- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi kroomozomm
-
Bilgececim ben önceden izlemiştim ama kaldırıldı diyince merak ettim. Koreantürkte hala izlenebiliyo. Gerçi ben indirmeden izliyorum sen indirmekmi istiyosun?
Koreantürk e gir orda part seç seçeneği var ordan ok' yı seç canım :)
Evet açtım başlattım ilk dakikalarını izledim. Tabiki her bölümünü denemedim ilk bölümü denedim sadece. Sen bilirsin tabi yinedeAma acip izledin mi? Ben de ordan izliyorum indirmiyorum fakat dedigi sey telif haklarindan dolayi dosya bulunmamaktadir falan. Hicbir yerde yok yani.. tekrar bakicam eve gecince insallah sagol
Evet açtım başlattım ilk dakikalarını izledim. Tabiki her bölümünü denemedim ilk bölümü denedim sadece. Sen bilirsin tabi yinede
Hiç burada böyle bir sayfa olacağı aklıma gelmezdi.:)Vaay KK'da toplanmış tüm Korecanlar.
Teşekkür ederim daha yeni devil beside You bitirdim Taylan filmi göz atmak isteyen olursa romantik komedi başrol oyuncusu Mike he gülüşü çok tatlıshe was pretty (seviyor sevmiyor un orjinali)
bir tane daha vardı.adını unuttum.kadın güzelleşip eşinden ve eşinin ailesinden intikam alıyor.
İnternette film önerilerine baktın mı?Birçok kişi film tavsiyesi istemiş.Ben artık izleyecek film bulamıyorum sanki korenin bütün iyi filmlerini izlemişim gibi geliyor bulamıyorum diğerleri sarmıyor beni
Evet baktım çoğunu izlemişim çoğuda dikkatimi çekmiyor sen ne izliyorsun şimdi gu family book izledin mi indirdiğini ve bir ara bakacağını söylemiştinİnternette film öneril
İnternette film önerilerine baktın mı?Birçok kişi film tavsiyesi istemiş.
İzlemedim ama aklımda.Birkaç dizi ard arda izleyince dizilerden sıkıldım.Şu sıralarda kitap okuyorum.Çünkü dersler başlayınca hiç okuyamayacağım.Evet baktım çoğunu izlemişim çoğuda dikkatimi çekmiyor sen ne izliyorsun şimdi gu family book izledin mi indirdiğini ve bir ara bakacağını söylemiştin
Millet bana film önerisi yapar mısınız dram romantik okul gençlik falan
Konusu nedir
İzlemediyseniz muhakkak izleyin..
Konusu nedir
Tamamdır akşam çocuklar yatsın izleyecem akşam filmimiz hazırZihinsel engelli bir babanın, şanssız bir kaza üzerine hapse girişini ve kızından ayrı kalışını anlatıyor.
Ağlarken güldüren, gülerken ağlatan çok güzel bir filmdi benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?