Emzirmek için yardımm

Tazeanne3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
4
0
1
34
Selam arkadaşlar ismimden de anlaşılacağı gibi taze anneyim. 42 günlük bebeğim var ve 4 buçuk kilo. 3390 doğmuştu. Sütüm 2 gün sonra geldi ve emzirdşm ama büyük ihtimalle yetmedi. 5 gün sonra hastaneye gittiğimizde sarılığı 16 dereceye çıkmıştı ve Işında kaldı 1 gece. Şu an hem mama ve hem sütümü veriyorum. Sütüm göğsümün ucunu sıkınca çıkıyor akıyo hemen aşağıya basende 1 delikten fışkırıyor. Sizce bu bebeğime yeter mi. Bide çok sertleşmiyor anca 2 saat geçecek öyle. Çok kararsızıö yardımcı olur musunuz

Anneliğin hayırlı olsun 2 saat sertleşmesini beklersen süt üretimi durur. Bebek kıpırdandıkça emzireceksin ki sütün artsın. Süt yeter merak etme allah mükemmel bir düzen yaratmış Mamayı günde kaç kere kaç ml veriyorsun? Biberon kullanıyor musun?

Güle güle büyütün bebeğinizi.Öncelikle sütüm yetmiyor mu acaba diye hiç düşünmeyin.Eğer süt girişini hesaplayamıyorsanız,çıkışını hesaplayın der ünlü bir çocuk doktoru.
Şöyle ki,altın sarısı ve cıvık kaka yapıyorsa yeterince besleniyor demektir.Eğer,kestane gibi topak topak kaka yapıyorsa doymuyor demektir.Sizinki nasıl?

Mamayı günde 2 kere veriyorum 60gr yani 2 ölçek biberonla veriyorum. Kakası sarı renkte ama genellikte mamadan sonra yapıyo. Mesela bugğn gece 2de 60 gr verdim ondan sonra dolu dolu kaka yaptı. O saatten sonra hep emzirdşm sadece 1 kere az yaptı o Da.ne demek oluyo bu yanı çözemedim ben.

Canim 1 delikten cikar gb gorunur ama sagdiginda en net gorunur ki bicok yerden sut fiskirir.
O bebek emdikce sen gormesende geliyordur.
Her zaman once emzir sonra mama
Sıkarkende sadece kahverengi halkanin sınırından sık,süt kanallarina zarar vermemis olursun.Kafaya takmamak ilk kural unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…