Emzirmek için yardımm

Tazeanne3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
4
0
1
34
Selam arkadaşlar ismimden de anlaşılacağı gibi taze anneyim. 42 günlük bebeğim var ve 4 buçuk kilo. 3390 doğmuştu. Sütüm 2 gün sonra geldi ve emzirdşm ama büyük ihtimalle yetmedi. 5 gün sonra hastaneye gittiğimizde sarılığı 16 dereceye çıkmıştı ve Işında kaldı 1 gece. Şu an hem mama ve hem sütümü veriyorum. Sütüm göğsümün ucunu sıkınca çıkıyor akıyo hemen aşağıya basende 1 delikten fışkırıyor. Sizce bu bebeğime yeter mi. Bide çok sertleşmiyor anca 2 saat geçecek öyle. Çok kararsızıö yardımcı olur musunuz

Anneliğin hayırlı olsun 2 saat sertleşmesini beklersen süt üretimi durur. Bebek kıpırdandıkça emzireceksin ki sütün artsın. Süt yeter merak etme allah mükemmel bir düzen yaratmış ;) Mamayı günde kaç kere kaç ml veriyorsun? Biberon kullanıyor musun?

Güle güle büyütün bebeğinizi.Öncelikle sütüm yetmiyor mu acaba diye hiç düşünmeyin.Eğer süt girişini hesaplayamıyorsanız,çıkışını hesaplayın der ünlü bir çocuk doktoru. :dondurma:
Şöyle ki,altın sarısı ve cıvık kaka yapıyorsa yeterince besleniyor demektir.Eğer,kestane gibi topak topak kaka yapıyorsa doymuyor demektir.Sizinki nasıl?:emir_bebek:

Mamayı günde 2 kere veriyorum 60gr yani 2 ölçek biberonla veriyorum. Kakası sarı renkte ama genellikte mamadan sonra yapıyo. Mesela bugğn gece 2de 60 gr verdim ondan sonra dolu dolu kaka yaptı. O saatten sonra hep emzirdşm sadece 1 kere az yaptı o Da.ne demek oluyo bu yanı çözemedim ben.

Selam arkadaşlar ismimden de anlaşılacağı gibi taze anneyim. 42 günlük bebeğim var ve 4 buçuk kilo. 3390 doğmuştu. Sütüm 2 gün sonra geldi ve emzirdşm ama büyük ihtimalle yetmedi. 5 gün sonra hastaneye gittiğimizde sarılığı 16 dereceye çıkmıştı ve Işında kaldı 1 gece. Şu an hem mama ve hem sütümü veriyorum. Sütüm göğsümün ucunu sıkınca çıkıyor akıyo hemen aşağıya basende 1 delikten fışkırıyor. Sizce bu bebeğime yeter mi. Bide çok sertleşmiyor anca 2 saat geçecek öyle. Çok kararsızıö yardımcı olur musunuz

Canim 1 delikten cikar gb gorunur ama sagdiginda en net gorunur ki bicok yerden sut fiskirir.
O bebek emdikce sen gormesende geliyordur.
Her zaman once emzir sonra mama;)
Sıkarkende sadece kahverengi halkanin sınırından sık,süt kanallarina zarar vermemis olursun.Kafaya takmamak ilk kural unutma;)

Back
X