yok yok senin devreler maşallah baya zindeevet ikizi vardı birlikte oynuyolardı dizilerde ben çok severdim
bende çok beğenirdim çok güzellerdi maşallah
senesmermisin canım? ben seni masum yüzlü narin çıtı pıtı zarif biri olarak hayal ediyorumdoğrumu tahminlerim:26:
günaydın canımmm
ay esmerim ama gayet masum minyon çıtı pıtıyım canım
bende seni sarışın renkli gözlü gibi hayal ediyorum doğru mu ki
günaydın canım
eveeet bilmişim aferin bana
sarışın değilim ama beyazım saçlarım koyu kestane evet renkli gözlüyüm tahminlerin doğru
bende bilirimm hınhhh
sizce bu modelin modası geçtimi herkeste görmekten bıkıldımı artık çokmu kullanıldı :26: düşündüm ama yapmadım içimde kaldı Eki Görüntüle 960269
ayyy bu renk saç da çok güzel Eki Görüntüle 964780
tatlım sana bişey sorcam saçımı yıkadığımda tepemde çok fazla saç dikiliyo havaya anten gibiuzun zaman saç dökülmesi yaşadım bi arkadaşımdı biliyodu durumu ve görünce aaa bak alone yeni saçların çıkmış senin dedi. ben onları uzamayan kısa saçcıklar sanıyodum oda dediki hayır bak bende yok benim dökülmem farklı senin yenileri çıkıyo bende çıkmıyo dedi:26: yeni çıkan saçlarmıdır o antencikler:26: birazda çirkin duruyo inşallah öyledir yenileri çıkmazsa kel olurum çok saç kaybettim
canım neden banlısın kaç zamandır ki
meraba canım bi tane konum vardı orda hatunun biri baya hakaretleri saydı gitti bende cevap verdim ve ben hakaret edenden daha fazla ceza aldım kk da buişlernasıl oluyo anlamadım gerçekten çok kızgınım yönetime sormak istedim ama vazgeçtim bende bu şans varken
banada biri bi defasında açtı ağzını yumdu gözünü ben sadece böyle konuşmayın çok çirkinsiniz dedim yani yazdıkları için ben banlandım bana saydıran ban bile almadı bende sormadım çünkü yönetime kırgınım
yaşadığım haksızlıklar nedense burdada yakamı bırakmıyo kaderden kaçılmıyo sanırımbeni aşağıladı çok çirkin kelimeler kullandı belkide görmüşündür o anda ve ben sadece onun kullandığı kelimeyi ona yönelttim ve ozaman daha dolu topiklere yaz dedim bunun için 10 gündür banlıyım ama oda ban aldı ama benden dahakısa yazdıı kelimeler okadar çirkinki. adaletsizliğe kırgınım kızgınım kime ne sorayım bişey demiyorum ama senin gibi sevdiğim arkadaşlarım var sohbetinizi kaybetmek istemediğim için yinede giriyorum
sağol canım benim bende seni seviyorum..
senin durumun şu sebepten olabilir senin ceza puanın yüksekse eğer onun düşükse o yüzden kaynaklanıyor olabilir çünkü bildiğim kadarı ile ceza puanı yükseldikçe mapusta geçen günde artıyor..
ama benim ki tamamen bam başka o hiç ceza almadı onlar dieyim hatta
aman neyse ya canları sağolsun ee ne yaptın 10 gündür.
senin mevzunuda bilmiyorum görmedim canım
neyse kapatalım evet
herşey bildiğin gibi canım malesef olumlu anlamda değişen bişey yok hayatımda. sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın
ben çok mutsuzum canım nedenini bilmiyorum 2 haftadır uğursuzluklar tepemde..
msjını aldım bakıyorum ama cvpda yazayım dedim..
bazen herşey üstüste gelir geçicidir inşallah canım kötüye yormabazen kapalı havada çok etkiliyo insanı allah başkaşeyler vermesin canım
okudum hiç hoş değil ama üzme kendini..
anladığım kkadarı ile senin başka dertlerin var canım yorulmuşsun artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?