• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başından anlatayım

iki taraf içiin de sevgi kaldığını düşünmüyorum zaten.

kız evlendiği halde benim sevgilimle olan nişan fotolarının hala durması garip değil mi

Garip, kız evleniyor ama hala eski nişanlısıyla olan fotolar ablasının albümlerinde duruyor. Ama bununla nişanlınızın ne ilgisi var ki? Bunu kızın kocası düşünsün bence, sizin de başınızdan bir evlilik geçmiş sevgiliniz bu kadar kurcalasaydı hoş mu olurdu sizce? Gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. :ssz:

canım biz bayanlar bazı şeyleri çok kurcalıyoruz...
emin ol sevgilinin umrunda bile değildir evlenmiş bir kere...
hem sen kocana karşı hala bir özlem duyuyor musun ki...
seni anlıyorum...
ama böyle kurcalarsan mutlu olamazsın...
akışına bırak...
hem sevgilin şuan seninle yeni bir hayat kurmaya çalışıyor...
onu anlamaya çalış eskiyi hatırlatmak yerine kendine hayran bıraktıracak hamleler yap...:3:

teşekkür ederim güzel yorumunuz için
en azından insanı döve döve yorum yapmamıssınız :)
o zaten beni çok baska sevdiğini sürekli söyluyor
her aksam iş çıkısı ta istanbuldan bursaya gelip beni görüp geri dönüyor
şimdiden bana karıcım diyor.
ben yaptıgımın dogru olmadıgının zaten farkındayım ama engel olamadım

Garip, kız evleniyor ama hala eski nişanlısıyla olan fotolar ablasının albümlerinde duruyor. Ama bununla nişanlınızın ne ilgisi var ki? Bunu kızın kocası düşünsün bence, sizin de başınızdan bir evlilik geçmiş sevgiliniz bu kadar kurcalasaydı hoş mu olurdu sizce? Gereksiz yere kendinizi üzüyorsunuz. :ssz:

kızın ve kocasının face hesabı yok
garip işte bu beni çok sinir etti zaten
abladaki genişilk

benim sevgilimin sucu yok evet , ona bunu soylemedım zaten bahsetmedim de
haberi bile yoktur ki onun. ama dursun istemıyorum o resimler bu yuzden ne yapabilirm diye forum actım ama anca elestırılıyorum

Resimler 2010 yılında eklenmiş ve ablası da kaldırmaya kıyamadım yazmış yorumlara . aradan 3 sene geçmiş kız evlenmiş hala duruyor

Siz olsanız istermiydiniz böyle bir durumu.

Mesele isteyip istememem değil zaten takıldığımda bu konu değil. Sizin o kızı araştırmanız ..Bişekilde eklemeniz. En vahimide basit bi konudan (nişan elbisesini aynı renk söylemesi ) kavga çıkarıp resmini kalkıp nişanlınıza göndermeniz. Sizde evlenmişsiniz eski resimlerinizin nerelerde kimlerin face albümlerinde olabilir bilebiliyormusunuz..
Rahatsız olabilirsiniz buna sözüm yok ama dedğim gibi diğer konulardaki davranışlarınız gereksiz olmuş..

seven insan kıskanır, demek ki çok seviyorsun,
ben olsam ben de kıskanır araştırırdım içim rahat etmezdi çünkü
tabi böyle olunca da evleneceğim kişininde arada soru sormasını beklerdim eski yaşanmışlığımla ilgili o kıskanmıyor mu sevmiyor mu triplerine de girerdim o zaman :D
buradaki sorun ablasının silmemesi eski fotoğrafları, çok mu sevdi acaba o kızı, sizinle pek arası iyi değil mi ki, silmesi gerekirdi bence...

huzur, mutluluk gibi kavramlar rahatsız ediyo sanırım sizii :44::44:
ilişkiyi dibe çekmek için elinizden geleni yapıyosunuz ve çok yanlış yapıyosunuz bence:19:

Üstüme düşüyor diyorsunuz herşey tam diyorsunuz boşuna hüsnü kuruntu yapmışsınız.
Bu olaydaki tek gariplik eski nişanlının kız kardeşinin fotosunu silmemesi..Kızın eşi fln görmüyor muymuş :53:

Kıızn eşinin de kıızn da face hesabı yok
bi albüm sonrasında kızın düğün fotoları var
Garip olan bu zaten ablası kıyamadım silmeye yazmıs millete
kıyamadım ne demek ya :D

canım birde sana tavsiyem face deki araştırmalarından bahsetme...
unut gördüklerini kurcalama lütfen.......
bende sen gibiydim.....
üzülen yine biz oluyoruz...
hiç kimse unutulmayacak kadar eşsiz değildir...:9:
emin ol sevgilin unutmştur ama sen hatırlatma...
sana mutluluklar diliyorum...

