• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

geçmiş olsun canım hayırlıda olsun.Evet bebeklerin en son gelişen organı akciger ondan biraz zorlanıyor ama hayata bağlı bir bebek o .Bebeğin kaç kilo doğdu.elleri ayakları ne tatlıdır şimdi valla sevesim geldi.

1300 gr doğdu ama haftasına göre çok iyi dedi doktorlar.Dünya tatlısı birşey.Ama gördükçe içim parçalanıyor.Zaten çoğunlukla yüzü sargılı,kapalı.Yavrumun her tarafında bantlar,hortumlar var.Yine tolere edemedi ciğerleri, tekrar makineye bağlandı maalesef.Bekliyoruz,iyi olacak,evimize gelecek.Doktorlardan nefret eder oldum artık.Hiç doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar.Bekleyip göreceğiz diyorlar o kadar.Canım yine çok sıkkın.

1300 gr doğdu ama haftasına göre çok iyi dedi doktorlar.Dünya tatlısı birşey.Ama gördükçe içim parçalanıyor.Zaten çoğunlukla yüzü sargılı,kapalı.Yavrumun her tarafında bantlar,hortumlar var.Yine tolere edemedi ciğerleri, tekrar makineye bağlandı maalesef.Bekliyoruz,iyi olacak,evimize gelecek.Doktorlardan nefret eder oldum artık.Hiç doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar.Bekleyip göreceğiz diyorlar o kadar.Canım yine çok sıkkın.

Kendini böyle bırakma canım allah sana bu mucizeyi kısmet etti sağlıkla evinede götürmeyide kısmet edecektir.allah bir an önce şifa versin minik prensimize.

canım inşşşşşş iyi olacak ve koklayacaksın bebişini.... üzülme..... rabbım inş kolaylık versın sana.........dua ile..................

merhabalar arkadaşlar.ben yeni katıldım.aranızda heyet raporu alan var mı?ben matematik öğretmeniyim ve hep ayakta olama gerekiyo.normalde bile çok yoruluyorum.okuların açılmasına az kaldı .şimdiden ne yapacağımı kara kara düşünüyorum.ilk 3 ay çok önemli.özelden alınana heyet raporu kabul ediliyor mu?

Aramıza hoşgeldin canım.Ben heyet raporu ile tüp bebek tedavisi oldum. İzmirde yaşadığım için ege üniversitesinde heyet raporumu aldım fakat özel bir hastanede tedavimi yaptırdım. Tedavini tatil dönemine getirebilseydin en iyisi olurdu aslında. 12 gün transfer sonrasında dinlenmekte fayda olduğunu düşünüyorum 3 gün sonra dr lar normal hayata dönün diyorlar ama ben yapmadım açıkçası 12 gün yerimden kalkmadım.

canım ALLAH sağlık sıhhat versin inşallah da evinize götür bebişini koyun koyuna sarılın uyuyun meleğinle inşşş canım..:1hug:

günaydın arkadaşlar. şimdiden her keze iyi haftasonu tatili dilerim. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın . hepinizi öptüm.

günaydınnn. nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. bebişler iyidir umarım.

iyiyim canım sen nasılsın. iyiler şimdilik kızlarım. zaman ilerledikçe bazı şeylerde zorlaşmaya başladı sıcağa tahammülsüzlük çabuk yorulma ama sağlıkları yerinde olsunda başka bir şey istemiyorum.senin bıcırıklar nasıl kıpır kıpır olmuşlardır artık. benim soldaki miniğim hala çok sakin.

teşekkürler ebruzim.bişey daha sorabilir miyim?heyet raporunu kolaylıkla veriyorlar mı?yoksa bazı şartları var mı?
bu arada diamond geçmiş olsun allah bebeğine hayırlı ömürler versin.darısı başımıza.

teşekkürler ebruzim.bişey daha sorabilir miyim?heyet raporunu kolaylıkla veriyorlar mı?yoksa bazı şartları var mı?
bu arada diamond geçmiş olsun allah bebeğine hayırlı ömürler versin.darısı başımıza.

