• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başından anlatayım

seven insan kıskanır, demek ki çok seviyorsun,
ben olsam ben de kıskanır araştırırdım içim rahat etmezdi çünkü
tabi böyle olunca da evleneceğim kişininde arada soru sormasını beklerdim eski yaşanmışlığımla ilgili o kıskanmıyor mu sevmiyor mu triplerine de girerdim o zaman :D
buradaki sorun ablasının silmemesi eski fotoğrafları, çok mu sevdi acaba o kızı, sizinle pek arası iyi değil mi ki, silmesi gerekirdi bence...

kimin benle arası iyi değil tam anlayamadım

Merhaba,
9 aylık çok ciddi giden bir ilişkim var . Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
Gecen pz gunu yüzüklerimizi aldık , 2 kasımda nişanımız var.
Ben daha evvel evlilik geçirdim , 4 yıl evli kaldım. OLmadı ayrıldım. (2012 yılında)
Sevgilim ise 5 yıl bir kızla sevgili olmuş, nişanlanmışlar ve sadece 5 ay nişanlı kalıp ayrılmışlar.(2011 yılında)
Sagdan soldan duyduguma göre sevgilim eskiden bu kızı çok sevmiş. Ayrılmayı kendisi istemiş.
Ve ayrıldıktan sonra kendisini gece hayatına vermiş biraz dağıtmış , birdaha kimseyi sevemem evlilik düşünemem diye düşünürken karsısına ben çıkmışım.
Beni çok sevdiğini biliyorum , o istanbulda ben ise bursadayım . mayıs ayı gibi de evleneceğiz günümüz bile belli
Üstüme çok düşer . benden ayrı 10 dakıka bile yapamaz . Sevgisini oldukca fazla hissettiriyor.

Benim huyumsa hep kurcalamak , eski nişanlısını çok kıskanıyorum . kız çok güzelmiş faceden buldum . Kızın kendi hesabı yok ablasını baska bir arkadasımdan ekleyip resimlerine baktık. Sadece adının ne oldugunu biliyordum ve birkaç şeyii birleştirip o oldugundan emin oldum.
O benim eskı kocamın konusunu hıc açmıyor. Başında ikimizde ne yaşadıysak zaten birbirimize anlattık. Ama ben malesef arada birseyler öğrenmeye çalışıyorum . Soru soruyorum . Neyse demin de ablasının face hesabını ekleyince baktım ki.Erkek arkadasımın eski nişanlısının düğünü olmuş bu nisan ayında . Kız evlenmiş yani.
Eski albümlerine göz attıgımda ise , benim sevgilimin ve o kızın nişan albümlerini buldum :))))
Yani sevgilimin eski nişanlısının kız kardeşinin facesınde hala resimler duruyor.
Birisi bir yorum yapmış demiş ki, damadınız çok yakıısklı, kızınız da pek güzel maşallah demiş.
Ablası da kardeşim nişanlısından ayrıldı ama ben bu resimleri silmeye kıyamadım demiş....

Demin telefonda erkek arkadasıma nişanda bana ne renk albise alıcaz dedim. ( eski nişanlısı yeşil giymiş )
Pudra istiyordun sen dedi pudra alalım dedi. Sen pudrayı sevmiyorsun ama dedim.
Beyaz olmaz dedi. O zaman yeşil alalım dedi. Ben de eski nişanlın yeşil mi giydi dedim. Hayır dedi. Doğru söyle dedim. Hayır dedi neden soruyorsun bunu yeşil değildi dedi. Daha da üstüne gidince yavru agzıydı dedi. O bana yavru agzı deyınce kızıjn nişan resmını sevgilime yolladım . ( sacmaladım farkındayım)

asıl canımı sıkan o resimler hala neden kızın ablasında ekli. bu adam benim kocam olucak ve kardesı de evlenmıs zaten.
sevgilimin eski nişanlısının face hesabı yok . evlendiği adamın da yok.
sevgilime o resimleri gördüğümden bahsetmedim, ablasını buldugumdan bahsetmedım ama o resımler ordan kalksın ıstıyorum.
Ne yapmalıyım sizce . Çok uzun yazdım özür ....

