Emzirme- uykusuzluk

Yapmayın emzirin, gözü kalmasın....

Kızım çok düşkündü memeye,artık bezmiştim, erken kestim sütten ama çok üzüldü.1 yıl sonra meme kanserine yakalandım, 4. evrede öğrendim...hala aklıma gelir, eşimde söyler ama ben kesinlikle kızımın gözünü memede bıraktım diye hasta oldum... yapmayın lütfen... geçecek bu uykusuz günler...
Memeyi kesmedim sabahları deli gibi yapışıyor, tüm gün+ akşam emiyor sadece geceleri kestim.
Geçmiş olsun bu arada

Yaşasaydınız kesinlikle aynı şeyler aklınıza gelirdi.. sağolun

Yaşamadim ama annem kanserden öldü. Kanserin "göz kalmasiyla" alakasi yok.
Kendinizi bunaltmayin. Eminimki bebeginiz sağlıklı ve mutlu bir bebektir. Doktorlar bile ilk 3 ay emzirin diyor...gerisi iyi ama zorunlu değil. Dini acidan 24 ay öneriliyor

Yaşamadim ama annem kanserden öldü. Kanserin "göz kalmasiyla" alakasi yok.
Kendinizi bunaltmayin. Eminimki bebeginiz sağlıklı ve mutlu bir bebektir. Doktorlar bile ilk 3 ay emzirin diyor...gerisi iyi ama zorunlu değil. Dini acidan 24 ay öneriliyor
Yok en az 6 ay

Ben kendi doktorlarimin yalancisiyim canim. Protez taktirmadan önce baya danışmıştım...
İlk üç ay gerekli denildi (ki oluyorsa) gerisi bebeğin ve annenin yararina ama gereki değil denildi( oda zaten annenin beslenmesine bağlı)
Neyse, uyuku sorununu aşmaniza sevindim.
Bende de slıkon var 10 seneyi geçti taktıralı kas altıysa gördüğün gibi hiç sıkıntı olmuyor :)
Burda ilk 6 ay sadece anne sütü, 6 Aydan 1 yaşa kadar ağırlık anne sütü + ek gıda , 2 yaşına kadar da emzirin dıyorlar. Sonra işte böyle anamız ağlıyor :D

Back
X