• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Kızlaaaarr çok şükür bunu da atlattık.Haberler çok iyi.Allah'ım tamı tamına bir saat sürdü ultrason.Dark bir yerlerde yazmışsın vajinal bakılıyor diye benim sadece karından bakıldı.Senin sonucuna da sevindim,bak korktuğun gibi olmadı şükür.O bir saat 10 saat gibi geldi bana.O kadar ayrıntı bakıldı ki anlatamam.Kafa çevresi,kan dolaşımı, kordon kanı,uyluk kemiği uzunluğu,burun uzunluğu,veeeeeeeeeeee PİPİ UZUNLUĞUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

ERKEKMİİİŞŞŞŞ.Yine sürpriz yaptı yaaa.Hayret birşey yani.Neyse kayıtlara gerçti artık değişmez.Bir adet erkek fetüs gözlendi diye.Çok şükür normal gidiyor.Ayrıca amniyon sıvısı da normalmiş.Bebeğin yeri iyiymiş.Yani çok rahat normal doğum yapabilirim aslında.Doktorum tutturuyor sezeryan diye.

çok sevindim diamond allah sağlıkla büyütmeyi kısmet etsin oğluşunu. Çoğumuzda erkek galiba menekşeylede konuşmuştuk tedavi bebeklerinin büyük bir çoğunluğunun erkek olduğu tezini doğrulıycaz. fotoğrafına baktım maşallah allah daha büyümüş halini göstersin bizlere bende kilo almadan göbek büyütüyorum senin gib va karnım hp küçük zannediyordum resmi görünce sevindim ben beslenmede problemlerim var diye kendimi suçluyorum çünkü. ( vejeteryanım ya) bu hafta ayrıntılı ultrason sırası bizde sanırım çünkü önümüzdeki p tesi 3 lü tarama testine gidicem ve bu c tesi kontrolüm var bizde cinsiyetleri öğrenicez. sabırsızlıkla bekliyorum bende. birde ben hala hiç bir hareket hissetmiyorum normalmi ben mi bi garibim anlıyamadım c tesi gelsede sağlıklı olduklarını öğrensem bir an önce.

yaa işte başlıyouz bakalım.yarın lucrin i yapıcam ....

Allah yüzünü güldürsün canım. Tahmin edbiliyorum duygularının karışıklığını ben daha dün bile buzdolabını temizlerken gonal f in kalem iğneleri vardı 1 tane çok az içinde kalmış ve biraz lucrin önce atayım dedim sonra bıraktım eşim geldi neden atmadınki bunları dedi artık ihtiyacımız yok olsun kalsın dedim
aman dursun uğur getirir belki diyor o tedirginliği atamıyooruz 16. hafta bitiyor ama endişeler bitmedi hep korkuyor insan çünkü hep hüzrana alışmıştık. Allah yardımcın olsun canım bu kez güzel haberlerle gelirsin umarım.

Ayyyy evet yaaaa doğru söylüyosun, şişmeler, nefes darlıkları falan var sırada dimi, onları hiç düşünmüyoz rahat edicez sanıyoz valla:uhm:

yok anacım doğurana kadar rahat yok, gerçi doğurduktan sonra da yok uykusuz geceler bekliyo bizi:1ninca:
Aman neyse bebişler iyi olsunlarda dediğin gibi, biz bittikkafamçokkarıştı

Birde çok çabuk yoruluyoruz kuzicim biraz hareket edince yoruluyorum ben hemen. Eskiden saatlerce yürüyebilirdim şimdi 10 dk yürüdümmü biraz oturmam gerekiyor.

Birde çok çabuk yoruluyoruz kuzicim biraz hareket edince yoruluyorum ben hemen. Eskiden saatlerce yürüyebilirdim şimdi 10 dk yürüdümmü biraz oturmam gerekiyor.

canım ya sende de iştahsızlık ve sık mide bulantısı oluştu mu?Bööö durumundayım kokular beni çok etkiliyor.Kraker deniyorum ama pek faydasını göremedim.
3 kilo vermişim herkes aaa ne kadar kilo verdin diyo az ve sık yemeğe çalışıyorum ama , tabiki sıcaklarda etken ne yapmam gerekiyor tecrübelerinize ihtiyaçım var.

canım ya sende de iştahsızlık ve sık mide bulantısı oluştu mu?Bööö durumundayım kokular beni çok etkiliyor.Kraker deniyorum ama pek faydasını göremedim.
3 kilo vermişim herkes aaa ne kadar kilo verdin diyo az ve sık yemeğe çalışıyorum ama , tabiki sıcaklarda etken ne yapmam gerekiyor tecrübelerinize ihtiyaçım var.