Karıştır karıştır, hatta eski nişanlıyı ara, onun eşini ara..sonra her dakka erkek ark. söyle hatırlatıp dur eskileri..Allahım yaa adamın belki aklında yok hatırltıp duruyorsunuz ne gerek var?
Eski nişanlının ablası ilginçmiş kabul ama bu onun derdi sizi alakadar etmesin bence..

Bu sevgilin senin bu saçma sapan hareketlerinden bir gün bunalıp terk ettiğinde anlarsın ne yapman gerektiğini.Başından bir evlilik geçmiş.Adam erkek olduğu halde kurcalamıyor.Sen onun nişanlısının ablasının faceteki albümlerindeki resmin derdine mi düştün.Eminim akrabalarında da kalmıştır resimler.Napacaksın şimdi bir bir araştırıp bulacak mısın.Bir de kalkıp o resmi sevgiline atarak kendi küçültmüşsün kusura bakma.

Evet gerek yok zaten bunun farkındayım ben de.

Resimlerin hala orda durması canımı sıkıyor. Bakmasaydım görmeyecektim. Benim sevgilimin haberi bile yok o resimlerin orda oldugundan ama ben buldum işte :((

nişanlınıza fotoğrfı gönderdiğinize göre artık haberi var..

bir daha sevmem demiş ama sizi sevmiş..o yüzden eskiyi kurcalayarak boşuna kıskançlık krizlri yaşıyor,ilişkinizi yıpratıyorsunuz..
sevginize,geleceğinize yazık etmeyin günlerinizi daha güzel geçirmeye çalışın... siz bu şekilde davranmaya devam ettikçe sevgilinizde "bana bu şekilde davranıyor belkide oda hala eski eşini unutamamıştır" diye kuşku duymaya başlayabilir..

canım kimsenin haddine düşmeş birilerini sorgulamak...
kim dört dörtlük ki hayatta...
şaşıyorum doğrusu bende bazı yorumları görünce...
sanki sütten çıkma ak kaşık herkes...
boşver sen...
yapıcı şeyleri değerlendir...
canım sevgilin seni sevmese sana niye değer versin...
herhengi biri olsan onun için niye evlenmek istesin...

tabi böyle olunca da evleneceğim kişininde arada soru sormasını beklerdim eski yaşanmışlığımla ilgili o kıskanmıyor mu sevmiyor mu triplerine de girerdim o zaman :D
buradaki sorun ablasının silmemesi eski fotoğrafları, çok mu sevdi acaba o kızı, sizinle pek arası iyi değil mi ki, silmesi gerekirdi bence...

kimin benle arası iyi değil tam anlayamadım

kurcalamak yanlış olabilir ama hakkın yok demenizi anlamıyorum açıkcası.

ama hakkın yok insanların bir geçmişi bir özeli var
sevgilin için bitmiş bir olay eski nişanlı bak adı üstünde eski oda kurcalarsa senin evliliğini işin içinden çıkamzsın bu bir
ikincisi kızın ablasının özeline müdahale edemezsinki hakkın yok ki böyle birşeye silmemiştir silmezde sanane resimler sevgilinin facesinde görseydin o zaman hesap sorardın haklı olurdun ama bu durumda külliyen haksızsın

kurcalamak yanlış olabilir ama hakkın yok demenizi anlamıyorum açıkcası.

ama hakkın yok insanların bir geçmişi bir özeli var
sevgilin için bitmiş bir olay eski nişanlı bak adı üstünde eski oda kurcalarsa senin evliliğini işin içinden çıkamazsın bu bir
ikincisi kızın ablasının özeline müdahale edemezsinki hakkın yok ki böyle birşeye silmemiştir silmezde sanane resimleri sevgilinin facesinde görseydin o zaman hesap sorardın haklı olurdun ama bu durumda külliyen haksızsın

boşver sen...

boşver sen...

Back
X