• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

kız galiba oğlan annesi olacan, önümüzdeki diğer kontrolde netleşir .

Valla bence kesin oğlan annesi olcam ama sürpriz yaparmı velet bilmem, baya baya pipiydi gördüğümüz sırnaşık şey, benim içimdende hep oğlan geliyodu zaten ultrasonda seyrederken bile erkek gözüyle seyrediyodum, darısı başına seninde inşallah biri kız biri erkek olur seninkiler:1hug:

ayyyyy minikliğimize bak sen dediğim gibiymiş dimi uzayda sanki hop hop zıplıyor. Allah sağlıkla görmeyi bizlerede sağlık haberlerini almayı kısmet eder inşallah.Sen yinede erkek dediğine çok güvenip alıştırma kendini bizede 12. haftada 1 tanesi kesin erkek diğeri kız olabilir ama emin değilim demişti. Eşimde erkek çocuğa çok hazırladı kendini. 16. haftada gittiğimizde ikiside kız deyince biraz bozuldu açıkçası ama geçen sefer biri kesinlikle erkek demiştiniz diye çocuk gibi tutturdu:)) BEnde o kadar zıplamaları nasıl anlıyamadığımızı bilmiyorum ki benimkiler kocaman olmalarına karşın hala hissetmiyorum minik bir kıpırdanma var sanki bir iki gündür ama ben hala çözemedim ya bağırsak hareketiyse diye. 2 ağustos benimde kontrolüm daha var nasıl sabredicem geçmiyor valla günler.

Amin amin sağlıkla görürsün inşallah,
Evettt aynen dediğin gibi valla zıplayıp zıplayıp duruyo, sabah jimnastiği yapıyo diyo doktor :)
Ya ben eminim erkek olduğuna aslında ama tabi yinede alışveriş falan yapmayı düşünmüyorum,
eşine çok güldüm ya zavallı doktorun halini düşünemiyorum:roflol:,
ama insan tabiki hepsini tatmak istiyo bide bizler her istediğimiz zaman çocuk sahibi olamadığımız için bukadar uğraşmışken hepsinden olsaydı diyoruz ama herşeyin hayırlısı, benim eşimde sonradan kız olduğu çıkarsa uçar sevincinden galiba, herkes erkek ister buda kız istiyo

ya bence o hareketler bebeklerin hareketidir, e artık 20 cm civarında olmuştur seninkiler hemde ikitane, daha önce bilmediğin bişey olduğu için konduramıyosundur

ay kuzicim hadi gözünaydın:dance:oğluşunu gördün demek ne güzel bende çok merak ediyorum bende salı kontrole gidicem ayy inşallah bende sağlıklı haberini alırım :1hug:

Sağol canım darısı başına sende sağlıkla görürsün inşallah, her kontrol bir öncekinden daha zevkli oluyo, bakalım seninki ne çıkacak haber ver kontrolden gelince

İlk hamileliklerde biraz anlamakta zorlanıllırmış belki bende fark edemiyorumdur hiç belli olmaz her kez daha 16-17 haftalıkken hissediyor bir ben böyle hissedemedim.Sen belki bende erken hissedersin ve inşallah öyle olur çok sabırsızlanıyor insan bu gün ne güzel bebişini görebiliceksin benim kontrolüme daha 2 hafta var çok uzun geliyor kontrol zamanları bana.

canım ya hissediyorsundur sende hareketlerini ama gazla karıştırıyor olabilirsin. ben bile hisstmeye başladım süper bişey.

birde canım bişey sorcam sen kaç haftada bir gidiyorsun kontrole? ben 3 haftada bir gidiyordum en son iki hafta sonra gel dedi.salı günü gidicem bakalım.

Menekşecim nasıl çıktı 3'lü testin iyidir inşallah bebişler, bu arada benide 3 haftada bir çağırıyo doktor kontrollere

Menekşecim nasıl çıktı 3'lü testin iyidir inşallah bebişler, bu arada benide 3 haftada bir çağırıyo doktor kontrollere

canım ya test sonucunda muallaktayım.doktorla yüzyüze konuşamadım telefonda sonucun iyi dedi.ameliyata giricekmiş tam konuşamadım. sonuç 250nin üstünde çıkarsa risk olmuyormuş.benim biri 540 diğeri 470 çıktı.ama başkalarına soruyorum herkesin 5000lerde 7000lerde çıkıyor. yani onlara görede benimki düşük. salı gittiğide konuşucam bakalım ne dicek.bu arada seninde erkekmiş. hadi bakalım sende bendensin:)) hayırlısı olsun canım.

canım ya test sonucunda muallaktayım.doktorla yüzyüze konuşamadım telefonda sonucun iyi dedi.ameliyata giricekmiş tam konuşamadım. sonuç 250nin üstünde çıkarsa risk olmuyormuş.benim biri 540 diğeri 470 çıktı.ama başkalarına soruyorum herkesin 5000lerde 7000lerde çıkıyor. yani onlara görede benimki düşük. salı gittiğide konuşucam bakalım ne dicek.bu arada seninde erkekmiş. hadi bakalım sende bendensin:)) hayırlısı olsun canım.