Benimde 7.haftada iştahsızlık ve mide bulantısı oldu ama sadece 1 hafta sürdü, şuanda bişeyim yok, sadece kokulardan hoşlanmıyorum pek burnum çok hassas, inşallah seninde geçer hemen, ayrıca bende kilo verdim, ilk iki üç ay öyle olurmuş merak etme.

Kızlar bugün ikinci kontrole gittim, çok iyiymiş maşallah, hatta kıpır kıpır hareket ettiiiiii hala inanamıyorum, el ve ayakları belirginleşmiş çok acayip bişey bu ya, 2,4cm'miş şuanda okadarcık şeyin eli ayağı kafası var bide hareket ediyo inanılır gibi değil, Allahım herkese en kısa zamanda bunları yaşamayı nasip etsin herkese, Allah okadar büyükki santimle milimle ölçülen bişeye can veriyo hareket kabiliyeti veriyo sakın ondan umudunuzu kesmeyin

Bu arada 3 hafta sonra kontrole çağırdı, muhtemelen cinsiyeti belli olur dedi, ikili ve üçlü testlerden bahsetti, bende bu testler sonucunda bişey çıkarsa tedavisi varmı dedim yok dedi, ozaman aldırmayı düşünmüyosam yaptırmamında bi manası yok dedim, doktorda zaten kesin sonuç veren şeyler değil, ense kalınlığında az çok fikir veriyo bize muayenede dedi, aldırmayacaksan bencede gerek yok dedi ve muhtemelen yaptırmıycam bunları, Allah korusunda öyle bişey olduktan sonra öğrensem ne olacakki, Allaha emanetiz hepimiz hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

hayırlı olsun diamond darısı bizlere inşallah ,Allah o duyguyu bizede tattırsın,bizde burda herkesle paylaşırız

Kızlar bugün ikinci kontrole gittim, çok iyiymiş maşallah, hatta kıpır kıpır hareket ettiiiiii hala inanamıyorum, el ve ayakları belirginleşmiş çok acayip bişey bu ya, 2,4cm'miş şuanda okadarcık şeyin eli ayağı kafası var bide hareket ediyo inanılır gibi değil, Allahım herkese en kısa zamanda bunları yaşamayı nasip etsin herkese, Allah okadar büyükki santimle milimle ölçülen bişeye can veriyo hareket kabiliyeti veriyo sakın ondan umudunuzu kesmeyin

Bu arada 3 hafta sonra kontrole çağırdı, muhtemelen cinsiyeti belli olur dedi, ikili ve üçlü testlerden bahsetti, bende bu testler sonucunda bişey çıkarsa tedavisi varmı dedim yok dedi, ozaman aldırmayı düşünmüyosam yaptırmamında bi manası yok dedim, doktorda zaten kesin sonuç veren şeyler değil, ense kalınlığında az çok fikir veriyo bize muayenede dedi, aldırmayacaksan bencede gerek yok dedi ve muhtemelen yaptırmıycam bunları, Allah korusunda öyle bişey olduktan sonra öğrensem ne olacakki, Allaha emanetiz hepimiz hayırlısıyla sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

kuzicim çok sevindima.s.ne kadarlık oldu senin bendecuma gidicem inşallah kalpatışlarını görücez inşallah benim 8 haftalık oluyo 3 haftadır gün sayıyorum çok heyecanlıyım :1hug:

kuzi 3 hafata sonta cinsiyetide belli olcak acaba kız mı?erkekmi?ay ne güzel:dance:ay insan merak ediyo kime benzicek ben çok merak ediyorum valla:sm_cool::sm_cool:

