- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.091
- 1.423
- 60
Büyük olan erkekti demi.Yani kaç yaşında evlenecekleri belli değil yaşayacağım belli değil ozaman a
Eskisine göre evin konumu çok iyi şuan bizim o yüzden istemiyor 200 e satsak bu fiyata yeni ve ferah bir yer bulamayız burda diyor o konuda da haklı
Öğrenmemnin yaşı yoktur denşr ya çok doğru aslında neler öğreniyoruz buradan.Aynen öyle abla bir yandan ders oluyor bazı konular yada fikir oluyor bize ben seviyorum burayı o yüzden
Peki kronik mi sendeki de inşallah değildirOturamiyosun evet yatamiyosunda donemiyosun wcye gidemiyosun cok bir pis hastalik
Peki kronik mi sendeki de inşallah değildir
Aynen abla en küçük kız diğerleri erkekBüyük olan erkekti demi.
Ev fiatları uçtu zaten almaya kalksan kredi çekmek lazım bu seferde.
Öğrenmemnin yaşı yoktur denşr ya çok doğru aslında neler öğreniyoruz buradan.
Benimki de öyle ankilozan spondilit dimi raporda yazar zatenkronik canim
Sağol canısıcanimsin
Bir dönem ilaç kullandım,doktor spor dedi yüzme yada pilates verdi tam yüzmeye gidecektim salgın başlayınca kaldı maalesef.Benim de sırtta kireçlenme başlamış abla onu için biseyler yaoiyor musin peki takviye
Aynen canim eklem romatizmasida var üstüne tuz biberBenimki de öyle ankilozan spondilit dimi raporda yazar zaten
Sen bide buraları gör en ucu ev 500 den filan başlıyor nerdeyse.Aynen abla en küçük kız diğerleri erkek
Burda ev fiyatları uçtu 2 yıl önce komşum 150 ye satamadi
Bu yıl üst komşu 210 dedi kaç. Kişi bakmaya geldi ki benim ara kaç rahat gider o fiyata ama kredi bircu istemiyor bizimki emekliliğe az kaldı diye
Aynıyız o zaman bizAynen canim eklem romatizmasida var üstüne tuz biber
Ben hayvan adina bisey üstümde gezdirememAynıyız o zaman bizben de 2013 de öğrendim kızken regl zamanı çok belim agrirdi ondanmis
Rabbim şifa versin bende sülük çok işe yaradı hafifledim resmen onunla
Buralar uygun ama metrekare küçük bizim buralarda da abla geniş bir ev alacaksan iki kat fiyat oluveriyor hemen inşallah gelirisniz sizde bu tarafa düşündüğünüz il hangisiSen bide buraları gör en ucu ev 500 den filan başlıyor nerdeyse.
Emekli olacaksa kredi çekmek sıkıntı olur bu seferde,aldığı emekli parasıda krediye gider yoksa.
Bizde düşünüyoruz satmayı bakalım aertık ege taraflarında bizimde hayalimiz.
Ben minicik kurda dokunamiyordim hala da dokunamam kadina dedim bana gösterme üstüme düşürme kupalarla koydu zaten beni bırakan pat diye düştü çarşafa sırtımda ya hiç görmedim yaniBen hayvan adina bisey üstümde gezdiremem
Düşünüyoruz kaçalım aertık burdan diye,yaşanacak yer olmaktan çıktı burası artık.Buralar uygun ama metrekare küçük bizim buralarda da abla geniş bir ev alacaksan iki kat fiyat oluveriyor hemen inşallah gelirisniz sizde bu tarafa düşündüğünüz il hangisi
Çok küçükken gittim güzel yerdir heralde orası daDüşünüyoruz kaçalım aertık burdan diye,yaşanacak yer olmaktan çıktı burası artık.
Kuşadası filan herhalde gittik evlerde baktık bir kaç tane.
Geçmiş olsun canım kendini yoracak şeyler yapma.Minik Duduklu Tencere canim benim belim tutuldu dr.gittim belimdeki diskler yerinden kaymis sag ayagima omzuma dizime vurdu ve sisti yürüyünce de dahada zorladim ve olanlar oldu şimdi tedavi surecim var
Tesekkur ederim canımGeçmiş olsun canım kendini yoracak şeyler yapma.
Çok sevindim canim bende iyiyimŞükür canım, iyiyim bugün
Sen nasılsın?
Güzeldir turisttik yer orası zaten.Çok küçükken gittim güzel yerdir heralde orası da
Dur bende sayayım,kemik erimesi skolyoz ayakta ameliyat tendom kopuğu,sırt ağrıları dişler protez kemiklerde kireçlenme bende ölmedim dahaÜzüldüm şimdi yaaa okuyuncaAllah sağlık, sıhhat, şifa versin hepimize. Her şeyin başı sağlık gerçekten. Bi parmağımıza bi şey batsa bütün canımız orada atıyor. Allah büyük dertler, şifası olmayan hastalıklar vermesin.
bu arada benim halam da ankilozan spondilit hastası. 62 yaşında filan var herhalde. birkaç kez ameliyat oldu, şimdilerde eskisi gibi sıkıntısı yok. Oğlu da 40 olmuştır herhalde. Onda da çıktı birkaç sene önce. Diğer halam romatizma, babaannem-babam aynen kemik rahatsızlıkları var.
Bende de dizlerde menisküs yırtığı, dizin birinde ayrıca su toplaması, boynumda düzleşme, belimde disk sıkıntısı, ayaklarımın altında ödem toplaması var. Öldürmeyen Allah öldürmüyorsaydırmayın şimdi bana hastalıklarımı, hepinizi geçerim
Abla benim daha 29 yaşında olmam ve bunların yaklaşık 12-13 yaşında çıkmaya başlaması dışında sorun yok benceGüzeldir turisttik yer orası zaten.
Dur bende sayayım,kemik erimesi skolyoz ayakta ameliyat tendom kopuğu,sırt ağrıları dişler protez kemiklerde kireçlenme bende ölmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?