Emzirme sorunu

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
127
7
18
30
Merhaba bu ikinci konum
Oğlum bu ay 1 yaşına girecek emerek uyuyor ya da çarsafta sallanarak çok gazlı olduğu için bu şekilde alıştı diş te çıkarıyor üstelik azı.. Çalışmam gerekiyor kayınvalidemlerle kalıyoruz zaten ama bana bağımlı emzirmeyi nasıl bıraktıranilirim yapı olaral çok inatçı ve sinirli ayrıxa eskisi gibi sütüm de yok.. gece zaten 30 kez kalkıyor memeyi alınca susuyor yalancı memeye kesinlikle alışmadı.
Bana bi çare lütfen kuaföre bile dakikalı gidiyorum onu uyutunca.. eşimle hiç bir yere çıkamıyoruz gündüzleri uykusunu alamadığı için hep huysuz..

Oğlum emerek uyurdu 2,5 yaşına kadar da emerek uyudu

3,5 aylıkken işe döndüm haftada 6 gün günde 11 saat ayrı kaldık

Çocuklar yeni duruma adapte olur siz varken emerek uyur siz yokken başka türlü

Bunu çok da güzel ayırt ederler

Çalışmaya başlayınca o da uyum sağlar bir süre ağlar akabinde alışır

Ayy beni anlatmissiniz sanki. Benim de bebegim 9 aylik,yalanci memeye hic alismadi. Beni yalanci meme gibi kullanir. Hep uyumak.icin meme olcak illa.. sallanarak.uyurdu,onu da birakti sadece yatarak meme yer..geceleri cok.uyanir ve meme ister illa.. cok cok agliyo yoksa.
Disari cikamiyoruz gezemyoruz. Hemen.basliyo uyku seramonisine cunku.. Hele.3 gundur hunduz hic uyumuyor. 3gun once gunduz gene 20 30 dk uyuyordu 2yada 3kere. Smdi o da yok cildirmak.uzereyim..
Hic disi cikmadi bu arada daha. Ama.alttan 2beyazlik var sanki yukariya dogru ilerleyen...,
Buyudukce duzelir diye umuyorum ama..insallah oyle.olur :/

Merhaba bu ikinci konum
Oğlum bu ay 1 yaşına girecek emerek uyuyor ya da çarsafta sallanarak çok gazlı olduğu için bu şekilde alıştı diş te çıkarıyor üstelik azı.. Çalışmam gerekiyor kayınvalidemlerle kalıyoruz zaten ama bana bağımlı emzirmeyi nasıl bıraktıranilirim yapı olaral çok inatçı ve sinirli ayrıxa eskisi gibi sütüm de yok.. gece zaten 30 kez kalkıyor memeyi alınca susuyor yalancı memeye kesinlikle alışmadı.
Bana bi çare lütfen kuaföre bile dakikalı gidiyorum onu uyutunca.. eşimle hiç bir yere çıkamıyoruz gündüzleri uykusunu alamadığı için hep huysuz..
Dis cikariyorsa birak emsin
Rahatliyordur

Back
X