• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

curly cim güzelde ne demek müthiş ağlamamak için zor tuttum kendimi. bundan sonraki kpntrol 1 ay sonra. tahliller verdi doktorum. ya kıslar vajinal bölgeye hala sabun türü şeyler deymemelimi?

Gülserencim herkese tavsiye ettiğim bir ürün var onu kullansana.Sebamed'in- feminine initimate wash- vajinal bölge temizliği için süper bir ürün.Yıllardır kullanırım,çok memnunum.PH dengeli ve bakteri,mantara karşı koruyucu.Dikkat et alırken 2 ayrı ürün var biri normal,biri menepoz sonrası.

merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.

şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.

canım allah tamamına erdirsin analı babalı büyür inşallah

kendini afacanlardan koru bence

gözün aydın gülserenciğim.... çok sevindim...hamileliğin boyunca böyle güzel haberler alman dileğiyle canım...allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah....

ne güzel bir duygudur. ben de iki gün sonra kalp atışlarını duymayı umuyorum. heyecanlı ve güzel bir bekleyiş. sağlıkla büyür , sağlıkla doğarlar inşallah.

merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.

şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.

Çok sevindim canım sağlıklı bebişinin olduğunu görmek çok güzel inşallah allah kucağımızdada görmeyi kısmet etsin hayırlısı olsun.:1rolleyes:

gulserencım cok sevındım cnm benım allahım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın inş darısı da bız ısteyenlere ınş

CANIM HAYIRLI OLSUN BEBİŞİN ALLAH SAĞLICAKLA ALMAYI NASİP ETSİN KUCAĞINAAAAAAAA:sm_cool:

Kisslar Bugün Hastaneye Gittim Tahlil Yaptirmaya Sigortadan Yararlanmak Için Muayene Olmam Gerekliydi Doktor Karnimdan Bakti Yeni Resimle Geldim :) Bu Arada Doktora Progestani Fazla Yazin Dedim Sağolsun 10 Tane Yazdi Bende 6 Tanesini Aldim Meğer Bedavaymişşş Keşke Alsaydim Kullanmadiğimi Doktoruma Verirdim Ihtiyaci Olan Birine Verirdi Ne Kadar Akilsizim Dimi!

Kisslar Bugün Hastaneye Gittim Tahlil Yaptirmaya Sigortadan Yararlanmak Için Muayene Olmam Gerekliydi Doktor Karnimdan Bakti Yeni Resimle Geldim :) Bu Arada Doktora Progestani Fazla Yazin Dedim Sağolsun 10 Tane Yazdi Bende 6 Tanesini Aldim Meğer Bedavaymişşş Keşke Alsaydim Kullanmadiğimi Doktoruma Verirdim Ihtiyaci Olan Birine Verirdi Ne Kadar Akilsizim Dimi!

canım Progestani ne içindi

Kizlar Sizce Zeytinin çöpünün Yerinde Olan Küf Tehlikelimidir Ben Farkinda Olmadan Yedim Sanirim.yemek Küfü Zararli Biliyorum Ama Bunu Bilmiyorum

canım benim ben birşey olacağını zannetmiyorum ama için rahat olsun istiyorsan biraz yoğurt ye iyi gelir.hem zaten senin sürekli yemen gerkiyor.:nazar:

Kizlar Sizce Zeytinin çöpünün Yerinde Olan Küf Tehlikelimidir Ben Farkinda Olmadan Yedim Sanirim.yemek Küfü Zararli Biliyorum Ama Bunu Bilmiyorum

canımcım ondan bişeycik olmazz içini rahatlatmak içinn böle durumlarda bol bol yoğurt tüket annelik böle bişey iştee,,bende yakında kafama huni takıpta gezecemm ne zormuş yaaa,,bazen hamileliğimi kendime zehir ediyorummm:1no2:

Back
X