emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

kızımı uyuttum umarım geri uyanmaz sonra da bir portakal ve 4 fındıkla 1 badem yedim aslında onlar listede yok ama çok canım çekti yaa
ama yine de iyi abartı yok sonuçta dimi kızlar

Hiç abartı yok cnm ben de ceviz yemeyi düşünüyorum bir elma ohhhhh missss

Öldürdüm sinirdim herhalde senin yerinde olsam cnm .... Birda hamile halinle burnundan getirseydin o doğum gününü .... Ben öyle yapardım valla bak bir daha yapabiliyor mu ah şu erkeklerrrr

Evet sabah tartıya çıktım 68 olmuşum yuppi boyum kısa cnm benim 1.58 eşim de 1.80 bu arada
ben öyle yapsam elimde çiçekle eşimden af dilemem gerekir çünkü çok tuhaf huyludur kendi sanki o kadın en erkek küslük durumlarında ben gidip konuşmazsam hiç konuşmaz kendi ben de o yüzden dertsiz başıma dert açmak istemem çok sinir bir durum ama napalım onun da kusuru bu işte çok şükür başka da birşeyi yoktur genel anlamda çok anlayışlı ve bana çok yardımcıdır

10 cm varmış aramızda ama boy kısalığı da bir bakıma avantaj minyom tipli insanlar daha küçük görünür yaş almazlar fazla
Tam bisiklet surecektim oglum uyandi yarin oruc tutmayi dusunuyorum bugunki yaptigimi telafi eder heralde

yarın oruç tut ama gce sadece su içmeye uyan ve illaki dayanamam dersen 1 bardak süt iç kajunun acısını anca çıkarır

Tmm canim aksam da zaten sadece corba icmeyi dusunuyorum. Gecen seneden kalma2 orucum var onlari tutuyum

Ewt yaşımı hiç göstermiyorum ama sen de daha zayıf duruyorsundur eminim benim üst taraf yok kalça ve basensorunum eritmem lazım

Hiç abartı yok cnm ben de ceviz yemeyi düşünüyorum bir elma ohhhhh missss

Ewt yaşımı hiç göstermiyorum ama sen de daha zayıf duruyorsundur eminim benim üst taraf yok kalça ve basensorunum eritmem lazım

benim de kalça ve basen üst bedene göre daha fazla ama doğumdan kalma karnım var tabi ama o kadar çok değil sezaryen olmama rağmen normal doğum yapan eltimden daha az var göbeğim
evet çok abartı değil düşününce ham fındık ceviz badem folik asit açısından zengin bebişlere de bir faydamız olsun sütümüz kaliteli olsun dimi ama

hazır kızım uyumuşken ben de gidip yatayım erken uyuduğu için erken uyanır sabah hepinize iyi geceler musmutlu bir sabaha uyanıp fit olma yolculuğumuza devam edelim inşallah

selam hanımlar bugün benim kuzucuk saat 5'te uyandımalesef 8.30da geri uyuduğumuz için 11 de uyandık 12ye doğru kahvaltı yaptık
kahvaltıda 2 dilim ekmek,1dilim köy peyniri,1 haşlanamış yumurta,4 çeri domates ve 1 tatlı kaşığı bal
akşama da türlü ve çorba var
şimdi de etiform yedim eşimden fırsat bulamam herhalde bugün evde o yatıyorken yazayım dedim

Sabah 11.30 kahvaltı
3 adet yeşil zeytin
2 dilim etimek
Bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 fincan açık çay ( şeker 8 yaşımdan beridir kullanmıyorum)
Öğle yemeği yemedim zaten geç kahvaltı yaptım
Ara 1 yeşil elma
Rezene çayı 1 fincan
16.30 gibi eti form patlamış Mısır gevreği
Akşam
5 yemek kaşığı taze börülce yemeği
5 yemek kaşığı makarna
Bol yeşilliklerin salata

oo maşllah çok erken bırakmışsın şekeri ben önceden çay içmezdim zaten üniversite yıllarımda alıştım onu da direk şkersiz içmeye başladım oldum olası neskafe de dahil sıcak içeceklere şeker atmam
menün de çok güzel canım böyle devam

Teşekkür edrim cnm kararlıyım çok bu kilolardan kurtulmam lazım yaz döneminde düğün çok hepside yakın akraba... Şekeri erken bırakmak zorunda kaldım annem bıraktırnıştı şekeri birşeyler içtiğim anda sürekli karın bölgemde şiddetli ağrı oluyordu mide bulantısı yapıyordu o yüzden kullanmadım hiç sadece Türk kahvesine çok az kullanıyorum onu bile zor içiyorum şekeri olduğunda...