tabiki bazı şartları var ben 3 kez aşılama denedim ve olmadı ve 3 denemede negatif sonuç alındığına dair bir rapor ile gidip başvuru yaptım heyet raporu için ve önceden hazırladığımız evraklar ile gittik eşime ait spermiogram bulaşıcı hastalıklar ile ilgili tahliller bana ait hormon tahlilleri ve bulaşıcı hastalıklara ait tahlilleri yaptırarak aşılamaların sonuçlarını gösteren rapor ile başvurduk 3 haftada rapor çıktı ve tedavimize başladık. şimdiden hayırlısı olsun çabalarının sonucunu alırsın inşallah.:emir_bebek::emir_bebek:

iyiyim canım sen nasılsın. iyiler şimdilik kızlarım. zaman ilerledikçe bazı şeylerde zorlaşmaya başladı sıcağa tahammülsüzlük çabuk yorulma ama sağlıkları yerinde olsunda başka bir şey istemiyorum.senin bıcırıklar nasıl kıpır kıpır olmuşlardır artık. benim soldaki miniğim hala çok sakin.

bende iyiyim. sorma valla ayaklarım davul gibi hiç inmiyor şişlikler. ellerimde gece şişiyor sabah fena bir ağrıyla uyanıyorum.sıcaklar çok kötü izindeydik bizde yeni geldik. benimde soldaki çok sakin iki gün hiç hareket etmedi korkudan öldüm valla. neyseki bugün iyi sağlam tekmelerini yedim sabah.öteki zaten hiç durmuyor.tetenoz aşısını oldun mu sen. bende 2-3 gün sonra olucam bakalım.

bende iyiyim. sorma valla ayaklarım davul gibi hiç inmiyor şişlikler. ellerimde gece şişiyor sabah fena bir ağrıyla uyanıyorum.sıcaklar çok kötü izindeydik bizde yeni geldik. benimde soldaki çok sakin iki gün hiç hareket etmedi korkudan öldüm valla. neyseki bugün iyi sağlam tekmelerini yedim sabah.öteki zaten hiç durmuyor.tetenoz aşısını oldun mu sen. bende 2-3 gün sonra olucam bakalım.

valla tekmelesinler ben razıyım hareket etmedikleri zaman çok endişeleniyorum bende. Şişlikler konusunda haftasonu deniz e girdim soğuk ve tuzlu su çok iyi geldi ama kesinlikle sıcaklardan şişiliyor. tetanoz aşısını henüz olmadım ben dr um istersen aşını bir sonraki kontrolde alıp getir bende yapabilirim dedi. Sağlık ocaklarıda yapıyormuş ama gidip uğraşmak izin almak lazım o yüzden 6 eylülde kontrolüm var giderken aşıyı alıp gidicem ve orda yapılıcak. ve o hafta içinde şeker yüklemeside yapılıcak.

Kuzi sen yine iyisin dur daha şişeceksiniz.
bende 38 giyerken 39 numara terlik aldım.

Amaaaaa gel gör ki bi de ayakkabı giymek gerekirse yandınız :)) ben mecbur 1 hafta sonra okulda ayakkabı giycem.İnan aradım taradım bi gün yok hiç bir ayakkabı olmuyor.
Aslında boyda sorun yok da yanlar girmiyor.

Bi gün yine bi kararla çıktı kesin ayakkabı yada önü kapalı bi terlik bulcam diye.Allahtan ilk girdiğim yerde özel yapım ayakkabı varmış.41 numara aldım hemen :))

Kuzi sen yine iyisin dur daha şişeceksiniz.
bende 38 giyerken 39 numara terlik aldım.

Amaaaaa gel gör ki bi de ayakkabı giymek gerekirse yandınız :)) ben mecbur 1 hafta sonra okulda ayakkabı giycem.İnan aradım taradım bi gün yok hiç bir ayakkabı olmuyor.
Aslında boyda sorun yok da yanlar girmiyor.