Sağol canım ya bide derlerki bilmem kaç kadına bir erkek düşüyomuş erkek sayısı azmış, nerde az etrafımda okadar az kız bebek varki çoğu erkek,

valla ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama biliyosun bu testlerin zaten yanılma payı çok yüksek, Allah korusun inşallah iyidir sonuçların, riskli falanda derlerse sakın moralini bozma hemen tekrar yaptır, çok yanlış çıkıyo çünkü, birde galiba bu testler yaşlada orantılı yani senin 5000 7000 dediğin kişilerin yaşıyla, senin yaşın çok farklıysa o yüzdende öyle çıkabilir sanırım

Sağol canım ya bide derlerki bilmem kaç kadına bir erkek düşüyomuş erkek sayısı azmış, nerde az etrafımda okadar az kız bebek varki çoğu erkek,

valla ben testlerden hiç anlamıyorum canım ama biliyosun bu testlerin zaten yanılma payı çok yüksek, Allah korusun inşallah iyidir sonuçların, riskli falanda derlerse sakın moralini bozma hemen tekrar yaptır, çok yanlış çıkıyo çünkü, birde galiba bu testler yaşlada orantılı yani senin 5000 7000 dediğin kişilerin yaşıyla, senin yaşın çok farklıysa o yüzdende öyle çıkabilir sanırım

aman valla onu tak bunu tak hamileliğimin tadına varamaz oldum. valla umrumda değil. sonuç riskin üstünde ya işte ha 5000 ha 500 yeter işte.hayırlısı olsun.oğluşlarımın hareketlerini yeni yeni hisstmeye başlamışım mis gibi tadını çıkarıcam ....moralimi bozamam hiçç.

aman valla onu tak bunu tak hamileliğimin tadına varamaz oldum. valla umrumda değil. sonuç riskin üstünde ya işte ha 5000 ha 500 yeter işte.hayırlısı olsun.oğluşlarımın hareketlerini yeni yeni hisstmeye başlamışım mis gibi tadını çıkarıcam ....moralimi bozamam hiçç.

En iyisini yaparsın valla, olacak olduktan sonra herşey boş Allah korusun dua etmekten başka yapacak bişey yok:1hug:

Merhaba kisslar bilgisayarim hala gelmedi sizleri çok merak ediyorum ama giremiyorum işte... Benim bebişimde kiz olucakmiş... şuan 16+6 günlük ben birşey hissetmiyorum ve karnimda minicik çikti normalmidir acep? Birde doktorum benden 3lü test istemedi 2 li yaptirmiştim 22 23 cü haftada dopplere girersin kalp ekosu içinmiş eğer oda normalse gerek yok dedi!

Merhaba kisslar bilgisayarim hala gelmedi sizleri çok merak ediyorum ama giremiyorum işte... Benim bebişimde kiz olucakmiş... şuan 16+6 günlük ben birşey hissetmiyorum ve karnimda minicik çikti normalmidir acep? Birde doktorum benden 3lü test istemedi 2 li yaptirmiştim 22 23 cü haftada dopplere girersin kalp ekosu içinmiş eğer oda normalse gerek yok dedi!

heh nihayet bizde seni merak ediyoduk noldu bu kıza diye, merak etme 20.haftadan sonra anlaşılıyomuş bebişin hareketleri, karnında normal bazılarının 6. - 7. ayda bile küçücük oluyo göbekleri, 2.li test iyi olduğu için 3lüye gerek görmemiştir hemen hemen aynı şey, maşallah bebişimiz iyi demekki, ben hiçbirini yaptırmıyorum sadece ayrıntılı ultrasona gircem doppler dediğin o sanırım onda bütün organlarını damarlarını falan inceliyolarmış zaten bi rahatsızlığı varmı diye, arada haber ver böyle

merhaba kızlar
bende bi süredir kaynanamdaydım nete giremedim.
şimdi annemlerdeyim net var burda.Nasılsınız,nasıl gidiyor hayat?,

gülserencim gözün aydın kızın olacak ne güzel.

Kuzinin dediği gibi 2li iyi çıkınca 3lü istemiyor çoğu doktor.20. haftadan sonra hareketleri epey hissedeceksiniz.
Öncesinde karnınınzda gaz hareketi gibi hissettiğiniz de bebeğiniz bu arada:))))

uzicim dopplerle ayrıntılı farklı şeyler.,
ayrıntılıda görülen bi anomali var mı,organlar çalışıyor mu? kalbin bölümleri çalışması inceleniyor.tek tek hayti organlara bakılıyor.Cinsiyete bakılıyor.,
omurgası felan inceleniyor,parmaklarına kadar tek tek sayılıyor.Çok güzel bişey yani :) İnşallah güzel çıkar sonuçların.,

doplerde ise senden bebeğe giden damarlar bebeği yeterli besliyormu gibi bi şeydi? nette okumuştum da tam olarak böyle olmasada buna benzer bişeydi.rahim bebeği besleyebilir mi felan ona bakılıyor sanırım.
ben sadece ayrıntılı yaptırdım.bebeğimin kilosu iyi çıktığından heralde besleniyodur diye düşündüm ;)

