• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başından anlatayım

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
398
Merhaba,
9 aylık çok ciddi giden bir ilişkim var . Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
Gecen pz gunu yüzüklerimizi aldık , 2 kasımda nişanımız var.
Ben daha evvel evlilik geçirdim , 4 yıl evli kaldım. OLmadı ayrıldım. (2012 yılında)
Sevgilim ise 5 yıl bir kızla sevgili olmuş, nişanlanmışlar ve sadece 5 ay nişanlı kalıp ayrılmışlar.(2011 yılında)
Sagdan soldan duyduguma göre sevgilim eskiden bu kızı çok sevmiş. Ayrılmayı kendisi istemiş.
Ve ayrıldıktan sonra kendisini gece hayatına vermiş biraz dağıtmış , birdaha kimseyi sevemem evlilik düşünemem diye düşünürken karsısına ben çıkmışım.
Beni çok sevdiğini biliyorum , o istanbulda ben ise bursadayım . mayıs ayı gibi de evleneceğiz günümüz bile belli
Üstüme çok düşer . benden ayrı 10 dakıka bile yapamaz . Sevgisini oldukca fazla hissettiriyor.

Benim huyumsa hep kurcalamak , eski nişanlısını çok kıskanıyorum . kız çok güzelmiş faceden buldum . Kızın kendi hesabı yok ablasını baska bir arkadasımdan ekleyip resimlerine baktık. Sadece adının ne oldugunu biliyordum ve birkaç şeyii birleştirip o oldugundan emin oldum.
O benim eskı kocamın konusunu hıc açmıyor. Başında ikimizde ne yaşadıysak zaten birbirimize anlattık. Ama ben malesef arada birseyler öğrenmeye çalışıyorum . Soru soruyorum . Neyse demin de ablasının face hesabını ekleyince baktım ki.Erkek arkadasımın eski nişanlısının düğünü olmuş bu nisan ayında . Kız evlenmiş yani.
Eski albümlerine göz attıgımda ise , benim sevgilimin ve o kızın nişan albümlerini buldum :))))
Yani sevgilimin eski nişanlısının kız kardeşinin facesınde hala resimler duruyor.
Birisi bir yorum yapmış demiş ki, damadınız çok yakıısklı, kızınız da pek güzel maşallah demiş.
Ablası da kardeşim nişanlısından ayrıldı ama ben bu resimleri silmeye kıyamadım demiş....

Demin telefonda erkek arkadasıma nişanda bana ne renk albise alıcaz dedim. ( eski nişanlısı yeşil giymiş )
Pudra istiyordun sen dedi pudra alalım dedi. Sen pudrayı sevmiyorsun ama dedim.
Beyaz olmaz dedi. O zaman yeşil alalım dedi. Ben de eski nişanlın yeşil mi giydi dedim. Hayır dedi. Doğru söyle dedim. Hayır dedi neden soruyorsun bunu yeşil değildi dedi. Daha da üstüne gidince yavru agzıydı dedi. O bana yavru agzı deyınce kızıjn nişan resmını sevgilime yolladım . ( sacmaladım farkındayım)

asıl canımı sıkan o resimler hala neden kızın ablasında ekli. bu adam benim kocam olucak ve kardesı de evlenmıs zaten.
sevgilimin eski nişanlısının face hesabı yok . evlendiği adamın da yok.
sevgilime o resimleri gördüğümden bahsetmedim, ablasını buldugumdan bahsetmedım ama o resımler ordan kalksın ıstıyorum.
Ne yapmalıyım sizce . Çok uzun yazdım özür ....

Konuyu gereksiz yere kurcalamışsınız, ne gerek var geçmişi didiklemeye?

Nişanlınızın eski nişanlısının ablasının facebook hesabının fotoğraf albümleri... bakın tamlama ne kadar uzun oldu. Ne gerek var oralara girmeye?

kendin bir evlilik geçirmişsin. adam konusunu bile açmazken sen neden bitmiş gitmiş bir nişan olayını bu kadar kurcalıyorsun ki?
kız da evlenmiş zaten. insanları huzursuz etmeyin bence..

Son düzenleme:
Konu dışında bir sorum olacak?Senin daha önce evlenmiş,ayrılmış olmanla ilgili herhangi bir sorun yasadınmı?

Konuyu gereksiz yere kurcalamışsınız, ne gerek var geçmişi didiklemeye?

Nişanlınızın eski nişanlısının ablasının facebook hesabının fotoğraf albümleri... bakın tamlama ne kadar uzun oldu. Ne gerek var oralara girmeye?

