emzirmeyi birakma

Çocuk büyütmek başlı başına zorken bir de çalışıyor olmak eminim sizi daha da yoruyordur. Ama biraz bebeğinizin yerine koyun kendinizi 25 ay aşkla emdiği şey bir anda tiksindirici birşeye dönüşüyor ya da anlam veremedigi.
18-26 ay memeye en düşkum oldukları aylarmis. Biraz daha sabretseniz. Gündüz emmelerini yavaş yavaş azaltirsiniz belki bu süreçte
Sizin ruh halinizi de hissettiği için kaygilanip daha da memeye düşüyor olabilir.
Siz karşı taktik deneyin. Gel hadi em diyin sürekli.
Bir de yorumalara bakmadım ama eğer psikolojik olarak 2 yaşın üzerinde emmesinin olumsuz olacağını.soyleyenler varsa. Olumsuzluga ilişkin bir veri yok.
Emzirme danışmanlarina ve Facebook'ta emzirme sanatina göz atabilirsiniz

Kademeli başaran varsa bebeğin anlayışlı olmasina bağlarım ben. Zor valla bizde de kademeli yaramadi meme ucuna saç sardım yara olmuş uf olmuş dedim. Üç gün gündüz emzirmedim. Üç gece emzirdim . Üç günün sonunda tamamen kestim.

O salçayı teyzemde kızında yapmıştı bi kaç kere korktu kaçtı bıraktı öyle. Başka ne yöntem var bilmiyorum.

Tabiki her bebek, her anne farklı. Ben beceremedim hala da zorlanıyorum 5 gün falan oldu. Siz atlatmışsınız darisi bize inşallah

Su anda 30 aylik kizimi emzirerek yaziyorum
1 aydir emzirmeyi birakmaya calisiyorum , her yolu denedim , sabir tasi surdum , oje surdum , sut kesilsin diye ilac kullandim , surekli konusuyorum
Bana misin demedi , surekli emiyor
En sonunda goguslerimi kesip atacam o olacak

25 aylik olmus artik birakin. Meme istedikce sut bitti, sen artik buyudun gibi seyler soyleyin

Benim oglum 21 aylik 1 hafta oldu keseli. Zaten buyudukce akillarina gelmiyor, oyuna falan daliyorlar. Uykuya dalarken ve sabah emiyordu su niyetine. Meme bitti sut bitti dedim istese de emzirmedim. Sallayarak uyutuyorum. Cocuk daha kaliteli uyumaya basladi

Hayır size demedim. Etkiler diyen hanimefendiye sormussunuz siz. Ben de ona sormak istedim ama sanırım sadece sizi alintilamis.
Evet, o kişinin mesajını tıklarsanız o mesaja gelmiş olursunuz. Sonra yanıtla deyip cevaplayabilirsiniz

Evet, o kişinin mesajını tıklarsanız o mesaja gelmiş olursunuz. Sonra yanıtla deyip cevaplayabilirsiniz
Teşekkürler bilgilendirme için. Biliyorum aslında ama site yenilenmeden önce yaptığım şekilde olunca hepsi siralaniyordu. O üyenin mesaji altta sizin sonra benim şeklinde. O yüzden o şekilde yazmıştım

Teşekkürler bilgilendirme için. Biliyorum aslında ama site yenilenmeden önce yaptığım şekilde olunca hepsi siralaniyordu. O üyenin mesaji altta sizin sonra benim şeklinde. O yüzden o şekilde yazmıştım
Zaten yazmışsınız cevabınızı, makale de göndermişsiniz, bayıldım

Bana doktorumuz söylemişti. Iki yaşını doldurduktan sonra ne kadar geç kesersen o kadar zor olur diye. Bence hiç uzatmayın sonra travma yaşıyorlar. Ablam sizin gibi yaptı. Üzülmesin diye kesmedi. Baktı ki olmuyor iki buçuk yaşında kesti . Şimdi 10 yaşında verse emecek.

Walla ben neler yaptim neler denedim ben biraktirmaya calistikca o emmek istedi veeeee iyi olmayabilir ama oje surdum gogsumun uclarina kirmizi cok kucuk dedim uf annem cok aciyo sonra emzircem diye diye diye iki gunde hic wermeden tam 2 yasinda kestim sukur ama etkilendigini dusunmuyorum hemende unuttu bi haftada

Esra merhaba, ne guzel oğlunu emzirmissin, kızın emmedu oğlun emdi darisi bizim başımıza hala uykuda emziriyrim.Ama büyüdükçe uyumuyor uymayincada emmiyir inşa oglumda memeyi çok sever ve hiç bırakmaz boyle anneleri görünce çok ozeniyirum

Dişi çıkıyor olabilir mi?
Merhabalar bu konuda sizinle daha ince sohbet etmiştik. Benimde bebegım on aylık
Oldu emmek ıstıyor ama bende süt kalmadı napabılırım fıkrınız varmı?? Yada diger Arkadaslar fikri olan varmı yardımcı olsun bana..

Sütünuzun bittiğini düşünduren şey nedir? Bebeğiniz ne sıklıkla emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…