Merhaba hanimlar dun giremedim oglumu doktora goturduk bu sivilceler vucudunun her yerini sardi. Annem isilik olmus diyo. Bizim dr tatilde oldugu icin baskasina gittik o da hic ilgilenmedi. Biseyi yok vucudunda virus vardir ona tepki gosteriyordur dedi. Bi de surekli sag kulagini cekiyor dedim kulagi orda mi diyo bakiyordur dedi. Cocuk resmen kulagini koparacak. Haftaya kendi dr. Randevumuz var asi olacak bakalim o ne diyecekm. Insallah onemli bisey degildir cok korkuyorum

Oğluşunun birşeyi yoktur inşallah. Her doktor farklı yaaa kendi doktoru daha çok ilgileniyor ben bile geçen ay götürmedim oğlumu doktoruna aşıları vardı sağlık ocağıma gittik döndük hemen . Dün eşimi görmüş doktor nedn gelmediniz diye kızmış bizim kine ohhh süper olmuş ben gidelim dedim işten fırsat bulup götürmemişti. Kulağı mı ağrıyor acaba cnm kaç aylık senin oğlun huysuzluk yapıyor mu çok ağrıyorsa eğer durmaz demişti doktor sürekli ağlar demişti.

Idare eder o kadar huysuz degil canim. Ayin 25. 4 aylik olduk. Sanirim bi de disleri cikacak elleri sürekli agzinda. Gecen haftadan itibaren dönmeye basladi sürekli dönmek istiyor gece uyurken bile :)

Idare eder o kadar huysuz degil canim. Ayin 25. 4 aylik olduk. Sanirim bi de disleri cikacak elleri sürekli agzinda. Gecen haftadan itibaren dönmeye basladi sürekli dönmek istiyor gece uyurken bile :)

Sen de Ekim annelerindemşydin cnm benim oğlum da 9 unda 5 aylık olucak

Kahvaltı 10.30
3 yeşil zeytin
2 dilim etimek
2 dilim beyaz peynir
1 tabak dometes dereotu karşımı
1 haşlanmış yumurta
3 fincan açık çay
Ara
Rezene çayı 1 fincan
1 avuç sarı leblebi
1 nescafe
Akşam yemeği
Karnıbahar haşlaması bol limonlu
Börülce yemeğimden kalmıştı 3 yemek kaşığı da ondan
Domatesli Makarna 5 yemek kaşığı

ben de öyleyim hiç sıcak içecekte şeker kullanamam iyiki de kullanmıyormuşuz kullanınca bırakması zordur eşim ggeçen sene bıraktı baya zorlanmıştı
karalıyız canım gidecek bu kilolar yaza çıtır fıstık gibi anneler olacağız

bebiş için geçmiş olsun da bence de önemli birşeyi yotur 2.5 aylık olana kadar benim kızda da vardı o sivilce tarzı şeylerden çoğunlukla yüzünde oluyordu ama vücudunda da vardı doktor önemsiz olduğunu bunun bir çok bebekte olduğunu söyledi
kulak çekiştirmesi de oluyor malesef ben de doktora götürdüm kulağımı ağrıyor diye eğer kulakta bir sorun olursa hem ateş olurmuş hem de çok ağlarmış büyük ihtimal dişleri çıktığı için o kulağına vuruyordur bir de kulak için da çok kir birikebilirmiş bebeklerde o da kaşıntı yaptığı için öyle koparacak gibi kulaklarında elleri

sabah 9.00 da kahvaltı;
*2 dilim tam buğday ekmeği
*1 dilim peynir
*1 yumurtadan az yağlı omlet
*çeri domates
*1 tatlı kşığı tahin

öğlen 12.30
*yarım lahmacun
*1 tane çiğ köfte
1 bardak ayran

16.00 da eti form mısır patlağı

akşam 18.00
* tarhana çorbası ve
salata
2 dilim kadar ekmek

birazdan bebişi uyutunca da meyve yerim :)
y

şimdi de bir elma ve bir küçük muz yedim :)
gün bitmiştir artık yeme içmeye bugünlük son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…