kızımı uyuttum umarım geri uyanmaz sonra da bir portakal ve 4 fındıkla 1 badem yedim aslında onlar listede yok ama çok canım çekti yaa
ama yine de iyi abartı yok sonuçta dimi kızlar
Tam bisiklet surecektim oglum uyandi yarin oruc tutmayi dusunuyorum bugunki yaptigimi telafi eder heralde
Öldürdüm sinirdim herhalde senin yerinde olsam cnm .... Birda hamile halinle burnundan getirseydin o doğum gününü .... Ben öyle yapardım valla bak bir daha yapabiliyor mu ah şu erkeklerrrr
ben öyle yapsam elimde çiçekle eşimden af dilemem gerekir çünkü çok tuhaf huyludur kendi sanki o kadın en erkek küslük durumlarında ben gidip konuşmazsam hiç konuşmaz kendi ben de o yüzden dertsiz başıma dert açmak istemem
Evet sabah tartıya çıktım 68 olmuşum yuppiboyum kısa cnm benim 1.58 eşim de 1.80 bu arada
Tam bisiklet surecektim oglum uyandi yarin oruc tutmayi dusunuyorum bugunki yaptigimi telafi eder heralde
ben öyle yapsam elimde çiçekle eşimden af dilemem gerekir çünkü çok tuhaf huyludur kendi sanki o kadın en erkek küslük durumlarında ben gidip konuşmazsam hiç konuşmaz kendi ben de o yüzden dertsiz başıma dert açmak istememçok sinir bir durum ama napalım onun da kusuru bu işte çok şükür başka da birşeyi yoktur genel anlamda çok anlayışlı ve bana çok yardımcıdır
10 cm varmış aramızda ama boy kısalığı da bir bakıma avantaj minyom tipli insanlar daha küçük görünür yaş almazlar fazla
yarın oruç tut ama gce sadece su içmeye uyan ve illaki dayanamam dersen 1 bardak süt iç kajunun acısını anca çıkarır
Hiç abartı yok cnm ben de ceviz yemeyi düşünüyorum bir elma ohhhhh missss
Ewt yaşımı hiç göstermiyorum ama sen de daha zayıf duruyorsundur eminim benim üst taraf yok kalça ve basensorunum eritmem lazım
Sabah 11.30 kahvaltı
3 adet yeşil zeytin
2 dilim etimek
Bir haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 fincan açık çay ( şeker 8 yaşımdan beridir kullanmıyorum)
Öğle yemeği yemedim zaten geç kahvaltı yaptım
Ara 1 yeşil elma
Rezene çayı 1 fincan
16.30 gibi eti form patlamış Mısır gevreği
Akşam
5 yemek kaşığı taze börülce yemeği
5 yemek kaşığı makarna
Bol yeşilliklerin salata
oo maşllah çok erken bırakmışsın şekeri ben önceden çay içmezdim zaten üniversite yıllarımda alıştım onu da direk şkersiz içmeye başladım oldum olası neskafe de dahil sıcak içeceklere şeker atmam
menün de çok güzel canım böyle devam
Dogum günün kutlu olsun almira saglik mutlu ailen ve sevdiklerinle birlikte nice senelere insallah
Merhaba hanimlar dun giremedim oglumu doktora goturduk bu sivilceler vucudunun her yerini sardi. Annem isilik olmus diyo. Bizim dr tatilde oldugu icin baskasina gittik o da hic ilgilenmedi. Biseyi yok vucudunda virus vardir ona tepki gosteriyordur dedi. Bi de surekli sag kulagini cekiyor dedim kulagi orda mi diyo bakiyordur dedi. Cocuk resmen kulagini koparacak. Haftaya kendi dr. Randevumuz var asi olacak bakalim o ne diyecekm. Insallah onemli bisey degildir cok korkuyorum
Idare eder o kadar huysuz degil canim. Ayin 25. 4 aylik olduk. Sanirim bi de disleri cikacak elleri sürekli agzinda. Gecen haftadan itibaren dönmeye basladi sürekli dönmek istiyor gece uyurken bile :)
ben de öyleyim hiç sıcak içecekte şeker kullanamam iyiki de kullanmıyormuşuz kullanınca bırakması zordur eşim ggeçen sene bıraktı baya zorlanmıştıTeşekkür edrim cnm kararlıyım çok bu kilolardan kurtulmam lazım yaz döneminde düğün çok hepside yakın akraba... Şekeri erken bırakmak zorunda kaldım annem bıraktırnıştı şekeri birşeyler içtiğim anda sürekli karın bölgemde şiddetli ağrı oluyordu mide bulantısı yapıyordu o yüzden kullanmadım hiç sadece Türk kahvesine çok az kullanıyorum onu bile zor içiyorum şekeri olduğunda...
Merhaba hanimlar dun giremedim oglumu doktora goturduk bu sivilceler vucudunun her yerini sardi. Annem isilik olmus diyo. Bizim dr tatilde oldugu icin baskasina gittik o da hic ilgilenmedi. Biseyi yok vucudunda virus vardir ona tepki gosteriyordur dedi. Bi de surekli sag kulagini cekiyor dedim kulagi orda mi diyo bakiyordur dedi. Cocuk resmen kulagini koparacak. Haftaya kendi dr. Randevumuz var asi olacak bakalim o ne diyecekm. Insallah onemli bisey degildir cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?