emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

Bugun icim rahat etmedigi icin baska doktora götürdüm. Vücüdundaki sivilceler veya kizarikliklar dis cikaracagi icin olabiliyormus ve kulagini cekmesi de. Kulaginda su anda bi sorun yokmus cok sükür. Ama sabaha kadar yavrum inledi sabah kalkti durduk yere hep agladi.

bugün yine gec kahvalti yaptim

kahvalti
2 dilim ekmek
sürme peynir. Salam ve haslanmis yumurta

ara 2 kuru kaysi
ara 4; findik 1 ceviz

aksam
aslinda sadece corba icecektim anneme gittik dr donusu o da kisir yapmisti dayanamadim 5; kasik ondan yedim

2 litre su ictim simdi de yarim saat bisiklet surecegim

canım çok iyi maşallah kısır yediğin için de hiiç pişmalık duyma kısır sağlıksız bir yiyecek değil hatta bazı doktorlar diyette kısır yazıyor için rahat etsin
bebişin de birşayi yokmuş çok şükür belli ki diş çıkarıyor

sabah geç kahvaltı yaptım bebeğim gece 4te uyuduğu için geç kalktık haliyle 11.00
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 tatlı kaşığı tahin
*1 dilim peynir
*1 haşlanmış yumurta ve salatalık

15.00 da eti form çikolata kaplı bisküvi

akşamada balık yapıcam eşime kızartıcam kendim fırına atıp buğulama yapıcam kaloriyi düşürmek için yanında bol salata

Allaha sükür canim insan iste korkuyor bisey vardir diye.
Kisiri cok severim annem de cok guzel yapar kisir yiyebiliyorsak iyi :)

Kahvalti
2 dilim ekmek
peynir, salam, haslanmis yumurta
esim sabahci oldugu icin kahvalti yapamiyoruz birlikte bende hemen ekmek arasi yapip yiyorum

ara 2 kuru kaysi

ara 1 kucuk pan kek ( esim israr etti kiramadim )

aksam
mercimek corbasi eristeli
3-4 yaprak sarmasi
salata veya yogurt

2 litre su ictim gece belki yine yarim saat bisiklet surerim ve mekik cekecegim

Kahvaltı 10.30
1.5 dilim etimek
1 yumurtadan omlet
Maynoz dereotu dometes
2 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
3 fincan çay
1. Ara
Bir küçük kase sarı leblebi
Kahve
2. Ara
Rezene çayı
Akşam
Biber dolması 2 tane
1 kase yoğurt malum pirinçle yaptığım için ek birşey yemedim
Gece otururkende
Yeşil elma yemeyi düşünüyorum şimdilik benden bu kadar kızlar ....

maşallah canım başlamışsın sen de tam olarak 1 taneden birşey olmaz alışkanlık haline gelmediği sürece böyle devam

:46 seni tebrik ediyorum maşallah çok azimlisin

maşallah canım başlamışsın sen de tam olarak 1 taneden birşey olmaz alışkanlık haline gelmediği sürece böyle devam

:46 seni tebrik ediyorum maşallah çok azimlisin

Aslında bebişim emmiyor olsaydı daha çok dikkat ederdim . Ama oğluşum anne sütü alıyor sadece o yüzden dikkat ediyorum zaten ekmeği hayatımızdan çıkartmamız bile bize kilo verdirecek. Ben ufak tefek bişey olduğum için bu yaşıma kadar hep dikkat ettim yediklerime yani hayat boyu dietteyim ben aslında

malesef bende kendimi bildim bileli diyet yapmaya çalışan biriyim oldum olası çok zayıf olamadım çünkü biraz yapılıyımdır kilolu değildim ama zayıf dal gibi bir hatun da değildim
emmesi çok önemli canım hem onlar emdikçe 700-800 kalori harcıyoruz o yüzden daha kolay veririz ama tabi bu süreçe dikkat etmek zorlaşıyor

bu sabah tartıldım 70.5 kilo olmuşum başlangıç kilosu 73'tü
ama şu çizelgeyi düzenleyemedim ya almira sen nasıl yaptın sık kullanıanlarda ekli ama olmadı bir türlü

Bu saat oldu agzima bisey surmedim oglum surekli agliyor hep kucak istiyor biseyde yemiyor. Normalde cok usludur neden boyle bugun anlamadim

yok canim yeri daha belli degil ama elleri sürekli agzinda ya da emziginin kenarlarini aliyor onlari sürtüyor. bugünki yediklerimi hic yazmayim cünkü sapittim iyice oglan yüzünden ne yedim bilmiyorum önüme cikani yedim ama yürüyüste yaptim bugün. bugün tartilacaktim tartim da bozulmus yenisini almam lazim. sizler nasilsiniz ?

Masallah ya nasil dayaniyorsunuz bu kadar yemeyle hemde bebisleriniz benimkinden daha kucuk daha cok emziriyorsunuz ben bu hafta biraz dikkat etmeye calistim 600 gr zor gitti cunku bi dikkat ettim bi saldirim tam anlamiyla uyamiyorum yani diyete.ama gene de pes etmek yok veremesem de daha fazla almayim diyorum bari.
Bugun bi suru yesillik sebze aldim cok severim ama ekmegi oncesine gore kistigim icin bu hafga cok basim agridi sizede ondan midir:26:

senin oğlan biraz yaramaz anlaşılan ya da bugünlerde öyle allah kolaylık versin ..
iyiyiz bizde çok şükür iki gündür misafir telaşım var onla uğraşıyorum ben de pasta börek yapmakla meşgulüm malesef

aslında listeye dikkat edip ona göre yersen zor olmuyor alışıyorsun zaten ilk başlarda sabredersen gerisi kolay
baş ağrısı da ekmekten olduğunu sanmıyorum çok mu aç kalıyorsun eğer aç kalıyorsan ondandır değilse de hava değişimi filan oluyor bugünlerde mevsim değiştiği için ondan da olabilir

Topiginiz hayırlı olsun kızlar nasılsınız
bebisler nasıl.benim kız huysuz dis çıkarıyor
birde vucudunda kızarıklık ve sivilce var....ne
güzel istikrarlı bir şekilde diyet yapiyorsunuz

Aynisi benim oglumda da var canim doktor dis cikarak ondan dedi. Ben son 2 gündür saldim biraz ama yarin devam edecegim yoksa gitmeyecek bu kilolar

Yok canım sızın yedıklerımıze gore ac kalmıyorum kesınlıkle dedıgın gıbı mevsımsel olabılır yada vucut alısık olmadıgı tarzda beslenınce tepkı verebılır dedıgın gıbı alısma suresını bı atlatsam cok umıtsızlıge kapılıyorum beynım ac benım galıba

Slm kizlar benim de 10 aylik bir kizim var. Hamilelikte hic birsey yemesgm halde 18 kilo aldim 78 ile dogum yaptim suan 70.7 kiloyum boyum da1.68 cm zayiflamyi cok istyrm ama diyet yapinca da titremeyw basliyrm ve tatliyi cok sewiyorum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…