O resimlerin ordan kalkmasını isteyemezsiniz siz, öyle bir hakkınız yok, size "kim oluyorsun" derler, haklılar da.

Bence sakin sakin cekilin köşenize, geçmişinizi deşerlerse siz de zararlı cıkabilirsiniz.

kurcalamak yanlış olabilir ama hakkın yok demenizi anlamıyorum açıkcası.

ama hakkın yok insanların bir geçmişi bir özeli var
sevgilin için bitmiş bir olay eski nişanlı bak adı üstünde eski oda kurcalarsa senin evliliğini işin içinden çıkamazsın bu bir
ikincisi kızın ablasının özeline müdahale edemezsinki hakkın yok ki böyle birşeye silmemiştir silmezde sanane resimleri sevgilinin facesinde görseydin o zaman hesap sorardın haklı olurdun ama bu durumda külliyen haksızsın

teşekkür ederim güzel yorumunuz için
en azından insanı döve döve yorum yapmamıssınız :)
o zaten beni çok baska sevdiğini sürekli söyluyor
her aksam iş çıkısı ta istanbuldan bursaya gelip beni görüp geri dönüyor
şimdiden bana karıcım diyor.
ben yaptıgımın dogru olmadıgının zaten farkındayım ama engel olamadım

canım kimsenin haddine düşmeş birilerini sorgulamak...
kim dört dörtlük ki hayatta...
şaşıyorum doğrusu bende bazı yorumları görünce...
sanki sütten çıkma ak kaşık herkes...
boşver sen...
yapıcı şeyleri değerlendir...
canım sevgilin seni sevmese sana niye değer versin ki...
herhengi biri olsan onun için niye evlenmek istesin...
belli ki sende çok sevdiğinden kıskanıyorsun...
ben böyle sevenlere bayılırım...:9::9:

mutlu olacağına inanıyorum...:16:

takma kafana...

boşver sen...

takma kafana...

Karıştır karıştır, hatta eski nişanlıyı ara, onun eşini ara..sonra her dakka erkek ark. söyle hatırlatıp dur eskileri..Allahım yaa adamın belki aklında yok hatırltıp duruyorsunuz ne gerek var?
Eski nişanlının ablası ilginçmiş kabul ama bu onun derdi sizi alakadar etmesin bence..

bunlardan ona bahsetmıyorum
sizin kabul dediğiniz seye ben de takıldım hepsı bu

boşver sen...

takma kafana...

Edit; msj tekrarı

Son düzenleme:
Bu sevgilin senin bu saçma sapan hareketlerinden bir gün bunalıp terk ettiğinde anlarsın ne yapman gerektiğini.Başından bir evlilik geçmiş.Adam erkek olduğu halde kurcalamıyor.Sen onun nişanlısının ablasının faceteki albümlerindeki resmin derdine mi düştün.Eminim akrabalarında da kalmıştır resimler.Napacaksın şimdi bir bir araştırıp bulacak mısın.Bir de kalkıp o resmi sevgiline atarak kendi küçültmüşsün kusura bakma.

siz herzaman bu kadar sert mi konuşursunuz ?

ama hakkın yok insanların bir geçmişi bir özeli var
sevgilin için bitmiş bir olay eski nişanlı bak adı üstünde eski oda kurcalarsa senin evliliğini işin içinden çıkamazsın bu bir
ikincisi kızın ablasının özeline müdahale edemezsinki hakkın yok ki böyle birşeye silmemiştir silmezde sanane resimleri sevgilinin facesinde görseydin o zaman hesap sorardın haklı olurdun ama bu durumda külliyen haksızsın

sevgilim kendinin ve benim eski facelerimizi ilişkimizin il basında kapattırdı ve daha söz nişan olayı yokken ikimizin adı soyadı ıle ortak hesap açtı.

