• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başından anlatayım

kız güzel ama ben de güzelim ve sevgilim beni severken ayak parkalarıma kadar da sever
bebek gibi sever yani

güzelliğine değil ben resimlere takıldım neden kimse bunu anlamıyor ki
bu adam benim kocam olucak ve üstelik akraba arkadas değil, eski baldızının facesınde resımler duruyor
kızın güzelliği için değil bazen onu da eskiden çok sevdiğini bildiğim için içten içe kıskanıyorum,

Bunlar ayrıntı. Konuşturmayın beni simdi.

Kurcalarsanız daha neler bulursunuz. Ortada bir gecmiş var ve onu yokedemezsiniz. Elektronik olanları sildirdiniz, ablanın sakladıklarını ne yapacaksınız.

E ne yapacaktı adam, sevmedim mi diyecekti?

Siz de eski kocanızı cok sevmediniz mi?

insan kıskanır ama bu kadarda değil deşmeye ne gerek var

bakın hanımefendi
nişandan ayrıldığına takılmıyorum
fotoğrafların hala orda duruyor olmasına takılıyorum
bilmem anlatabildim mi?

Dursun nişanlınız mı koymuş kızın ablası oda özgür sonuçta değilmi istediğini yapmakta... Ve ayrıca araştırmacıyım kıskancım diye yazan sizsiniz ben değil :34:

bence kızın ablası nişanlınızın kardeşiyle olan berebeliklerini çok istemişlerse şimdiki damatta pek bişeye benzemiyosa har anlamda bu yüzden silmemiş olabilir sizin bunu dert etmeniz çokgereksiz boşuna nişanlınla aranı bozma aklına okızı koyma benimde kız kardeşim nişan atmıştı resimlerden erkeğin resmini çıkartıp atmıştık kız kardeşim çok güzel olmuştu kıyamamıştım sonra bununda gereksiz olduğunu anladım onlarıda yıttım bakınca üzülüyo insan kız kardeşimde gördü bu resimleriüzüldü yırt atdedi ben yırttım hepsini:26:

O resimler ordan nasıl silinir bilemiyorum ama bende çok rahatsız olurdum kız ne
kadar evlenmiş olursa olsun o resimlerin orda durmasının hiç bir anlamı yok bence..

fotoğrafların hala orda duruyor olmasına takılıyorum
bilmem anlatabildim mi?

iyi de bu sizi hiç ilgilendirmezz çünkü face hesabı sizin diil bişe diil..
fotoyu göstermekteki amacın nişanlının eski baldızıyla muhattap olup fotoyu kaldırmasını istemen mi ??
sen desen kıza kaldır die sanane desee bişe diemezsin.
bence daha fazla kurcalama.

ben de olsam sinir olurdum ama bişey yapmazdım.

ablaya mesaj atıp " çabuk o resimleri kaldır, yoksa yolarım" diyemeyeceğime göre, sindirmeye çalışırdım.

adam senin yanında arkadaşım, resmi nerede olursa olsun boşver :6:

Enteresan..
Kendinize hiç güveniniz yok mu?
Fotoğraf dursa nee durmasa nee.. Adamı alan sizsiniz. Gerçeği sizde.
Bu kadar kıskançlık kendinize güvenmediğinizden..

Bi de herrr gün mi istanbuldan bursaya geliyo cidden sevgiliniz? hergün yani?

Kendime tabiki de güvenim var olmaz olur mu
sevgilim benim kadar iyi bir insanı hayatında hiç tanımadığını söyler.
Hatta bazen annem bile senin kadar beni düşünüp üstüme titremiyor der, aile bagları çok güçlü olduğu halde.

