Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
senesmermisin canım? ben seni masum yüzlü narin çıtı pıtı zarif biri olarak hayal ediyorum doğrumu tahminlerim:26:

günaydın canımmm
ay esmerim ama gayet masum minyon çıtı pıtıyım canım
bende seni sarışın renkli gözlü gibi hayal ediyorum doğru mu ki

günaydın canımmm
ay esmerim ama gayet masum minyon çıtı pıtıyım canım
bende seni sarışın renkli gözlü gibi hayal ediyorum doğru mu ki

günaydın canım

eveeet bilmişim aferin bana

sarışın değilim ama beyazım saçlarım koyu kestane evet renkli gözlüyüm tahminlerin doğru

bende bilirimm hınhhh

tatlım sana bişey sorcam saçımı yıkadığımda tepemde çok fazla saç dikiliyo havaya anten gibi uzun zaman saç dökülmesi yaşadım bi arkadaşımdı biliyodu durumu ve görünce aaa bak alone yeni saçların çıkmış senin dedi. ben onları uzamayan kısa saçcıklar sanıyodum oda dediki hayır bak bende yok benim dökülmem farklı senin yenileri çıkıyo bende çıkmıyo dedi:26: yeni çıkan saçlarmıdır o antencikler:26: birazda çirkin duruyo inşallah öyledir yenileri çıkmazsa kel olurum çok saç kaybettim

bergüzar korel in burdaki saç modeli..

zaten saçları çok güzel kadının bu model de harika olmuş.

canım bendede inanılmaz saç dökülmesi oluyordu ve sendeki dikelmer bendede mevcut ve onlar çıkan yeni saçlar kesinlikle o yüzden sinir olma mutlu ol canım benim
ve şampuanına çam terabentin koymanı tavsiye ederim benim saç kıranıma bile iyi geldi

canım neden banlısın kaç zamandır ki

meraba canım bi tane konum vardı orda hatunun biri baya hakaretleri saydı gitti bende cevap verdim ve ben hakaret edenden daha fazla ceza aldım kk da buişlernasıl oluyo anlamadım gerçekten çok kızgınım yönetime sormak istedim ama vazgeçtim bende bu şans varken

banada biri bi defasında açtı ağzını yumdu gözünü ben sadece böyle konuşmayın çok çirkinsiniz dedim yani yazdıkları için ben banlandım bana saydıran ban bile almadı bende sormadım çünkü yönetime kırgınım

yaşadığım haksızlıklar nedense burdada yakamı bırakmıyo kaderden kaçılmıyo sanırım beni aşağıladı çok çirkin kelimeler kullandı belkide görmüşündür o anda ve ben sadece onun kullandığı kelimeyi ona yönelttim ve ozaman daha dolu topiklere yaz dedim bunun için 10 gündür banlıyım ama oda ban aldı ama benden dahakısa yazdıı kelimeler okadar çirkinki. adaletsizliğe kırgınım kızgınım kime ne sorayım bişey demiyorum ama senin gibi sevdiğim arkadaşlarım var sohbetinizi kaybetmek istemediğim için yinede giriyorum

sağol canım benim bende seni seviyorum..
senin durumun şu sebepten olabilir senin ceza puanın yüksekse eğer onun düşükse o yüzden kaynaklanıyor olabilir çünkü bildiğim kadarı ile ceza puanı yükseldikçe mapusta geçen günde artıyor..

ama benim ki tamamen bam başka o hiç ceza almadı onlar dieyim hatta

aman neyse ya canları sağolsun ee ne yaptın 10 gündür.
senin mevzunuda bilmiyorum görmedim canım

neyse kapatalım evet

herşey bildiğin gibi canım malesef olumlu anlamda değişen bişey yok hayatımda. sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın

neyse kapatalım evet

herşey bildiğin gibi canım malesef olumlu anlamda değişen bişey yok hayatımda. sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın

ben çok mutsuzum canım nedenini bilmiyorum 2 haftadır uğursuzluklar tepemde..
msjını aldım bakıyorum ama cvpda yazayım dedim..

ben çok mutsuzum canım nedenini bilmiyorum 2 haftadır uğursuzluklar tepemde..
msjını aldım bakıyorum ama cvpda yazayım dedim..

bazen herşey üstüste gelir geçicidir inşallah canım kötüye yorma bazen kapalı havada çok etkiliyo insanı allah başkaşeyler vermesin canım

bazen herşey üstüste gelir geçicidir inşallah canım kötüye yorma bazen kapalı havada çok etkiliyo insanı allah başkaşeyler vermesin canım

okudum hiç hoş değil ama üzme kendini..
anladığım kkadarı ile senin başka dertlerin var canım yorulmuşsun artık..

okudum hiç hoş değil ama üzme kendini..
anladığım kkadarı ile senin başka dertlerin var canım yorulmuşsun artık..

çok hemde herşeyden okadar yoruldumki bişeyden tat alamaz oldum neyse gelir gelmez seninde canını sıkmayım zaten canın sıkkınmış evet hiç anlamıyorum insanları burda ne konular okudum öyle konulara anlayışlı seceven yaklaşanlar olduki hayretim şaştı ama masumane istekler dertleşmek için konular hep eleştiri tepki alıyo reytingi düşük heralde eğlendirmiyo insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…