Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Büyük olan erkekti demi.
Ev fiatları uçtu zaten almaya kalksan kredi çekmek lazım bu seferde.
Aynen öyle abla bir yandan ders oluyor bazı konular yada fikir oluyor bize ben seviyorum burayı o yüzden
Öğrenmemnin yaşı yoktur denşr ya çok doğru aslında neler öğreniyoruz buradan.

Büyük olan erkekti demi.
Ev fiatları uçtu zaten almaya kalksan kredi çekmek lazım bu seferde.

Öğrenmemnin yaşı yoktur denşr ya çok doğru aslında neler öğreniyoruz buradan.
Aynen abla en küçük kız diğerleri erkek

Burda ev fiyatları uçtu 2 yıl önce komşum 150 ye satamadi

Bu yıl üst komşu 210 dedi kaç. Kişi bakmaya geldi ki benim ara kaç rahat gider o fiyata ama kredi bircu istemiyor bizimki emekliliğe az kaldı diye

Sağol canısı
Benim de sırtta kireçlenme başlamış abla onu için biseyler yaoiyor musin peki takviye
Bir dönem ilaç kullandım,doktor spor dedi yüzme yada pilates verdi tam yüzmeye gidecektim salgın başlayınca kaldı maalesef.
Benim birde kemik erimem olmuştu onun içinde ilaç kullandım hatta damlam var sabahları ekmeğin üzerine damlatıyorum onu.

Sen bide buraları gör en ucu ev 500 den filan başlıyor nerdeyse.
Emekli olacaksa kredi çekmek sıkıntı olur bu seferde,aldığı emekli parasıda krediye gider yoksa.
Bizde düşünüyoruz satmayı bakalım aertık ege taraflarında bizimde hayalimiz.

Aynen canim eklem romatizmasida var üstüne tuz biber
Aynıyız o zaman biz ben de 2013 de öğrendim kızken regl zamanı çok belim agrirdi ondanmis

Rabbim şifa versin bende sülük çok işe yaradı hafifledim resmen onunla

Aynıyız o zaman biz ben de 2013 de öğrendim kızken regl zamanı çok belim agrirdi ondanmis

Rabbim şifa versin bende sülük çok işe yaradı hafifledim resmen onunla
Ben hayvan adina bisey üstümde gezdiremem

Buralar uygun ama metrekare küçük bizim buralarda da abla geniş bir ev alacaksan iki kat fiyat oluveriyor hemen inşallah gelirisniz sizde bu tarafa düşündüğünüz il hangisi

Ben hayvan adina bisey üstümde gezdiremem
Ben minicik kurda dokunamiyordim hala da dokunamam kadina dedim bana gösterme üstüme düşürme kupalarla koydu zaten beni bırakan pat diye düştü çarşafa sırtımda ya hiç görmedim yani

Şimdi dize tutturacagim ben sinek hariç herseyfen korkarım bu arada

Buralar uygun ama metrekare küçük bizim buralarda da abla geniş bir ev alacaksan iki kat fiyat oluveriyor hemen inşallah gelirisniz sizde bu tarafa düşündüğünüz il hangisi
Düşünüyoruz kaçalım aertık burdan diye,yaşanacak yer olmaktan çıktı burası artık.
Kuşadası filan herhalde gittik evlerde baktık bir kaç tane.

Düşünüyoruz kaçalım aertık burdan diye,yaşanacak yer olmaktan çıktı burası artık.
Kuşadası filan herhalde gittik evlerde baktık bir kaç tane.
Çok küçükken gittim güzel yerdir heralde orası da

Üzüldüm şimdi yaaa okuyunca Allah sağlık, sıhhat, şifa versin hepimize. Her şeyin başı sağlık gerçekten. Bi parmağımıza bi şey batsa bütün canımız orada atıyor. Allah büyük dertler, şifası olmayan hastalıklar vermesin.

bu arada benim halam da ankilozan spondilit hastası. 62 yaşında filan var herhalde. birkaç kez ameliyat oldu, şimdilerde eskisi gibi sıkıntısı yok. Oğlu da 40 olmuştır herhalde. Onda da çıktı birkaç sene önce. Diğer halam romatizma, babaannem-babam aynen kemik rahatsızlıkları var.

Bende de dizlerde menisküs yırtığı, dizin birinde ayrıca su toplaması, boynumda düzleşme, belimde disk sıkıntısı, ayaklarımın altında ödem toplaması var. Öldürmeyen Allah öldürmüyor saydırmayın şimdi bana hastalıklarımı, hepinizi geçerim

Çok küçükken gittim güzel yerdir heralde orası da
Güzeldir turisttik yer orası zaten.
Dur bende sayayım,kemik erimesi skolyoz ayakta ameliyat tendom kopuğu,sırt ağrıları dişler protez kemiklerde kireçlenme bende ölmedim daha

Güzeldir turisttik yer orası zaten.

Dur bende sayayım,kemik erimesi skolyoz ayakta ameliyat tendom kopuğu,sırt ağrıları dişler protez kemiklerde kireçlenme bende ölmedim daha
Abla benim daha 29 yaşında olmam ve bunların yaklaşık 12-13 yaşında çıkmaya başlaması dışında sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…