• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

iyi geceler kızlar ben bebek sallama telaşındayımm naapıyorsunuz ben emzirmiyorum pek aktif olamamıştım ama bundan sonra aktif olarak menülerimi yazacam ben lahana suyuna başladım sabah ve gece yatmadan içeceğim bakalım yediklerime zaten dikkat ediyorum daha dikkat ederek bakalım kaç kilo olacam tartı günleriniz ne zamaandı bu arada

bende zayıflamak istiyorum ama nasıl :25: bebeğe kaliteli süt gitsin diye sürekli atıştırıyorum :39: üstelik lahana suyu filanda içemem lahana gaz yapıyor bebeklere , yaza böyle girmek istemiyorum ,son çare kursa yazılmak sanırım

Bugün tekrar diyete basladim artik gittigi yere kadar :)

Kahvalti
1 dilim ekmek
Peynir
Domates, renkli biber
Col az kizartilmis patates

Ara
Kücük armutun yarisi ve 1 portalal

Ara
1 havuc

Aksam
3-4 kasik patatesli patlican yemegi
1 tavuk kanadi ( haslama)
1 kase yogurt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba hanimlar nasilsiniz ?
Hala regl olamadim hic bir belirtisi de yok süphelenmeye basladim bakalim insallah yakinda olurum.
Bugünki yediklerim

Kahvalti
1 kase müsli

Ara 1 avuc badem findik karisimi

Öglen
1 kepce patatesli patlican yemegi
Yogurt

Ara 1 halley ( tutamadim kendimi )

Aksam
1 kepce kadar pirasa yemegi
Yogurt
Az salata

Birazdan 1 avuc kadar badem ve findik yiyip bugünü böyle insallah biterecegim. Simdiye kadar 2 litreye kadar su ictim yatmadan bi de yesil cay icerim

Aramıza hoşgeldin cnm bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyütmen dileğiyle... Bebişin çok yeni lohusasın daha ama emzirdiğin sürece ve bol sıvı tükettirsen kilolar rahat gider. Bu dönemde tatlıdan kaçın sadece.... Sen deneyimli annesin gerçi neyin süt yapacağını bizden daha ii bilirsin.... Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ve hergün yediklerimizi liste şeklinde yazıyoruz bebişten fırsat buldukça yazarsın

amin canım sağol..tatlıdan kaçamıyorum maalesef..emzirince kan şekerim çok düşüyor..zaten şeker düşüklüğü var..bugün regl oldum..daha çok düştüm tatlıya..inşallah yürüyüşe ve spora başlayacağım..bakalım ne olacak

selam hanımlar bilgisayar bozuldu malesef telden yaziyorum ustelik bebegimde çok hasta kaninda yuksek oranda iltihap varmis dua edin. Kahvalti 10.30 da 1 dilim peynir,1 tatli kasigi kaymak,2 dilim ekmek,1haslanmi yumurta. arada 5-6 findık ve 4-5 leblebi. aksama yemek yapamadim kizim cok agliyordu hastanedeydik ayrica o yuzden tavuk doner yedim lavasa sarilmis olduğu icin hamur orani azdı allahtan.aksam otururken de yarım avuc cekirdek yedim

selam hanımlar bilgisayar bozuldu malesef telden yaziyorum ustelik bebegimde çok hasta kaninda yuksek oranda iltihap varmis dua edin. Kahvalti 10.30 da 1 dilim peynir,1 tatli kasigi kaymak,2 dilim ekmek,1haslanmi yumurta. arada 5-6 findık ve 4-5 leblebi. aksama yemek yapamadim kizim cok agliyordu hastanedeydik ayrica o yuzden tavuk doner yedim lavasa sarilmis olduğu icin hamur orani azdı allahtan.aksam otururken de yarım avuc cekirdek yedim

Cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir bebişin Allah yardımcınız olsun tatlım

Bende 2 gündür yoktum netim bozuktu :47:
Kahvaltı 10.30
3 dilim beyaz peynir kızartmam yağsız
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 yeşil zeytin
Bol yeşillik
2 fincan açık çay
Ara: bir fincan rezene çayı
Ara:
Bir yeşil elma
Akşam
Hamsi buhuluma bol salata
Otururkende yeşil çay

Gecmis olsun canim. Allahim acil sifa versin. Bir an önce iyilesir insallah

Kahvaltı 10.30
Dereotu çeri domates
Bir dilim kızarmış peynir
3 yeşil zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 fincan acık çay
Ara:
1 kuru kayısı
Rezene çayı
Ara:
1 yeşil elem
Akşam
Mantar sote
Karnıbahar haşlaması
4 yemek kaşığı da bulgur pilavı
Bol su içtim ve yeşil çayımı da içiyorum günü bitiryorm

