• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Günaydın kuzicim. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda en önemlisi o. Eşin haklı kız olursa uçmakta etrafımızda kız çocukları olanların hep kızları babalara daha düşkün bizimki sanırım iki tane oılunca mecburen paylaşıcakya o yüzden kıskanıyor. :) artık bu hafta hissettiriyorlar kendilerini mutluluktan uçtum ve sanırım daha önce hissettiğimde kızlarımdı ama ben anolıyamadım bu haftasonu hareketler artık iyice belirgindi özellikle şekerli meyveler yedikten sonra. En kısa zamanda sendende bu havadisi duymak dileğimle.

Amanda amannnnn :dance:maşallah başladılarmı hareketlenmeye yerim ben onlarıııııı,
işin engüzel kısmı başladı desene, hadi gözün aydın, inşallah darısı başıma valla sağol,
hayırlı evlat olsunlarda kızında erkeğinde yeri başka tabi ya, bakarsın bizim minikler yolu açarda onların peşinden kendiliğinden geliverir senin oğlunla, benim kızım yerimseniben

CADIARZUBu arada ben kızlarıma isim düşünmeye başladım ama bulamıyorum hem anlamları güzel olsun hem söylenmesi kolay olsun hemde uyumlu olsun istiyorum fikirleriniz varmı arkadaşlar.

Aaaaa olmazmı en sevdiğim iş :)) sırnaşık şey

mesela ben kızım olsaydı isminin birini İREM koyacaktım, CEMRE sevdiğim isimlerden biridir, Mervin diye bir isim duydum yeni değişik geldi bana ama anlamı nedir bilmiyorum.

uyumlu olsun demişsin onun için
BERRA: Bereketli anlamındaymış
BERİL : mücevher olarakta kullanılan değerli bir taşmış
BEREN: güçlü kuvvetli, Akıllı, kadife kumaş demekmiş
Beren'e Ceren'de uyar mesela
Burcu - Buse klasik ama hoş isimler
ben aklıma geldikçe eklerim buraya merak etme sen gamyoncuiremsu

kuzi cim hayırlı olsun oğrenmişsin cinsiyetini:dance:yeni gördüm bende bu gün kontrole gittim 13 haftalık olmuş ay bi gördüm inanamadım kıpır kıpır elleri ayakları durmuyor taklalar o biçim ama cinsiyeti sormak aklıma gelmedi aslında çok merak ediyorum:mymeka:herkez kız diyo ama ben erkek gibi hissediyorum bakalım 2 li test için kan verdik gerçi dr.ultrasonda normal dedi :kahve:

kuzi cim hayırlı olsun oğrenmişsin cinsiyetini:dance:yeni gördüm bende bu gün kontrole gittim 13 haftalık olmuş ay bi gördüm inanamadım kıpır kıpır elleri ayakları durmuyor taklalar o biçim ama cinsiyeti sormak aklıma gelmedi aslında çok merak ediyorum:mymeka:herkez kız diyo ama ben erkek gibi hissediyorum bakalım 2 li test için kan verdik gerçi dr.ultrasonda normal dedi :kahve:

Sağol canım öğrendik yanılmıyosak eğer tabi, ne çabuk büyüyüp hareketleniyo dimi maşallah ya insan gözlerine inanamıyo, kız cinsiyetini sormak nasıl aklına gelmez Allah iyiliğini versin şaşkın:)) gerçi çok belli olmuyo bu haftada zaten, bir sonraki gidişinde net öğrenirsin.
Banada herkes kız diyodu ben erkek hissediyodum yanılmamışım, bakalım senin ne çıkacak, ben ikili test yaptırmadım, ense kalınlığını ölçtü ultrasonda normal dedi çok şükür, inşallah güzel çıkar testlerin :1hug:

CADIARZUBu arada ben kızlarıma isim düşünmeye başladım ama bulamıyorum hem anlamları güzel olsun hem söylenmesi kolay olsun hemde uyumlu olsun istiyorum fikirleriniz varmı arkadaşlar.

benim var tatlım
ekin-başak
ekin- su
doğadaki yaşam kaynağı , bereket kaynakları ,

sosyetik olarakta
derin ve doruk

ben eğer kızlarım olursa ki inşallah nehir- ırmak iatiyorum bu eşim tarafında suratı buruşturrak geri cevrildi.OOOOooooo hayal yok daha kaptırma dedi.
tabi bende kızdım.

siyasi isim de
eylem -devrim.

aklıma gelirse eklerim.