Evet gerek yok zaten bunun farkındayım ben de.

Resimlerin hala orda durması canımı sıkıyor. Bakmasaydım görmeyecektim. Benim sevgilimin haberi bile yok o resimlerin orda oldugundan ama ben buldum işte :((

Merhaba,
9 aylık çok ciddi giden bir ilişkim var . Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
Gecen pz gunu yüzüklerimizi aldık , 2 kasımda nişanımız var.
Ben daha evvel evlilik geçirdim , 4 yıl evli kaldım. OLmadı ayrıldım. (2012 yılında)
Sevgilim ise 5 yıl bir kızla sevgili olmuş, nişanlanmışlar ve sadece 5 ay nişanlı kalıp ayrılmışlar.(2011 yılında)
Sagdan soldan duyduguma göre sevgilim eskiden bu kızı çok sevmiş. Ayrılmayı kendisi istemiş.
Ve ayrıldıktan sonra kendisini gece hayatına vermiş biraz dağıtmış , birdaha kimseyi sevemem evlilik düşünemem diye düşünürken karsısına ben çıkmışım.
Beni çok sevdiğini biliyorum , o istanbulda ben ise bursadayım . mayıs ayı gibi de evleneceğiz günümüz bile belli
Üstüme çok düşer . benden ayrı 10 dakıka bile yapamaz . Sevgisini oldukca fazla hissettiriyor.

Benim huyumsa hep kurcalamak , eski nişanlısını çok kıskanıyorum . kız çok güzelmiş faceden buldum . Kızın kendi hesabı yok ablasını baska bir arkadasımdan ekleyip resimlerine baktık. Sadece adının ne oldugunu biliyordum ve birkaç şeyii birleştirip o oldugundan emin oldum.
O benim eskı kocamın konusunu hıc açmıyor. Başında ikimizde ne yaşadıysak zaten birbirimize anlattık. Ama ben malesef arada birseyler öğrenmeye çalışıyorum . Soru soruyorum . Neyse demin de ablasının face hesabını ekleyince baktım ki.Erkek arkadasımın eski nişanlısının düğünü olmuş bu nisan ayında . Kız evlenmiş yani.
Eski albümlerine göz attıgımda ise , benim sevgilimin ve o kızın nişan albümlerini buldum :))))
Yani sevgilimin eski nişanlısının kız kardeşinin facesınde hala resimler duruyor.
Birisi bir yorum yapmış demiş ki, damadınız çok yakıısklı, kızınız da pek güzel maşallah demiş.
Ablası da kardeşim nişanlısından ayrıldı ama ben bu resimleri silmeye kıyamadım demiş....

Demin telefonda erkek arkadasıma nişanda bana ne renk albise alıcaz dedim. ( eski nişanlısı yeşil giymiş )
Pudra istiyordun sen dedi pudra alalım dedi. Sen pudrayı sevmiyorsun ama dedim.
Beyaz olmaz dedi. O zaman yeşil alalım dedi. Ben de eski nişanlın yeşil mi giydi dedim. Hayır dedi. Doğru söyle dedim. Hayır dedi neden soruyorsun bunu yeşil değildi dedi. Daha da üstüne gidince yavru agzıydı dedi. O bana yavru agzı deyınce kızıjn nişan resmını sevgilime yolladım . ( sacmaladım farkındayım)

asıl canımı sıkan o resimler hala neden kızın ablasında ekli. bu adam benim kocam olucak ve kardesı de evlenmıs zaten.
sevgilimin eski nişanlısının face hesabı yok . evlendiği adamın da yok.
sevgilime o resimleri gördüğümden bahsetmedim, ablasını buldugumdan bahsetmedım ama o resımler ordan kalksın ıstıyorum.
Ne yapmalıyım sizce . Çok uzun yazdım özür ....
müthiş kıskanç birisin senle saadet olmaz adamcağının hayatını karartma yol yakınken yol ver kendine..

kendin bir evlilik geçirmişsin. adam konusunu bile açmazken sen neden bitmiş gitmiş bir nişan olayını bu kadar kurcalıyorsun ki?
kız da evlenmiş zaten. insanları huzursuz etmeyin bence..

iki taraf içiin de sevgi kaldığını düşünmüyorum zaten.

kız evlendiği halde benim sevgilimle olan nişan fotolarının hala durması garip değil mi

Saçmalamışsınız ,
kusura bakmayın biraz ağır oldu ama durumu ancak bu özetler. Nerden baksanız bi haklı yan göremedim
Bırakın nişanlınızın eski nişanlısının yeni kocası ablasının faceindeki, karısının eski nişanlısının resimlerini kaldırtacaktır mutlaka. bunu sizden daha yakın birileri uyarıp söyleyecektir herhalde...

