silam cok uzuldum yasadiklarina, gercekten.
ama inancini kaybetmemis olman cok guzel, ben ucuncuden sonra bile o kadar depresif bir moda girdim ki anlatamam.
yeni tedavini de turkiye de mi yapacaksin? simdiden bol sans diliyorum sana.
Canim cok saolll...
Gercekten cok zor günler yasadim .. O kadar zorluklarla hamile kaldiktan sonra kaybetmek cok zordu ..
Bazen ben bilee yasadiklarimdan sonra nasil ayakta kaldigima sasmiyor degilim ...
Rabbim sabrini veriyor demek ki ..
Bu tedavimi Türkiye' de yaptirmayacagim maleseff .. Durumlar müsait degill..
Insallah tüm emek sarfeden , yürekten isteyen arkadaslarim , icikese bizlerde en kisa zamanda saglikli ve hayirli bebeklere sahip oluruzz ..
ben endometriosis hastasiyim. 1.5 sene once ameliyatla tedavi oldum, sonra 8 ay kadar bekledik, dogal olmayinca da basladik bu islere..... yumurtalik kapasitem endo yuzunden dusuk...... bir de rahimde septum vardi ama o gebeligi engelleyen bir durum diil demisti doktorum, zaten ilk gebeligim de aslinda tuttu ama kromozom bozuklugu yuzunden kalbi durdu. iste booooole.
renkli merhaba.
umarim istedigin gibi sonuclanir. bir aksilik olmazsa ve ben bir karara varabilirsem temmuz sonunda benim de transferim olabilir, bakalim.
senin tedavi seklinin farklilasmasi nasil oldu? uzun-kisa degisikligi mi yoksa bambaska bir sey mi deneniyor? bir de hangi merkeze gidiyorsun?
4 tedavimde uzun protokoldu ve 3 tanesi amerikan hast.deydi.ama malesef 2 kez erken düşük yaşadım..bir kere bile geri dönmediler.. takipçi değiller..:1no2:
benim son tedavim femara protokolü-kısa protokol oldu.
femara diye bir ilaç var 5 gün içiyosun yumurtaların kalitesini yükseltiyor..
kısa protokol olduğu için minimum stres ve yan etki yaşadım...
transferim temmuzda ...:Saruboceq:
şimdi baktım lokasyon olarak bana çok uygun değil.
bu arada sizde problem nedir? yani senin yumurtalarında problem var mı? bu kısa protokol bana uymayabilir, zira ilaçlar beni biraz zor uyarıyor.
sen bu sefer kavuşacaksın minik bebeğine, biliyorum, inanarak söylüyorum, senin için dua ediyorum:)
Çilekcim,tüplerimin tıkalı olmasından dolayı 2 sene önce aldırdım yani tüp bebekten başka çarem yok..yumurtalarımda sorun yok.ama kısa protokol yumurtası az olanlarda daha çok tercih edilen bir yöntemmiş...çok yaygın bir yöntem değil henüz,her merkez yapmıyor...bundan önce 4 kere uzun protokol yapıldı , amerikandaki tüm tedavilerimde yüksek doz (450 ünite) ilaç kullanıldı uzun protokolle ama en fazla 12-13 yumurta toplandı ...elde kalan 3 oldu her seferinde ...
son tedavimde çok düşük (150 ünite) ilaç kullanıldı ve 28 yumurtam oluştu...8 tane çok kalitelisi donduruldu...
belkide vücut farklı zamanlarda farklı tepki veriyordur.ama benim sonradan yumurtalarım çoğalmaya başlayarak gitti hep...
ben bu sefer tam olarak olmasada incir kürü ve soğan kürü de yaptım ...
sende yap tedaviye başlamadan...
bol şans
Merhaba arkadaşlar bende 3 defa normal 1 de dondurulmuş denedim.Sadece dondurulmuşlarda tuttu oda 5 haftalıkken düştü malesef. Ben 1. si hariç diğerlerini memorial de denedim.Hastanemden memnunum ama olmadı .Bizde herhangi bir problem bulunamadı ama olmadımı olmuyor işte.4. denemeyi yaparmıyım yada ne zaman yaparım bilmiyorum.Son yapılan işlemde pgt (genetik inceleme) yapıldı bu nedenle çok umutluydum ama gene olmadı. Artık denenebilecek pek birşey kalmadı açıkçası.İnşallah en kısa zamanda rabbim bizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?