En büyük hayal tek celsede bitti...

Herşeyde bi hayır vardır... Demekki bunu yaşayarak tecrübe etmen gerekiyormuş, senin de sınavlarından birisi buymuş...
senin de hataların olmuş, aslında sana nasıl birisi olduğunu göstermiş ama görmek istememişsin sen gerçekleri, başına gelecekleri...
Şimdi güçlü olman gerek...
Bence bu yalanı sürdürme, yüzüğü hemen çıkar... o yüzük parmağındayken, aklından nasıl çıkaracaksın ki seni üzen şeyleri ?
Bir de şükret, şükret ki çocuk yapmamışsın o adamdan... ya bide çocuğun olsaydı ?

gecmis olsun zararin neresinden dönersen kardir
neden gittin niye burdasin diyecegine adam altinlar nerde demis
ne garip insanlar atlete kadar almislar
sasirtici gercekten
ben olsam o yüzügüde cikartirdim kim ne derse desin deyip
hakkinizda hayirlisini dilerim

tatlim hic uzulme vallahi kurtulmussun boshayallersmile
ya eski esinle 11 aydan daha fazla vaktini harcasaydin?
bi de bu acidan dusun cunku onunla gecirilecek her ay bosu bosuna yasanmis bir ay olacakmis zaten...zarardan erken donmussun canim Allah yolunu acik etsin insallah

En doğru kararı vermişsin çocuk olmadan ayrılmışsın.Bundan sonra umarım hayatında herşey daha güzel olur.Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın.Gerçekten anladığıma göre birbirinize zaten denk değilmişsiniz kültür ve hayata bakış açısından.Allah yolunu açık etsin..

geçmiş olsun canım ne denirki başka ne güzel ayakta kalmayı başarabilmişsin seni kutlarım çocuğunda yokmuş en azından bu bir teselli olsaydı onuda elinden almak isterdi emin ol....

Geçmiş olsun canım,
Anlattıkların katlanılması çok zor olan şeyler gerçekten.
Eğer bu şekilde sabredip yaşasaydın;
şu anki duyduğun üzüntü ve rahatsızlıktan çok daha fazlasını yaşardın,
yaşatırlardı daha doğrusu.

Eminim ki çok sarsılmışsındır,
insanlar çok konuşur, çok soru sorar,
ama insanların söyledikleri, sordukları
evlilikte bulunduğun durum kadar rahatsız edemez seni.
Toplumda yaşıyoruz, insanlara tamamen göz-kulak kapatamayız tabi ki,
ama sorarlar, ederler zamanla da herkes susar.

Canım hakkında hayırlısı olmuş,
ihtiyacın olan tek şey zaman.
Bir süre sonra,rahatlamış,
sırtından attığın yükle hafiflemiş hayatının tadını almaya başlarsın,
insanların da sorgu-sualleri biter.

Rabbim bahtını açık etsin,
seni hakedebilecek, anlaşabileceğin nice insanlar vardır,
boşandığın kişi dünydaki son eş değil ya canım.

geçmiş olsun
kesinlikle kurtulmuşsun
allah hakkında hayırlısını versin..

hakkında hayırlısı buymuş canım üzülmene değecek biri değilmiş zaten.bundan sonra öününe bakacaksın emin ol birgün eşin ve anneside belasını bulacaklardır.kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz

zor olsada en doğru karar
allah bundan sonra yolunu açık etsin hakkında hayırlısı neyse allah onu wersin

canım benim geçmiş olsun, parmağındaki yüzüğü çıkarınca da ayakta dimdik durabilirsin, yaptığın ayıp değil günah değil, seni haketmeyen sana eziyet eden bir aileyi hayatından çıkarmışsın, nacizane tavsiyem boşandığını insanlardan saklama bu durumu kabullen ki hayatına ona göre yön verebilesin, sonuçta utanması, sıkılması, çekinmesi gereken sen değilsin.

böyle bir insandan ve aileden kurtulduğun için sevinmelisin
o adam seni hiç haketmemiş ki
umarım karşına seni gerçekten hakedecek ve mutlu edecek biri çıkar canım

geçmiş olsun .sadece kurtulmuşsun diyorum. öyle bir ailede öyle bi eşle hayat geçmezdiki geçmemişde zaten..hayırlısı olmuş ....

her şeyin hayırlısı olsun bundan sonra diyorum...tabiki herkes ömür boyu beraber olacağı
bie evlilik ümidiyle evlenir ama bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur zorlamanın manası yok...
sende öyle yapmışsın bundan sonra her şey gönlünce olsun.

geçmiş olsun, hiç sıkılmayın. böyle hayat geçmezdi zaten..

canım benim böyle olunca da diyorum ki içimden acaba bir kaç kişiyle evlenmeden önce cıkılması dogru bişey mi diye...belki yanlıslarını görememenin nedeni budur.insan biraz tecrübe edip dogru yanlısı kestirmeli... keske böyle olmasaydı üzüldüm senin adına ama sunu unutma hiç bir zaman yolun sonu değil..zamanla ögreniliyor yaralar kapanıyor...sıkma canını tahminimce daha gencsin yeniden olur bazı seyler..

bırakın giden 11 ay olsun,
böyle bir evlilikte neresinden dönerseniz o kar,
böyleleri için üzülmeye bile değmez,

msjlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.hayırlısı diyerek böyle bir yola girdim.inş.bundan sonrası güzel olur.Biraz önce halk oyunu kursuna yazıldım.geçen yıl gitmek istediğimi söyleyince bana sen ona gideceğine yeni yemekler öğren demişti.evlilik bu mu ?evlenince hayat iş yemek temizlikten ibaret mi ?şimdi yapamadığım herşeyi yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…