Eki Görüntüle 990221 ..............
slm canım naber nasılsın?
be senin saçlarını merak ediyorum ne yapcaz
iyi diyelim canım sağolasın sen nasılsın?
benim saçlar yarısı boyalı yarısı boyasız boyaya ve kesime ihtiyacı var boyamaktan çekiniyorum ama kestircem sanırım fırsat bulunca çünkü çirkin duruyo o boyalar:120::120::120:
resim çektim aslında buraya yüklemek için merak ettiniz diye ama benim teknoloji harikası telefonumda hiç belli olmadı rengi kesimi falansen naptın canım saçların biraz daha topladımı ilk kestirince insan garipsiyo bak alttak küt gibi istiyorum ben biraz çekinsemde
hangi sayfada söyle ben genede bakcam
ne renk ki saçların:44:
benim saçlar haftada 1 cm uzadığı için kestirdiğimden bu yana uzadı saçlarım baya bi
geçen c.tesi günü saçımı boyadım bugün 9. gün ve dipten 1 buçuk santim kadar beyazlarım çıktı gene ahh ahh her hafta saç boyanmaz ki anacım ne yapacam bilmiyorum..
yok canım belli olmuyo diye yüklemedim çektiğim resmi çok karartılı bulanık çıkmış. çok uzamasıda bazen dert oluyo kestirdiğin model hemencik bozuluyo uzayınca bide beyazlar varsa yandınbenimde sıkıntılardan kafamda siyah saç kalmadı vardı ama bukadar değildi napcam bilmiyorum sürekli boyayamam ben saçlarım çok ince telli ve çok az boyaya dayanmaz buarada kendi rengim koyu ama siyah değil
valla ben bir ay boyamayayım saçlarım bem beyaz oluyo ve daha tap taze 24 yaşımdayım ilk okul bitmeden az bi kaç tane vardı bi bitti doldu kafam beyazla bana kalsa gezerim öyle ayrı bi sexi oluyorumama iş hayatı işte malum boya şart allahtan kalın telli saçlarımama genede yıpranıyo..
ben gerçek saç rengimi hatırlamıyorum yıllardır boya var
kendimi hiç seksi hissetmedim 30 senedir bendemi beyazlarla yaşasam bi ümitseninki ırside olabilir canım bende sıkıntıdan oldu bianda arttılar vardı ama bukadar değildi ince telli olunca boya resmen yakıyo saçı bende şöyle açık kumral olsun isterdim saçlarımı küllü sarı gibi ama nerdeeeee alttaki küt modeller nasıl sence canım hangisi güzel yada. ben uzun yüzlüyüm bana gidermi acaba
Eki Görüntüle 993598 Eki Görüntüle 993599 Eki Görüntüle 993600
işte bunlar caım. sence bunlar uzun yüze gidermi ve kullanışlı olurmu acaba :26: sarı olanı biraz daha uzun kestirsem nasıl olurki:26:
en baştaki ve sarıya bayıldım bence en baştakide yakışır gibime geldi
sarıyla en baştaki sence aynı modelmi canım :26: ben sarının daha uzun halini hayal ediyorum kuaföre sorcam inşallah iyi olur tabi gidene kadar karar değiştirmezsem
sen daha uzun istediğin için öyle dedim bence en başta ki gayet iyi
sence bunlar aynı modelmi canım ben anlayamadım yani tek farkı boyumu:26:
bence farklı çünkü ben en başta ki kızı o saçla bi dizide oynarken hatırlıyorum farklı o modeller..
sarının arkasının bombeliğini çok sevdim ben biraz bombelik olsun istiyorum arkasındaevet o kız gencoda oynadı çok beğenirdim ozamanlar
bende bunun bide ikizi mi vardı yoksa ben gene devrelerimi yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?