Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hatırdır ne oldu öyle geçmiş olsun.

Kesin yere çöküyor yazmak için,içerdende eşi sesleniyor huuuu minik napıyon uzun kaldın iyisin demi diyor sjskjksjk
Oda biliyor telefonla girdiğimi çıkmam için arıyor beni gelip kapiya sormuor mesgule atıyorsa yasiyor

Abla şimdi geyiği dönüyordur miniğin wc de uzun kalmasının
Birde wc ne kadar uzun kalınırki orada
İyi cok sukur normale donsunlerde bian ınce allah korusun agır tablo olmadan gecer gider inşallah
İnşallah bir an önce toparlarlar .
Oda biliyor telefonla girdiğimi çıkmam için arıyor beni gelip kapiya sormuor mesgule atıyorsa yasiyor
Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksa
İnşallah ablacım

Birde wc ne kadar uzun kalınırki orada

İnşallah bir an önce toparlarlar .

Bilmiyordu burayı demi daha önce öğrendimi yoksa

Burayı bilmiyor da

o varken kısa kaliyorim canım bazen makinayı dolduruyorum bir yandan iş uapmis gibi olsun diye uzun durunca

Uyuşuyor insan bir demi aynı bende öyle eşimin gelmesine yakın turboyu açıyorum

Hayirdir

Tabi ki
Ahahhaha yetiştiremediğim zamanlardada da surat asmalı online yapıyorum ki bana bıseyler dıyemesın dersede uste cıkabıleyım

Burayı bilmiyor da

o varken kısa kaliyorim canım bazen makinayı dolduruyorum bir yandan iş uapmis gibi olsun diye uzun durunca
Söylesen burayı ne der ki.

Öbürü zaten benim evde yok olsa da dayanmaz sanırım
Tuvalet sırası olmuyormu hiç çocuklarla filan.
Alışmışlardır abla şimdi

Minik doğru söyele iş yapıyorsun görünmek için bişeyleri vuruyonmu yerlere falan
Kesin vuruyırdur bak görrr

Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazen

Çocuk avutur gibi iş yaparken benim elime verip gel dinlen diyor benimki antika yani

Abla bir söylesem mi diyorim bir oyle bir böyle kalıyorum bazen telefonla igrasmama laf ediyor gün içinde o zaman diyorum ki iyi söylemedim bazen

Çocuk avutur gibi iş yaparken benim elime verip gel dinlen diyor benimki antika yani

Şayet laf ediyorsa söyleme bence,bilmesin daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…