- 17 Nisan 2016
- 82
- 53
- 3
- Konu Sahibi kroomozomm
-
Pişman olmayacaksınız eminimBen o diziyi indirdim.En kısa zamanda izleyeceğim.Aslında ben romantik Kore dizilerinden sıkılmıştım.O yüzden birkaç tane polisiye Kore dizisi indirdim,ama izlemedim daha.
@TamBirAzize @Bilgece "The Devil" tavsiye ederim.Polisiye gerilim türünde.Pek bilen yok.Genelde romantik izleniyor.Aynı tür olunca aynı şeyler oluyor,bir süreden sonra sıkıyor haliyle.
Ben sadece birkaç Korece kelime biliyorum o kadar.Ona da bilmek denmez zaten.Hayir Korece izliyoruz. Alt yazi oluyor ama. Bu yuzden Kore dizisi izleyenler cat pat korece bilir.
Ben bazen ingilizce alt yazi da izliyorum cevirisi yapilmayanlari..
Ben en son karlar kraliçesini yarım bırakmıştım bu sene yoğundum pek dizi film izlemeye vaktim yoktu:/MinikPiranha Buyrun siz de katılın bize.
Olsun canım nolucak :) baya bi ilerledim sevdiklerim çıkıyo yine ama öyle hayran olduğum bulamadım pek 5-6 tane dışında. Beautiful man'i izlemedim hiçte görmedim açıkçası izlenmesi gereken listelerde. Dram çok bana göre değil eğlenceli romantik ağlatan güldüren bişey lazımAy mesajıni yeni gördüm yaaa :)) burda ne yaziyorlarsa hepsini izle süper. Beautiful man de çok güzel.
Olsun canım nolucak :) baya bi ilerledim sevdiklerim çıkıyo yine ama öyle hayran olduğum bulamadım pek 5-6 tane dışında. Beautiful man'i izlemedim hiçte görmedim açıkçası izlenmesi gereken listelerde. Dram çok bana göre değil eğlenceli romantik ağlatan güldüren bişey lazım
Bof bitirdim dediğine bi bakıym bakalım tşkler Bilgece
Ben de birkaç tane ard arda izledim.Şimdi biraz ara vereyim diyorum ki özleyeyim.Uzun zaman oldu izlemeyelliiiii ah ah özledim ㅠ.ㅠ
Ben de birkaç tane ard arda izledim.Şimdi biraz ara vereyim diyorum ki özleyeyim.
Bölümünüz neydi,yoksa Kore dili ve edebiyatı mi?Ben bölümümü bıraktıgımdan beridir izlemiyorum ama özledim korelileri heheeh
Ayy aynen. Başlayıp bıraktığım okadar dram varki. Mesela Bof ta bana bazı bölümlerde yavaş geldi komedisi çok ağırlıkta değildi. Bakalım şimdi hangisini izlicem bulabilirsem:)Ay ben de dram hic sevmem :)) romantik komedi olacak. Baska turlu sevmiyorum :))
Romantik komedi full house take 2 önerebilirim karaturna ve bilgece no min Woo oynuyorAyy aynen. Başlayıp bıraktığım okadar dram varki. Mesela Bof ta bana bazı bölümlerde yavaş geldi komedisi çok ağırlıkta değildi. Bakalım şimdi hangisini izlicem bulabilirsem:)
KamsahamnidaaaaRomantik komedi full house take 2 önerebilirim karaturna ve bilgece no min Woo oynuyor
O ne gıKamsahamnidaaaa
Tişekkür ederim didim cicimO ne gı
GDragon Siz hangi dizileri beğendiniz?
Biliyorum canım sadece beklemediğim bir cevap oldu benimde aklıma çaydanlık şakasında kadın öyle diyordu aklıma o geldi bende yazayım dedimTişekkür ederim didim cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?