Bi gün yine bi kararla çıktı kesin ayakkabı yada önü kapalı bi terlik bulcam diye.Allahtan ilk girdiğim yerde özel yapım ayakkabı varmış.41 numara aldım hemen :))

:roflol::roflol: inanmıyorum 41 numaramı eyvah eyvah, ben 4 ayda 2 numara atladım 9 ayda bittim ozaman, zaten tamda kışa geliyo bot lazım onu düşünüyodum bende ne giyecem diye ama bukadarda tahmin etmemiştim yani, artık eşimin yada babamınkileri giyerim heralde bu gidişle:roflol:

benimde şişiyor ama hala kendi ayakkabılarımı giyebiliyorum.eklem ağrılarım oluyor biraz fazla hissedilir şekilde. geçen ay her akşam yürüyüşe gidiyorduk iyi oluyordu son 2 haftadır işten gidince kımıldamak bile istemiyor canım yürüyüşü epeyce atladık bakalım kilo artışı ona göre değişir tabi. daha 6 ayda böyle olduk 8. ayı düşünemiyorum.

günaydın arkaaşlar hepinize iyi bir hafta diliyorum. Diamond bebeğinden hayırlı haberleri bekliyoruz

Hayırlı haber nihayet 20. günde geldi.Solunum cihazından tamamen çıktı artık,gözünüz aydın dedi doktorlar.Ama çok yıpranmış tak çıkar tak çıkar cihazı mahfoldu çocuk.Biraz dinlenmesi lazım dediler.Bir de sütüm fazla yağlı gelmiş sanırım beslenmeyi ertelediler.Serumla beslenecek bir süre sonra tekrar dönecekler anne sütüne.
Kızlar şişseniz de patlasanızda tutabildiğiniz kadar tutun bebişlerinizi,inanın çok zor prematüre bebek.Sakın erken doğurayım demeyin,yormayın kendinizi fazla,sizlerle sohbeti çok özledim,ama giremiyorum fazla.Ekim anneleri bölümünde benimle ilgili bir topic açmışlar arkadaşlar,orada yazdım yaşadıklarımı okursanız.

Hayırlı haber nihayet 20. günde geldi.Solunum cihazından tamamen çıktı artık,gözünüz aydın dedi doktorlar.Ama çok yıpranmış tak çıkar tak çıkar cihazı mahfoldu çocuk.Biraz dinlenmesi lazım dediler.Bir de sütüm fazla yağlı gelmiş sanırım beslenmeyi ertelediler.Serumla beslenecek bir süre sonra tekrar dönecekler anne sütüne.
Kızlar şişseniz de patlasanızda tutabildiğiniz kadar tutun bebişlerinizi,inanın çok zor prematüre bebek.Sakın erken doğurayım demeyin,yormayın kendinizi fazla,sizlerle sohbeti çok özledim,ama giremiyorum fazla.Ekim anneleri bölümünde benimle ilgili bir topic açmışlar arkadaşlar,orada yazdım yaşadıklarımı okursanız.

çokkk sevindim canımhihoyyyt, Allah başka dertler vermesin, benim arkadaşımda aşağı yukarı senin haftalarında doğum yapmıştı, 1,5 kilo doğmuştu bebeği, bakımı biraz zor çok minik olduğu için ama prematüreler çabuk toparlıyo çabuk büyüyo, şimdi 3 yaşında çok akıllı çok sağlıklı bir kızı var maşallah, Allah ömrünü vermiş demekki bebeğinin gözün aydın.

Benim içimdede erken doğum yapacakmışım gibi bi his var hep ama inşallah olmaz hayırlısı bakalım

Off Diamond'cım şimdi okudum ekim annelerindeki sayfanı, çokk zor şeyler yaşamışsınız canım ya valla sanki ben yaşadım okurken o sıkıntıları, gerçekten Allah bu hastanelerin yokluğunu göstermesin ama bi yandanda kimseyi düşürmesin, Allah herşeyin hayırlısını versin başa gelen çekiliyo işte

Bu arada bebişin ismi çok güzel "çınar" adıyla sağlıkla yaşasın inşallah

Back
X