En beğendiğiniz kore dizileri

@Bilgece kroomozomm
Tavsiyenizle kore dizilerine başladım ama çok geç izlediğim için pişmanım resmen.

Secret Garden, Kill me Heal me,prodect the boss izledim.

Şuanda ne izlicem bilemiyorum ilk ikisi harikaydı resmen öyle büyülü başka neler önerirsiniz

O zaman bi istegimmm vaaaarrrr . Aradigim bir kore dizisi var fakat telif hakki sebebiyle tum sitelerden kaldirilmis. Hani bizimkiler Türk versiyonunu yapti diye kaldirtmislar bence. Turkce su anki adi seviyor sevmiyor. Ama orjinali She Was Pretty eger indirmis olup da PC'sinde olan varsa bana gondersin lutfeeeeen

Kaldırılmamış.Ben hep bu siteden indiriyorum.Siz hangi siteye bakmıştınız?

http://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=81151/She Was Pretty

Gelelim o zaman :)
@Bilgece Herkes "Kill me heal me" çok sevdi,yerlere göklere sığdıramadı diye diziyi geçen hafta izledim.Ama senaryo klasik geldi bana.Oyunculuklar çok iyiydi.Adamın kişilik bozukluğu sebebiyle farklı karakterleri canlandırması çok iyiydi.Fakat diğer karakterleri daha çok gösterebilirlerdi.En çok Ferry Park karakterini sevdim.Konuşması ve hareketleri çok komikti.Bu diziden sonra 2 mini dizi izledim.Biri "Splash splash love",diğeri "High end Crush"."Splash Splash love" zamanda yolculuğu anlatan bir diziydi.Bu yönüyle farklıydı ayrıca çok eğlenceliydi."High end Crush" romantik komedi.Konusu klasik.Fakat çok komikti,dizideki hemen hemen herkesi sevdim.Kötü olaylar yoktu.Karakterler çok komikti.Tavsiye ederim.

Gelelim o zaman :)
her ne kadar nike m korece olmasa da ben de bikore hayranıyım ... ünv den beri bakıorum secret garden, you're beautiful ( çok sevdiğimdizilerdndir ) , emergency man and woman , my sasy girl ... çok güzeller yaa şu an ise oh my venüs üizliyordum o dahoşuma gittiama yarım kaldı işlerimden dolayı ama izlicem inşaAllah yine onu da

Kore nicklilerin kore dizileri takipçisi olması garanti olduğu için buradan onlara seslendim.Ben çok romantik komedi izledikten sonra "Secret Garden" izlemiştim.O yüzden olsa gerek beğendim ama fazla etkilenmedim.İzlemesem de olurdu."You are beautiful" ve "oh my venüs" komedi de bir numaraydı benim için.Özellikle "oh my venüs" de o kadar güldüm ki.

Ya evet onu biliyorum ama inmiyor ki farklı bir sayfa çıkıyor anlamadım. . :/
O çıkan sayfadan indireceksiniz.Uptobox linkine tıklayın.Sonra "create a download link"e tıklayın.En son "click here to start your download" a tıklayın.Biraz zahmetli görünüyor ama alışırsınız.

you are beatifull benim için farklı yaa , bilmiorum ilk baktığım dizilerden ondan olabilir :) ama venüs de de çok gülüorum yalan deilyarım kldı çok merak ediorum nolcak Welldone0

Ay mesajıni yeni gördüm yaaa :)) burda ne yaziyorlarsa hepsini izle süper. Beautiful man de çok güzel.

Selam kızlar ben de geldim bir kore sever olarak welldone1331 tarafından etiketlenerek bu sayfayı gördüm ben gu family book üstüne tanımam izleyenler bilir

Selam kızlar ben de geldim bir kore sever olarak welldone1331 tarafından etiketlenerek bu sayfayı gördüm ben gu family book üstüne tanımam izleyenler bilir
Ben o diziyi indirdim.En kısa zamanda izleyeceğim.Aslında ben romantik Kore dizilerinden sıkılmıştım.O yüzden birkaç tane polisiye Kore dizisi indirdim,ama izlemedim daha.
TamBirAzize @Bilgece "The Devil" tavsiye ederim.Polisiye gerilim türünde.Pek bilen yok.Genelde romantik izleniyor.Aynı tür olunca aynı şeyler oluyor,bir süreden sonra sıkıyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…