Evet istanbuldan bursaya geliyor deniz otobüsü ile , karadan da dönüyor.
Ben çok kızıyorum üzülüyorum , yoruluyor para harcıyor diye . hatta bazen dinlensin diye gelme diyorum işim var diyorum ama geliyor

O resimler ordan nasıl silinir bilemiyorum ama bende çok rahatsız olurdum kız ne
kadar evlenmiş olursa olsun o resimlerin orda durmasının hiç bir anlamı yok bence..

ya evet işte bunu kimseye anlatamıyorum
adam kocam olucak hala orda duruyor
kurcaladım eve ama koca bir 6 yıl geçirmişler
merak etmem normal değil mi kim oldugunu nasıl oldugunu
ve ilişkimizin basında da herkes derdi onu cok sevmiş diye sinir olurdum ben de

ben de olsam sinir olurdum ama bişey yapmazdım.

ablaya mesaj atıp " çabuk o resimleri kaldır, yoksa yolarım" diyemeyeceğime göre, sindirmeye çalışırdım.

adam senin yanında arkadaşım, resmi nerede olursa olsun boşver :6:

ben de kedi gibi pusup oturdum işte :)))
ama sinir de oluyorum elimde değil
kız evlense de evlenmese de ben zaten buna takılmadım
kız evlı olmasa sevgilim sanki onu mu düşünüyordu, hayır .

Kendime tabiki de güvenim var olmaz olur mu
sevgilim benim kadar iyi bir insanı hayatında hiç tanımadığını söyler.
Hatta bazen annem bile senin kadar beni düşünüp üstüme titremiyor der, aile bagları çok güçlü olduğu halde.

Evet istanbuldan bursaya geliyor deniz otobüsü ile , karadan da dönüyor.
Ben çok kızıyorum üzülüyorum , yoruluyor para harcıyor diye . hatta bazen dinlensin diye gelme diyorum işim var diyorum ama geliyor

Açık fikrimi söyliyim, şu an yalan söylüyorsun.
Beni hiç bağlamaz da senin durumun baya kritik haberin olsun.

kız güzel ama ben de güzelim ve sevgilim beni severken ayak parkalarıma kadar da sever
bebek gibi sever yani
güzelliğine değil ben resimlere takıldım neden kimse bunu anlamıyor ki
bu adam benim kocam olucak ve üstelik akraba arkadas değil, eski baldızının facesınde resımler duruyor
kızın güzelliği için değil bazen onu da eskiden çok sevdiğini bildiğim için içten içe kıskanıyorum,

Sizin ayak parmaklarınız kimseyi ilgilendirmiyor zaten.
Bu kadar insan karıştırmayın kurcalamayın diyor.
Gelmiş geçmiş bir dönemmiş,hala neyin kıskançlığını yapıyorsunuz.

Bunlar ayrıntı. Konuşturmayın beni simdi.

Kurcalarsanız daha neler bulursunuz. Ortada bir gecmiş var ve onu yokedemezsiniz. Elektronik olanları sildirdiniz, ablanın sakladıklarını ne yapacaksınız.

E ne yapacaktı adam, sevmedim mi diyecekti?

Siz de eski kocanızı cok sevmediniz mi?

Adam sevmedim desin demedim ben, evet ben de çok sevdim .

Ben sadece ortalıkta olmasına karsıyım bunu neden anlamıyorsunuz

Benim halam da eskı düğün fotomu saklamıs , halama hala da derim yırt at onu diye

Burda 300 kişi hala o resimlere bakabiliyor.

Nasıl rahatlık ki bu. Kıızn hem kocasıyla olan fotoları hem de eski nişanlııs :===)))

Bu sizce cidden normal mi?

Açık fikrimi söyliyim, şu an yalan söylüyorsun.
Beni hiç bağlamaz da senin durumun baya kritik haberin olsun.

Ne için yalan söyledim anlayamadım ?

Bakın ben buraya fikir almak için dürüstlükle forum açtım.

Ylancılıkla suçlanmak için değil!!!

