Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
slm canım naber nasılsın?
be senin saçlarını merak ediyorum ne yapcaz

iyi diyelim canım sağolasın sen nasılsın?

benim saçlar yarısı boyalı yarısı boyasız boyaya ve kesime ihtiyacı var boyamaktan çekiniyorum ama kestircem sanırım fırsat bulunca çünkü çirkin duruyo o boyalar:120::120::120:

resim çektim aslında buraya yüklemek için merak ettiniz diye ama benim teknoloji harikası telefonumda hiç belli olmadı rengi kesimi falan sen naptın canım saçların biraz daha topladımı ilk kestirince insan garipsiyo bak alttak küt gibi istiyorum ben biraz çekinsemde

hangi sayfada söyle ben genede bakcam
ne renk ki saçların:44:
benim saçlar haftada 1 cm uzadığı için kestirdiğimden bu yana uzadı saçlarım baya bi
geçen c.tesi günü saçımı boyadım bugün 9. gün ve dipten 1 buçuk santim kadar beyazlarım çıktı gene ahh ahh her hafta saç boyanmaz ki anacım ne yapacam bilmiyorum..

yok canım belli olmuyo diye yüklemedim çektiğim resmi çok karartılı bulanık çıkmış. çok uzamasıda bazen dert oluyo kestirdiğin model hemencik bozuluyo uzayınca bide beyazlar varsa yandın benimde sıkıntılardan kafamda siyah saç kalmadı vardı ama bukadar değildi napcam bilmiyorum sürekli boyayamam ben saçlarım çok ince telli ve çok az boyaya dayanmaz buarada kendi rengim koyu ama siyah değil

valla ben bir ay boyamayayım saçlarım bem beyaz oluyo ve daha tap taze 24 yaşımdayım ilk okul bitmeden az bi kaç tane vardı bi bitti doldu kafam beyazla bana kalsa gezerim öyle ayrı bi sexi oluyorum ama iş hayatı işte malum boya şart allahtan kalın telli saçlarımama genede yıpranıyo..

ben gerçek saç rengimi hatırlamıyorum yıllardır boya var

kendimi hiç seksi hissetmedim 30 senedir bendemi beyazlarla yaşasam bi ümit seninki ırside olabilir canım bende sıkıntıdan oldu bianda arttılar vardı ama bukadar değildi ince telli olunca boya resmen yakıyo saçı bende şöyle açık kumral olsun isterdim saçlarımı küllü sarı gibi ama nerdeeeee alttaki küt modeller nasıl sence canım hangisi güzel yada. ben uzun yüzlüyüm bana gidermi acaba

bende çok isterdim o renkleri ama ben esmerim
canım altta ki modeller diyorsun ama ben altta model göremiyorum hangi altta:44:

bende çok isterdim o renkleri ama ben esmerim
canım altta ki modeller diyorsun ama ben altta model göremiyorum hangi altta:44:

işte bunlar caım. sence bunlar uzun yüze gidermi ve kullanışlı olurmu acaba :26: sarı olanı biraz daha uzun kestirsem nasıl olurki:26:

sarıyla en baştaki sence aynı modelmi canım :26: ben sarının daha uzun halini hayal ediyorum kuaföre sorcam inşallah iyi olur tabi gidene kadar karar değiştirmezsem

sen daha uzun istediğin için öyle dedim bence en başta ki gayet iyi

bence farklı çünkü ben en başta ki kızı o saçla bi dizide oynarken hatırlıyorum farklı o modeller..

sarının arkasının bombeliğini çok sevdim ben biraz bombelik olsun istiyorum arkasında evet o kız gencoda oynadı çok beğenirdim ozamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…