Üstüme düşüyor diyorsunuz herşey tam diyorsunuz boşuna hüsnü kuruntu yapmışsınız.
Bu olaydaki tek gariplik eski nişanlının kız kardeşinin fotosunu silmemesi..Kızın eşi fln görmüyor muymuş :53:

Konu dışında bir sorum olacak?Senin daha önce evlenmiş,ayrılmış olmanla ilgili herhangi bir sorun yasadınmı?

Bu arada ben 2010 yılında ayrılmıştım eski eşimden yanlış yazmısım.

Hayır herhangi bir sorun yaşamadık. Ona ilk gün ben kendim durumu açıkladım. O da beni çok istediğini bunun asla bir sorun ve suç olmadığını söyledi.

Ailesi belki istemez diye düşündüğüm zamanlar oldu ama ailesini de tanıyınca bu düşüncem değişti.
Ailesi de nişanlım kadar beni çok seviyor ben de aynı şekilde onları.

kız evlendiği halde benim sevgilimle olan nişan fotolarının hala durması garip değil mi
sana gelinceye kadar rahatsız olması gereken abla, evli kardeş ve kocası varken kendine dert arama bence..

mutlu olmak varken neden kendinizi durduk yere mutsuz ediyosunuz bende onu anlamadım...

Bırakın kurcalamayı...Bu kadar güzel giden bir ilişkiyi bu şekilde yaparak bitirirsiniz...Aşağılık kompleksi yapmışsınız gibi geldi bana...Kız evlenmiş gitmiş.O bile üstünde durmuyordur...Siz sevgilinize zorla kızı hatırlatıyorsunuz...Bırakın geçmişi...İlişkiler bir den değil bu küçük birikimlerden sonra yıpranıyor,yıpratmayın sevgilinizi,ilişkinizi....

Saçmalamışsınız ,
kusura bakmayın biraz ağır oldu ama durumu ancak bu özetler. Nerden baksanız bi haklı yan göremedim
Bırakın nişanlınızın eski nişanlısının yeni kocası ablasının faceindeki, karısının eski nişanlısının resimlerini kaldırtacaktır mutlaka. bunu sizden daha yakın birileri uyarıp söyleyecektir herhalde...

Resimler 2010 yılında eklenmiş ve ablası da kaldırmaya kıyamadım yazmış yorumlara . aradan 3 sene geçmiş kız evlenmiş hala duruyor

Siz olsanız istermiydiniz böyle bir durumu.

canım kusura bakmada seninki saçmalık kaba tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek sen o resmi göndererek nişanlının anılarını canlandırıyosun böyle yapman iyi olmaz madem bu kadar seviyor üstüne düşüyor bırak eskiyi oda senin eski eşini kurcalasa hoşuna gidermi

evet bu durum kulağa garip gelse bile sanane sen neden karıştırıyorsun kurcalıyorsun ki buna hakkın yok bi kere

Bırakın kurcalamayı...Bu kadar güzel giden bir ilişkiyi bu şekilde yaparak bitirirsiniz...Aşağılık kompleksi yapmışsınız gibi geldi bana...Kız evlenmiş gitmiş.O bile üstünde durmuyordur...Siz sevgilinize zorla kızı hatırlatıyorsunuz...Bırakın geçmişi...İlişkiler bir den değil bu küçük birikimlerden sonra yıpranıyor,yıpratmayın sevgilinizi,ilişkinizi....

Aşağılık kompleksi yapmadım
Kızın çok güzel olduğunu söyledim evet ama ben de çirkin değilim . Kız sarışın ben kumralım.

O durmuyor üstünde evet , benimki kıskançlık haklısınız . teşekkür ederim

canım biz bayanlar bazı şeyleri çok kurcalıyoruz...
emin ol sevgilinin umrunda bile değildir evlenmiş bir kere...
hem sen kocana karşı hala bir özlem duyuyor musun ki...
seni anlıyorum...
ama böyle kurcalarsan mutlu olamazsın...
akışına bırak...
hem sevgilin şuan seninle yeni bir hayat kurmaya çalışıyor...
onu anlamaya çalış eskiyi hatırlatmak yerine kendine hayran bıraktıracak hamleler yap...:3:

evet bu durum kulağa garip gelse bile sanane sen neden karıştırıyorsun kurcalıyorsun ki buna hakkın yok bi kere

kurcalamak yanlış olabilir ama hakkın yok demenizi anlamıyorum açıkcası.

Back
X