- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
ya ilk defa sizde denk geldim.. Tabi mevzu insanoğlu olunca tek bir ölçüt olmuyor..Benim hiç sizlamadi desem. Buna rağmen ilk 6 ay sadece emzirdim. Ek gıdaya çok yavaş gectim. Ve 13 aydır emziriyorum.
Kimilerinde sizlayabilir ama bu bir ölçut olamaz
Ben de 21 ay emzirdim bende de bir gün bile sızlamadı. Göğüs ucu yarası hariç ağrı sızı olmadıya ilk defa sizde denk geldim.. Tabi mevzu insanoğlu olunca tek bir ölçüt olmuyor..
Sizlamayan kişiler sütunun olmadığını düşünüyor olabilir. Belki o yüzden denk gelmemiştir. Benim şansım etrafimda sütun yok galiba diyen kimsenin olmama ve icsesime güvenmekti. Sonra bazı kişilerle kesişti yolum ve doğru yolda olduğumu anladımya ilk defa sizde denk geldim.. Tabi mevzu insanoğlu olunca tek bir ölçüt olmuyor..
ay o sütün yok mu diyenler bi bitmedi zaten. Oğlumu emzirir üstüne 100 ml süt sağardım yine de aaa sütün az galiba yetmiycek diyen dengesizler olurdu. Sütüm var çocuk doyduktan sonra sağdığım süt bu sadece derdim ama bi zaman sonra boşverdim bitmiyolar çünkü.Sizlamayan kişiler sütunun olmadığını düşünüyor olabilir. Belki o yüzden denk gelmemiştir. Benim şansım etrafimda sütun yok galiba diyen kimsenin olmama ve icsesime güvenmekti. Sonra bazı kişilerle kesişti yolum ve doğru yolda olduğumu anladım
Kesinlikle haklısınız. En iyisi kendinize ve bebeğe güvenmekay o sütün yok mu diyenler bi bitmedi zaten. Oğlumu emzirir üstüne 100 ml süt sağardım yine de aaa sütün az galiba yetmiycek diyen dengesizler olurdu. Sütüm var çocuk doyduktan sonra sağdığım süt bu sadece derdim ama bi zaman sonra boşverdim bitmiyolar çünkü.
Sertlik gelmiyorsa eline elleme. Uyardıkça süt fr geliyor. Bir süre sonra gidiyor. Benim bir ay süt vardı. Bir arkadaşım bir sene sonra sıkmış yine süt gelmiş. Bazı insanlarda hemen gitmeyebiliyormuş süt. Rahatsızlık, sertlik yoksa elleme.Kızlar selam,
Ben en son pazar aksaı emzırdım. ılac kullanıyorum 3 kere ıctım. Ilk pazartesı aksamı bıraz fena oldugum ıcın bıraz ucundan sagdım resmen fenalasacaktım oyle kotu oldum. Sımdı uzerıne ekstra bı dolma yasanmadı ama bence hala sut var. Sagmam mı lazım?
Sertlıgı nasıl anlayacagım valla ellemeye korkuyorum.Sertlik gelmiyorsa eline elleme. Uyardıkça süt fr geliyor. Bir süre sonra gidiyor. Benim bir ay süt vardı. Bir arkadaşım bir sene sonra sıkmış yine süt gelmiş. Bazı insanlarda hemen gitmeyebiliyormuş süt. Rahatsızlık, sertlik yoksa elleme.
Sertlıgı nasıl anlayacagım valla ellemeye korkuyorum.
Bırde nasıl gıdecek bu sut akmıyorda
Ay cok ıcım gıcıklanıyor bu aksam bıraz bakayım ne var ne yok.Siyah kısma ellemeden sağını solunu ve kolaltlarını yokladım ben. İlk hafta minik fındık kadar sertlikler vardı hemen elimle sıkıp o sertlikleri yok ettim
Nane yapragi koyun uclarina,hemen kesiliyor sutSertlıgı nasıl anlayacagım valla ellemeye korkuyorum.
Bırde nasıl gıdecek bu sut akmıyorda
Ben kendı bebegıme 1 haftadır. Bak abı meme emmıyor, baba meme emmıyor , bende meme emmıyorum sen buyudun artık sende meme emmeyeceksın tamam mı? Sutumuz bıttı artık dıyordum.Haftalarca sütün artık azalacağını , acılaşmaya başlayacağını söylemekte psikolojik hazirliktir bana göre.
Sütü birden kesilen annelerin çocukları psikolojik olarak sifirla mi başlıyor hayata.
Her çocuk kendin has ve bu söz edilen kademe sistemi her çocuğa uyumlu değil.
Bana göre fazla büyütülüyor bu konu.
Emzirip emzirip bir anda pat diye bir şey sürüp kesmekten söz etmiyorum elbet, anlatmaktan söz ediyorum..
24 ayın üstü de hem anneye yorucu hem de artık çocuk ozgurlesmeli kaba tabirle.
3 yaşındaki çocuk neden emsin ki artık
Ben kendı bebegıme 1 haftadır. Bak abı meme emmıyor, baba meme emmıyor , bende meme emmıyorum sen buyudun artık sende meme emmeyeceksın tamam mı? Sutumuz bıttı artık dıyordum.
Cok zorlanmadım hatta sasırdım kı ılk gun harıc meme emmeye hıc calısmadı ama evet memelerımı sevıyor. Ammmaa ammaaa dıyor ellemeye calısıyor bende evet annecım ama sut bıttı dıyorum . Tek sorun gece uyanmaya devam etmesın ınsallah
A hayır ya bence uzgun degıl, yanı ben bu kadar kolay olacagını bılseydımEvet bırakırken çok hüzünlü oluyorlar. :)
A hayır ya bence uzgun degıl, yanı ben bu kadar kolay olacagını bılseydımBende uzgun degılım yapamam gıbı gelıyordu, aksıne ben bır kendıme geldım sankı pılım yokmusta , pılımı bulmus gıbıyım
Ama suanda gece 1 kere uyanmaya devam edıyor onu napıcam?Tabii ki daha bir düzene giriyor her şey. Allah bağışlasın evlatlarımızı. :)
Ama suanda gece 1 kere uyanmaya devam edıyor onu napıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?