Ortada bir yalan olsa idi bu kadar açıklıkla yazmazdım

Ve ben ne yapabilirim diye açtım forumu eleştirilmek için değil . Oki

ya evet işte bunu kimseye anlatamıyorum
adam kocam olucak hala orda duruyor
kurcaladım eve ama koca bir 6 yıl geçirmişler
merak etmem normal değil mi kim oldugunu nasıl oldugunu
ve ilişkimizin basında da herkes derdi onu cok sevmiş diye sinir olurdum ben de

Tatlım valla ben sana hak veriyorum bende olsam sinir olurdum araştırırdım ve birşey
bulduğumda da delirirdim nişanlımın suçu olmasa da, o resimlerin orda o kızın ablasının
albümlerinde olması beni çileden çıkartırdı anlayabiliyorum seni kim ne derse desin..

Son düzenleme:
Adam sevmedim desin demedim ben, evet ben de çok sevdim .

Ben sadece ortalıkta olmasına karsıyım bunu neden anlamıyorsunuz

Benim halam da eskı düğün fotomu saklamıs , halama hala da derim yırt at onu diye

Burda 300 kişi hala o resimlere bakabiliyor.

Nasıl rahatlık ki bu. Kıızn hem kocasıyla olan fotoları hem de eski nişanlııs :===)))

Bu sizce cidden normal mi?

Ortalık mı? Kadını faceten ekleyip, bilmem kac yıl önceki albümünü bulup, ortalara döken sizsiniz o değil.

Siz hayal aleminde yasıyorsunuz, ayak parmaklarınızı öpmeyi eminim eski nişanlısında uygularken öğrenmiştir.

Ortalık mı? Kadını faceten ekleyip, bilmem kac yıl önceki albümünü bulup, ortalara döken sizsiniz o değil.

Siz hayal aleminde yasıyorsunuz, ayak parmaklarınızı öpmeyi eminim eski nişanlısında uygularken öğrenmiştir.

:))))

ayak parmaklarımı bile sever dedim , öpmeyi nereden çıkarttınız

evet eski sevgilisini de öptü kokladı tabiki

6 yıl beraber kalmıslar evcilik oynayacak değiller ya:))))

Balık burcuyum evet belki de ondan hayal aleminde yasıyorumdur..

Siz ne demek istediğimi ve bu forumu neden açtığımı önce anlayın lütfen , sonra da usturuplu olarak yorum yapın .

Kimse kimseye yalancı diyemez . Hele ki siz bana asla diyemezsiniz. Yazdıklarınıza dikkat edin ltf

pardon ama eski baldızın sayfasında bu resimler var ama kızın yeni kocası bile takmıyorken bunu sen neden dert ediyorsun ki
herkes sanırım bunu anlamamış tabiki de yanlış o resimlerin yeni birliktelikler evlilikler varken orada bulunması bence hiç yoktan ilişkini zedeleme bu sebepten nişanlını soğutma kendinden

:))))

ayak parmaklarımı bile sever dedim , öpmeyi nereden çıkarttınız

evet eski sevgilisini de öptü kokladı tabiki

6 yıl beraber kalmıslar evcilik oynayacak değiller ya:))))

Balık burcuyum evet belki de ondan hayal aleminde yasıyorumdur..

Siz ne demek istediğimi ve bu forumu neden açtığımı önce anlayın lütfen , sonra da usturuplu olarak yorum yapın .

Kimse kimseye yalancı diyemez . Hele ki siz bana asla diyemezsiniz. Yazdıklarınıza dikkat edin ltf

Her ne ise öpmek sevmek, severken de öper insan :)

Bakın 6 yıl beraber kaldıklarını kabul ediyorsanız, bu kadar cok ayrıntıya da sahipseniz bir fotografa takılmayın diyoruz biz size. Anlatabiliyor muyuz?

Benim üslubu bozuk tek bir cümlem yok, size yalancı diyen ben değildim, Asmindi karıştırdınız sanırım. Siz de yazdıklarınıza dikkat edin, insanları suclamayın!

Back
X