- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 39
- Konu Sahibi DivaSatanica
-
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım fakat hatalı buldum merak ettim bu listeleri size doktormu verdi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kibrit kutusu ölçüsü yanlış okadar peynirin vücuda hiç bir faydası olmaz hiç yemeyin daha iyi ekmek her öğünde var buda yanlış birde reçel gördüm hiç gereksiz bir gıda.Kahvaltıda sınırsız peynir,zeytin, günkurusu tüketin ekmeğiniz 1 dilimi geçmesin yemeklerden sonra mutlaka yürüyüş yapın bebeğinizi alın gezdirin öğün aralarını uzun tutun
Merabalar,
Bende Kasım annesiyim, bebeğim 4 aylık şuanda. Emzirdiğim için süt olsun diye yedimde yedim. Doğumdan eve geldiğimde 88 kiloydum, şuanda 93 kilo oldum. Haftaya yüzmeye başlıyorum haftada 3 gün, birde diyetisyene gideceğim. Yazdıklarınız motive etti beni. Benimde sbh geç kalkma problemim var sizin gibi. Sbh eşim gittikten sonra bebeğimi yanıma alıyorum, aralarda emzirme mama vere vere öğlen 12 ye kdr uyuyoruz bebeğimle.Artık erken kalkmak isitoyrum, bebeğimi uyuttuktan sonra kalkayım, kahvaltı yapayım düzenli besleneyim, o uyurken evimle ilgileneyim istiyorum. Birde çok acil kilo vermem lazım, kendime ucuzundan 2 pantolon, 2-3 tane bluz aldım. Bikaç tanede hamile kıyafeti, döndürüp döndürüp onları giyiyorum. Evlendiğim gün (2011 eylül) 63 kiloydum, şuanda 93. Evlendiğim kiloma dönmek istiyorum. Hedefimde ekim ayı, ekimde işe başlayacağım.
Birbirimizi motive edelim, gaza getirelim birbirimizi.
Tabiiki. Yediklerimizi , aktivitelerimizi paylaşarak birbirimizi motive edebiliriz. Diyetisyene gittiniz mi hiç?
Pardon gideceğinizi yazmışsınız.
Yediklerime dikkat ettikçe hafiflemiş hissediyorum kendimi.
Yaza kadar 10 kilo vermek istiyorum. Zaten ikinci bebek için çok beklemeyeceğiz. Kilo vermeden asla hamile kalamam.
Ya vereceğim ya vereceğim. Yine gaza geldim
Bende gaza geldim, şimdi hemen şurda kilo veresim var:)
Gardrobumun üstünde tam 3 tane koca hurç var, küçük kıyafetlerim dolu içinde. O kadar çok şey varki, bekarken çalışırken bir servet harcamışım. 63 kiloya döndüğümde hepsi olacak işte:)
O kadar şık kaliteli kıyafet varken ben salaş çirkin giyinmek zorunda kaılıyorum. Zaten ne giysem yakışmıyor şuanda
Çok aktif bir işte çalışıyorum, toplantılarım, iş seyahatlerim oluyor. Takım elbise, topuklu ayakkabı giymem gereken yerler. Ama ben topuklu ayakkabı bile giyemeyorum şuanda, çünkü kendimi taşıyamıyorum. İnanınki adım atamıyorum topukluyla. Vestiyerde çeşit çeşit topuklu botlarım varken ben bu kış eski püskü düz geniş bir botla gezdim. Aynaya bakmaya foto çekilmeye tahammülüm yok. Off ne dertliymişim, Ben pazartesiye hemen randevu alayım diyetisyene, salı günüde havuza başlayayım. Birde annemlerde kalan koşu bandım var, onuda getireyim, yüzmeye gitmediğim günler koşu bandında yürüyüm.Sporsuz sağlıklı kilo verileceğine inanmıyorum. Verilir ama vucut sarkar. Emzirirken yüzme veya yürüyüşü öneriyorlar.
Kullandığınız Solgarın tabletini bende 1 haftadır kullanıyorum. Evet iştah açar içinde B12 vitamini var, ancak bana çok yaradı. 1 haftadır sütüm arttı. İştahımı açsa bile bırakmayı düşünmüyorum. Sütüm az, ztn mama takvisyesi yapıyorum. Bir müddet tableti kullanmaya devam edeceğim.
Bende gaza geldim, şimdi hemen şurda kilo veresim var:)
Gardrobumun üstünde tam 3 tane koca hurç var, küçük kıyafetlerim dolu içinde. O kadar çok şey varki, bekarken çalışırken bir servet harcamışım. 63 kiloya döndüğümde hepsi olacak işte:)
O kadar şık kaliteli kıyafet varken ben salaş çirkin giyinmek zorunda kaılıyorum. Zaten ne giysem yakışmıyor şuanda
Çok aktif bir işte çalışıyorum, toplantılarım, iş seyahatlerim oluyor. Takım elbise, topuklu ayakkabı giymem gereken yerler. Ama ben topuklu ayakkabı bile giyemeyorum şuanda, çünkü kendimi taşıyamıyorum. İnanınki adım atamıyorum topukluyla. Vestiyerde çeşit çeşit topuklu botlarım varken ben bu kış eski püskü düz geniş bir botla gezdim. Aynaya bakmaya foto çekilmeye tahammülüm yok. Off ne dertliymişim, Ben pazartesiye hemen randevu alayım diyetisyene, salı günüde havuza başlayayım. Birde annemlerde kalan koşu bandım var, onuda getireyim, yüzmeye gitmediğim günler koşu bandında yürüyüm.Sporsuz sağlıklı kilo verileceğine inanmıyorum. Verilir ama vucut sarkar. Emzirirken yüzme veya yürüyüşü öneriyorlar.
Kullandığınız Solgarın tabletini bende 1 haftadır kullanıyorum. Evet iştah açar içinde B12 vitamini var, ancak bana çok yaradı. 1 haftadır sütüm arttı. İştahımı açsa bile bırakmayı düşünmüyorum. Sütüm az, ztn mama takvisyesi yapıyorum. Bir müddet tableti kullanmaya devam edeceğim.
Ayrıca benim de bir tane pantolonum ve hamileikten kalma bluzlarım var. Üzerimde hiç güzel durmuyor.
Benim de güzel kıyafetlerim var. Onlar bana bakıyor ben onlara
Vereceğiz bu kiloları. Yardımcımız da emzirmek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?