- Konu Sahibi gulseren4434
Amin amin sağlıkla görürsün inşallah,
Evettt aynen dediğin gibi valla zıplayıp zıplayıp duruyo, sabah jimnastiği yapıyo diyo doktor :)
Ya ben eminim erkek olduğuna aslında ama tabi yinede alışveriş falan yapmayı düşünmüyorum,
eşine çok güldüm ya zavallı doktorun halini düşünemiyorum:roflol:,
ama insan tabiki hepsini tatmak istiyo bide bizler her istediğimiz zaman çocuk sahibi olamadığımız için bukadar uğraşmışken hepsinden olsaydı diyoruz ama herşeyin hayırlısı, benim eşimde sonradan kız olduğu çıkarsa uçar sevincinden galiba, herkes erkek ister buda kız istiyo
ya bence o hareketler bebeklerin hareketidir, e artık 20 cm civarında olmuştur seninkiler hemde ikitane, daha önce bilmediğin bişey olduğu için konduramıyosundur
Günaydın kuzicim. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda en önemlisi o. Eşin haklı kız olursa uçmakta etrafımızda kız çocukları olanların hep kızları babalara daha düşkün bizimki sanırım iki tane oılunca mecburen paylaşıcakya o yüzden kıskanıyor. :) artık bu hafta hissettiriyorlar kendilerini mutluluktan uçtum ve sanırım daha önce hissettiğimde kızlarımdı ama ben anolıyamadım bu haftasonu hareketler artık iyice belirgindi özellikle şekerli meyveler yedikten sonra. En kısa zamanda sendende bu havadisi duymak dileğimle.