Malesef canım en kötü durumda bulantı ve kokulr hayatımda yemeklerden ve özellikle içtiğim sulardan bu kadar nefret etmemiştim. Benim 1.5 -2 ay sürdü malesef bu durumum. Aynen bende bu süre içersinde 4.5 kilo verdim kraker falan da tamam anlık çözümlerdi ama baya zorlandım malesef ama tek şansımız sabretmek 12. haftaya girdiğim an kesildi bu şikayetler . Malesef canım ssende zamana bırakmaktan başka şansın yok. ve endişelenme 12 haftaya kadar senden beslenmiyor bebek ben en çok yiyememekten dolayı buna çok üzülüyordum ama çok şükür bebeklerim bundan bir zarar görmüyor.Açıkçası ben tuzlu poça falan yedim genelde sulu gıdaları hiç içim almamıştı. En kısa zamanda atlatman dileğimle.:teselli:

Allah nazarlardan korusun miniğini. İlk hareketlerini izlemek çok heycanlı bende ilk başını oynattığını gördüğümde çığlık atmıştım ne yapıcağımı şaşırdım.3 hafta geçmez şimdi sana. Testler konusunda bence fikrin değişmiycek bile olsa yaptırsaydın keşke.

Diomand cım hayırlı olsun canım benim yiğenimiz erkekmiş herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
buttycim hayırlı olur inşallah yeni tedavin canım benim. İnşallah bu sefer tutar inşallah ikizlerin olur senin için dua edeceğim. İşlerim yoğun olduğu için fazla giremiyorum kusura bakmayın unuttuğumdan değil. buradan herkesi öpüyorum herkesin iyi olduğuna çok seviniyorum kendinize ve yiğenlerimize iyi bakın haa.s.

merhaba canım arkadaşlarım ve tek sırdaşlarım, hep yanımda oldunuz her daraldığımda beni rahatlatmak için seferber oldunuz kocam bile yanımda yokken siz vardınız sonsuz teşekkür ederim dilerim yüce rabbim gönlünüze göre verir.

şimdi haberim ise yarın doktora gidicektim ancak doktorum yarın çalışmadığından ve 3 yaşındaki afacan yiğenimin karnıma vurmasından dolayı doktora gittim. ve inanamadım bebeğimin kalbi öylesine atıyordu ki sanki benden daha çok heycanlıydı.... rabbime binlerce şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin... bu arada cd sini verdiler sıkıldıkça bakarım artık.

gözün aydın canım tebrikler allah tamamına erdirsin darısı olmayanların başına inşallah

Diomand cım hayırlı olsun canım benim yiğenimiz erkekmiş herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
buttycim hayırlı olur inşallah yeni tedavin canım benim. İnşallah bu sefer tutar inşallah ikizlerin olur senin için dua edeceğim. İşlerim yoğun olduğu için fazla giremiyorum kusura bakmayın unuttuğumdan değil. buradan herkesi öpüyorum herkesin iyi olduğuna çok seviniyorum kendinize ve yiğenlerimize iyi bakın haa.s.

Sende kendine dikkat et canım. dr unla görüştünmü bir dahaki tedavin ne zaman belirledinmi.

kuzicim çok sevindima.s.ne kadarlık oldu senin bendecuma gidicem inşallah kalpatışlarını görücez inşallah benim 8 haftalık oluyo 3 haftadır gün sayıyorum çok heyecanlıyım :1hug:

kuzi 3 hafata sonta cinsiyetide belli olcak acaba kız mı?erkekmi?ay ne güzel:dance:ay insan merak ediyo kime benzicek ben çok merak ediyorum valla:sm_cool::sm_cool:

Sağol canım, hadi hayırlısı sanada inşallah, bilmemmi o heyecanı ya, sonucu beklemekten daha zor geldi bana, insanın içi çok rahatlıyo görünce, hareket ettiğinide gördümya inan içimde gerçekten bi bebe olduğuna şimdi inandım, Allah gördüğümüzden ayırmasın inşallah, benim 8+5 şuanda

evet 3 hafta sonra cinsiyeti belli olur dedi, valla eskiden çok merak ederdim kızımmı olacak oğlummu diye, şimdi hiçç merak etmiyorum nedense:1rolleyes:, illa öğreneyim diye bi kaygım kalmadı, sadece kıyafet ve eşya almak için gerekli gibi geliyo, sağlıklı olsun yeterki,
doktordan gelince hemen yaz tamammı, hem kalp atışını hem hareketlerini görürsün inşallah sende

Back
X