Kahvaltim
1 simit
Kasar
3 zeytin
Az sucuk ( mikrodalga da yapildi )
Domates, salatalik
1 haslanmis yumurta

Ara 2 kuru kaysi

Ara 1 portakal

Aksam
2 hamburger eti mi desem köfte mi desem ( kücükler ama )
Yogurt ve salata

Simdiye kadar 1.5 litre su ve 4 fincan yesil cay icildi

Son düzenleme:
Bugün sabah tartıda 64.8 gördüm kızlar ama regl dönemindeyim kilo oynamaz galiba bu hafta diyete başlayalı da tam bir ay oldu

Son düzenleme:
Valla sana imreniyorum canim masallah. Ben hala 69 70 arasiyim. Su ne kadar iciyorsun günlük ve spor olarak me yapiyordun canim ?

Valla sana imreniyorum canim masallah. Ben hala 69 70 arasiyim. Su ne kadar iciyorsun günlük ve spor olarak me yapiyordun canim ?

Su günde 2 bazen 2.5 litre içiyorum cnm. Yürüyüşe çıkıyorum artık havalar burda çok güzel oğluşumla yürüyüş yapıyorm birde eve gelince basen kalça eriten egzersiz yapıyorum.

Kahvaltı 11.00 önce oğlumun kahvaltısını yediriyorum ondan bu saati buluyor
Büyük bir dilim tuzsuz beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Domates salatalık dereotu taze soğanlı bir tabak
3 açık çay
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara: pirinç mısır patlağı 2 adet
Nescafe
Ara: 2 kuru kayısı
Rezene çayı
Akşam :

Beş kaşık karnıbahar yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase mercimek çorbası
Bol salata
Gecede 1 fincan yeşil çay içerim

Son düzenleme:
Bende ayni canin önce oglumu yediriyorum altini degistir üstünü giydir diyince gec oluyor
Bugun gezmeye gittik bibkac magazaya girdim kendime biseyler bakmaya ama hic biri istedigim gibi durmadim moralim cok bozuldu.

Kahvaltin
1 simit
1 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
3 kücük dilim sucuk
Maydonoz, renkli biber

Ara 2 kuru kaysi
Ara meyve salatasi ( az bisey yedim cunku yaninda bir top dondurma vardi )

Aksam bilmiyorum ne yerim

Bende ayni canin önce oglumu yediriyorum altini degistir üstünü giydir diyince gec oluyor
Bugun gezmeye gittik bibkac magazaya girdim kendime biseyler bakmaya ama hic biri istedigim gibi durmadim moralim cok bozuldu.

Kahvaltin
1 simit
1 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
3 kücük dilim sucuk
Maydonoz, renkli biber

Ara 2 kuru kaysi
Ara meyve salatasi ( az bisey yedim cunku yaninda bir top dondurma vardi )

Aksam bilmiyorum ne yerim

Canm moralin bozulmasın bu seni daha çok motive etmeli kilo verip en güzellerini alıcaz bak göreceksin

Ister istemez moralim bozuluyor canim. En cok göbegimi takiyorum hem alttan hem üstten firliyor. O kadar da yuruyus yapiyorum. Benim tek bi sorunum var erken yatmiyorum. Ben normal dogum olmasini cok istiyordum öylede baslamisti sonra acil sezeryana aldilar simdi de göbegi eritemiyorum. 3 hafta sonra turkiye ye ucacagiz simdi milletin dilinden kurtulamam daha veremedin mi kilololari o göbek ne diye bunu da kafama takiyorum

Ister istemez moralim bozuluyor canim. En cok göbegimi takiyorum hem alttan hem üstten firliyor. O kadar da yuruyus yapiyorum. Benim tek bi sorunum var erken yatmiyorum. Ben normal dogum olmasini cok istiyordum öylede baslamisti sonra acil sezeryana aldilar simdi de göbegi eritemiyorum. 3 hafta sonra turkiye ye ucacagiz simdi milletin dilinden kurtulamam daha veremedin mi kilololari o göbek ne diye bunu da kafama takiyorum

Bende normal istiyordum ama ben de son anda sezaryan doğum yaptım ... Bende göbek yok basen varmanı ülkedesin cnm sen takma kafana verirsin

Bende hem basen hem göbek var annem bugün kizim ne güzel vermistin noldu sana böyle dedi. Oysa ayni kiloda sayip duruyorum. Ben almanyadayim canim

Back
X