben de yeni öğrendimgeri çekildiği sürece çocuk olmayacağına göre
gayet korunma yöntemidir. hem de kimyasalsız en doğal yöntem.
Hayır progestronun hiçbir zararı yok tabi siz isterseniz yine de bir asm’ye gidip bilgi alabilirsiniz daha sağlam olur :)doğru o da mantıklı sonuçta bu zaten sütü artıran hormon dimi bi zararı yok bebeğe
tercih meselesiYalnızca boşalma sırasında gelen menide değil ondan öncr gelen zevk suyunda da az miktarda da olsa sperm bulunur dolayısıyla kesinlikle bir korunma yöntemi değil. Ayrıca östrojen içermeyen sadece progestron içeren doğum kontrol yöntemleri süte herhangi bir etkide bulunmaz
Kullanın demiyorum zaten ama paylaştığınız şeyler gerçeği pek yansıtmıyor yanlış bir yönlendirme olmaması açısından açıkladımtercih meselesi
ben emzirirken ilaç kullanmak istemiyorum.
pek gerçeği yansıtmıyor derkenKullanın demiyorum zaten ama paylaştığınız şeyler gerçeği pek yansıtmıyor yanlış bir yönlendirme olmaması açısından açıkladım
Ben risk olmadığını iddia etmiyorum spiral kaymadığı müddetçe %99 oranında koruma sağlar ama kayma ihtimali düşük de olsa elbet var. Geri çekilme yönteminin korunma yöntemi olduğunu söylemeniz ve emzirirken kimyasal kullanmanın bebeğe zarar verdiğini söylemeniz gerçeği yansıtmıyor çünkü öyle değil doğrusunu söyledim sadecepek gerçeği yansıtmıyor derken
gördüğünüz gibi spiral taktıran da hamile kalabiliyor
yani hepsinde bir risk var.
Siz değil de eşiniz korunsa olmaz mı yani siz de hormon alıp adet döngünüzü bozmamış olursunuzne zor bi kadın olmak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?