bana çok anlamsız ve garip geldi bilemiyorum bu resimlerin orda durma olayı

ablasi hala silmemisse o albumu bundan rahatsiz olmasi gereken kisi o kizin kocasi, siz degil :)

o kız ve kocası da görmüyor, face hesapları yok ikisinin de

ablası silmeye kıyamıyormus

benım en cok merak ettığım
sevgılınıze gönderdınız fotoyu naptı?
nerden buldun falan dıdıklemedı mı?

O resimlerin ordan kalkmasını isteyemezsiniz siz, öyle bir hakkınız yok, size "kim oluyorsun" derler, haklılar da.

Bence sakin sakin cekilin köşenize, geçmişinizi deşerlerse siz de zararlı cıkabilirsiniz.

kardesının eskı nişanlısının karısı olacagım , daha ötesi mi var

o kız ve kocası da görmüyor, face hesapları yok ikisinin de

ablası silmeye kıyamıyormus

Sevgilinizin de face hesabı yok ama sizin sayenizde öğreniyor. Onlar rahatsız olmuyorlarsa sizlik bir durum yok. Kurcalamayın mevzuyu.

Kız güzel değil cirkin olsaydı yine de aynı tepkiyi verir miydiniz? Sanmam.:ssz:

kardesının eskı nişanlısının karısı olacagım , daha ötesi mi var

Evet o eski nişanlının da bir kocası var ve onun umrunda değil.

Eşelerseniz kokusu cıkar diye bir deyim var.

O sizin evlenip ayrıldığınıza takılmıyoda siz onun nişandan ayrıldığına mı takılıyosunuz :20: Allah tan iykide erkek değilmişsiniz kızın işi vardı... Maden nişanlınız o kızı çok seviyomuşta neden ayrılmış başkasını sevemem falan demiş onuda öğrendiniz mi? Çok gereksiz ayrıntıları kurcalıyosunuz bence... Kurcalaması gereken karşınızdaki kişi :34:

Sevgilinizin de face hesabı yok ama sizin sayenizde öğreniyor. Onlar rahatsız olmuyorlarsa sizlik bir durum yok. Kurcalamayın mevzuyu.

Kız güzel değil cirkin olsaydı yine de aynı tepkiyi verir miydiniz? Sanmam.:ssz:

kız güzel ama ben de güzelim ve sevgilim beni severken ayak parkalarıma kadar da sever
bebek gibi sever yani
güzelliğine değil ben resimlere takıldım neden kimse bunu anlamıyor ki
bu adam benim kocam olucak ve üstelik akraba arkadas değil, eski baldızının facesınde resımler duruyor
kızın güzelliği için değil bazen onu da eskiden çok sevdiğini bildiğim için içten içe kıskanıyorum,

O sizin evlenip ayrıldığınıza takılmıyoda siz onun nişandan ayrıldığına mı takılıyosunuz :20: Allah tan iykide erkek değilmişsiniz kızın işi vardı... Maden nişanlınız o kızı çok seviyomuşta neden ayrılmış başkasını sevemem falan demiş onuda öğrendiniz mi? Çok gereksiz ayrıntıları kurcalıyosunuz bence... Kurcalaması gereken karşınızdaki kişi :34:

bakın hanımefendi
nişandan ayrıldığına takılmıyorum
fotoğrafların hala orda duruyor olmasına takılıyorum
bilmem anlatabildim mi?

Enteresan..
Kendinize hiç güveniniz yok mu?
Fotoğraf dursa nee durmasa nee.. Adamı alan sizsiniz. Gerçeği sizde.
Bu kadar kıskançlık kendinize güvenmediğinizden..

Bi de herrr gün mi istanbuldan bursaya geliyo cidden sevgiliniz? hergün yani?

Back
X