Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Evet laf eder en çok da YouTube da takilmama ayar oluyor ben şarkı açarım bazen koyarım uanima sunsuz is yapamiyormusin der alır gider telefonu

Bazen de getireyim mi telefonunu der gel gitli bizimki
Şayet laf ediyorsa söyleme bence,bilmesin daha iyi.

Evet laf eder en çok da YouTube da takilmama ayar oluyor ben şarkı açarım bazen koyarım uanima sunsuz is yapamiyormusin der alır gider telefonu

Bazen de getireyim mi telefonunu der gel gitli bizimki
O zaman hiç söyleme bilirse bu zamanda daha tepkili olur sana boşver haberi olmasın

Peki tedavi için ne verdi disk kayması nasıl tedavi ediliyormus bilmiyorum da ondan soeuyorum

Hamileyken benim de ağrım vardı disk kayması olabilir demişti bir doktor ama sonradan kronik hastalığını ogrebmistim ozaman

Minik Duduklu Tencere canim benim belim tutuldu dr.gittim belimdeki diskler yerinden kaymis sag ayagima omzuma dizime vurdu ve sisti yürüyünce de dahada zorladim ve olanlar oldu şimdi tedavi surecim var
Çok geçmş olsun canım ya çok dikkatli olman lazım ani hareketlerden kaçınacaksın.
Tuvalet sırası en büyük problemimiz bizim başka eve gecelim diyorum onu da istemiyor çocuklar evlenip gidince yetecek bize burası diyor en büyüğü 12 yaşında
Daha çok zaman var be minik

O zaman hiç söyleme bilirse bu zamanda daha tepkili olur sana boşver haberi olmasın
Ordan mi akıl alıyorsun der evet burdan aliyorim aslında burda okuduğum konularla bazı konularda daha baskın olmaya başladım evde
Cok pasiftim eskiden ben

Burda çok akilli hatunlar ve akıllıca fikirler var

Ben zamaninda calisirken popmun üstüne düstüm ve olanlar oldu battaniyelerle hastaneye kaldirdilar kemiklerim yerinden cıkmış saga sola gecmisler tedaviyle olan bisey fizik igne serum gibi ozaman iyilestim ama gecenlerde gene 2büklum kaldim simdide ilac tedavisi demek icindeki intihabi falan ilkonce tedavi edicek fiziklede yerine gelicek

Ordan mi akıl alıyorsun der evet burdan aliyorim aslında burda okuduğum konularla bazı konularda daha baskın olmaya başladım evde
Cok pasiftim eskiden ben

Burda çok akilli hatunlar ve akıllıca fikirler var
Aslında varya hepimiz çok şeyler öğrendik buradan,ne hayatlar varmış diyede hem üzüldük hem sevindik.

Çok geçmş olsun canım ya çok dikkatli olman lazım ani hareketlerden kaçınacaksın.

Daha çok zaman var be minik
Yani kaç yaşında evlenecekleri belli değil yaşayacağım belli değil ozaman a

Eskisine göre evin konumu çok iyi şuan bizim o yüzden istemiyor 200 e satsak bu fiyata yeni ve ferah bir yer bulamayız burda diyor o konuda da haklı

Aslında varya hepimiz çok şeyler öğrendik buradan,ne hayatlar varmış diyede hem üzüldük hem sevindik.
Aynen öyle abla bir yandan ders oluyor bazı konular yada fikir oluyor bize ben seviyorum burayı o yüzden

Bendede hafif skolyoz çıkmıştı yolda bir kere tutulup kalıyordum iğneyle filan düzeliyordum kireçlenme da var sinirler sıkışıyordu.
Dikkat et kendşne canısı

İltihab da mi var bende de kronik iltihap var o iltihap tuttu mu ne oturunca kalkiliyor ne de kalkınca oturuyorsun çok zor oluyor

Bendede hafif skolyoz çıkmıştı yolda bir kere tutulup kalıyordum iğneyle filan düzeliyordum kireçlenme da var sinirler sıkışıyordu.

Dikkat et kendşne canısı
Benim de sırtta kireçlenme başlamış abla onu için biseyler yaoiyor musin peki takviye

İltihab da mi var bende de kronik iltihap var o iltihap tuttu mu ne oturunca kalkiliyor ne de kalkınca oturuyorsun çok zor oluyor
Oturamiyosun evet yatamiyosunda donemiyosun wcye gidemiyosun cok bir pis hastalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…