uzicim dopplerle ayrıntılı farklı şeyler.,
ayrıntılıda görülen bi anomali var mı,organlar çalışıyor mu? kalbin bölümleri çalışması inceleniyor.tek tek hayti organlara bakılıyor.Cinsiyete bakılıyor.,
omurgası felan inceleniyor,parmaklarına kadar tek tek sayılıyor.Çok güzel bişey yani :) İnşallah güzel çıkar sonuçların.,

doplerde ise senden bebeğe giden damarlar bebeği yeterli besliyormu gibi bi şeydi? nette okumuştum da tam olarak böyle olmasada buna benzer bişeydi.rahim bebeği besleyebilir mi felan ona bakılıyor sanırım.
ben sadece ayrıntılı yaptırdım.bebeğimin kilosu iyi çıktığından heralde besleniyodur diye düşündüm ;)

Sağol canımmm, doktor sanırım 20. hafta civarında ayrıntılı ultrasonda bakıcaz dedi, dediğin gibi bebeğin iç organlarını falan inceliyceklermiş ama rahimden bebeğe giden damarları falanda görüp inceliycez onda dedi bana, bende heralde ikisi aynı şey diye düşündüm :sm_confused: bilmemki valla nasıl bişeydir,

bu arada bizimkinin cinsiyeti şimdiden belli gibi büyük ihtimal erkek,
kız erkek diye bi ayrımım yok ikisinide çok severim ama dün çıktım bitane giyecek bişey alayım diye, ay erkekler için hiç değişik bişey yokkiiiiii,
ben gittim kız kıyafetlerine bakıyorum deli gibi onu bırakıp ötekini alıyorum, yarım saat oyalandım onlarla sonunda kuzenimin kızına elbise aldım geldim :1rolleyes:, öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat ama, kızın süsü püsü başka yaaaa, çok süsle kızını tamammıııı

Kuzicim haklısın genelde kızlar için cicili bicili şeyler var.Ama erkeklerinde minicik kot pantolonları oluyor ya bayılıyorum.
Süslemezmiyim kızımı :)) yeni cicilerimize baktın mı teyzesi <:))

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-bebeklerinin-cicileri-hazirliklari-t180057/index74.html

bak bakalım nasıllar:)
sen de aldıklarını ekleyebilirsin bizim sayfamıza.Misafir anne olarak :))

Aldıklarını güle güle giysin her iki minik de canım.

slm kızlar .ben epeydir girmiyordum burda kimse kalmadı sanıyordumki bu başlıkta bayağı paylaşımınız var.benim ikizlerimde kızmış.17+2 günlüğüz.o kadar oynaklarki sormayın.şimdiden şavaş açtılar bana.bu arada o kadar miğde bulantıları çektimki doğru dürüst ne kilo aldım kusmaktan nede beslenebildim.ama dr onlar sağlıklı sen kendine bak dedi.Çok şükür allahıma.allah hepimize kucağımıza almayıda nasip etsin.

3 gün sonra tüp bebek işlemimin sonucunu öğrenicem. bana dua edin. inşallah pozitif çıkar ve Allah tamamına erdirir. ne bileyim işte kafam çok karışık. on gün önce iki yumurta transfer ettiler, eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim. şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. eşim mi? sağolsun iyi biridir ama erkekler yine de pek destek olmayı beceremiyolar. neyse kafanızı şişirdim. eğer olumlu sonuçlar olursa yazarım. bye.

3 gün sonra tüp bebek işlemimin sonucunu öğrenicem. bana dua edin. inşallah pozitif çıkar ve Allah tamamına erdirir. ne bileyim işte kafam çok karışık. on gün önce iki yumurta transfer ettiler, eğer negatif çıkarsa çok üzüleceğim. şu an bile ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. eşim mi? sağolsun iyi biridir ama erkekler yine de pek destek olmayı beceremiyolar. neyse kafanızı şişirdim. eğer olumlu sonuçlar olursa yazarım. bye.

selmacım seni çok iyi anlıyorum. Benimde 15 temmuzda transferim yapıldı. 26 sında sonuç alacağım 6 gün kaldı, günler azaldıkça heyecanla karışık bi burukluk, ve daha şimdiden ya olmadıysa diye düşünmeler... Bunların hepsi bendede var. Eş desteği malesef yetersiz, benim eşimde çok iyi ve anlayışlı biridir ama olayın o kadar dışında kalıyor ki ben kendimi yalnız hissediyorum. Aslında onların motivelerine çok ihtiyacımız var ama beceri yok malesef. Onlar ancak hamiş haberini alınca hatta belkide ancak baba olunca olaya dahil olacaklar bence. Kendini hiç hiç üzme, eğer varsa bebeğinin senin pozitif enerjine ihtiyacı var. Kendini koyverme zaten iki günün kalmış, sabırla dualarla onuda aşarsın inşallah test sonucunda pozitif çıkar hiç üzüldüğüne değmez

Back
X