Sağol canım öğrendik yanılmıyosak eğer tabi, ne çabuk büyüyüp hareketleniyo dimi maşallah ya insan gözlerine inanamıyo, kız cinsiyetini sormak nasıl aklına gelmez Allah iyiliğini versin şaşkın:)) gerçi çok belli olmuyo bu haftada zaten, bir sonraki gidişinde net öğrenirsin.
Banada herkes kız diyodu ben erkek hissediyodum yanılmamışım, bakalım senin ne çıkacak, ben ikili test yaptırmadım, ense kalınlığını ölçtü ultrasonda normal dedi çok şükür, inşallah güzel çıkar testlerin :1hug:

artık ayda 1 kontrole gidicez 20 ağustosta bakalım cinsiyetide öğreniriz :1hug:demir ilacı yazdı ayrıca t3 t4 tsh tekrar istedi senden istemedimi?CADIARZU

artık ayda 1 kontrole gidicez 20 ağustosta bakalım cinsiyetide öğreniriz :1hug:demir ilacı yazdı ayrıca t3 t4 tsh tekrar istedi senden istemedimi?CADIARZU

Beni yine üç hafta sonra çağırdı, demir ilacını ozaman vericem dedi çünkü kabızlık yapabiliyomuş, şu haftalarda kabızlık olmasa daha iyi dedi, sende demir ilacına başladıysan bol lifli gıdalar ye bari, geçen ayki kontrolde tam kan testi, tam idrar testi yaptırmıştım iyi çıkmıştı, tekrar istemedi. Bu arada fitili (progestan) kestik Allaha şükür yaaaaaa ohh dünya varmış, aylardır anam ağlamıştı:dance:,

ayrıca laf aramızda ilişki yasağı kalktı ama progestan bende hep tahriş yapmıştı, içeriyidemi öyle tahriş etti nedir bilmiyorum acayip canım yandı kızlar ya, birazda uzun zaman ara vermekten kaynaklanıyo olabilir gerçi ama, varmı sizdede böyle bişey:utangac:

Aaaaa olmazmı en sevdiğim iş :)) sırnaşık şey

mesela ben kızım olsaydı isminin birini İREM koyacaktım, CEMRE sevdiğim isimlerden biridir, Mervin diye bir isim duydum yeni değişik geldi bana ama anlamı nedir bilmiyorum.

uyumlu olsun demişsin onun için
BERRA: Bereketli anlamındaymış
BERİL : mücevher olarakta kullanılan değerli bir taşmış
BEREN: güçlü kuvvetli, Akıllı, kadife kumaş demekmiş
Beren'e Ceren'de uyar mesela
Burcu - Buse klasik ama hoş isimler
ben aklıma geldikçe eklerim buraya merak etme sen gamyoncuiremsu

teşekkürler şekercim yazdığın isimler benimde aklımdaki isimler beril i çok beğeniyorum ve bende değişik bi şeyler düşüneyim derken hep ona uyumlu olanları takip ediyor buluyorum kendimi. Doğa isminide seviyorum ama doğaya uygun bir isim bulamadım dedğim gibi uyumlu olmasını istiyorum: ilerleyen zamanlardada aklına gelen olursa fikirlerini beklerim.İrem güzel isim ama kuzenimin ismi benim kullanma şansım yok.

benim var tatlım
ekin-başak
ekin- su
doğadaki yaşam kaynağı , bereket kaynakları ,

sosyetik olarakta
derin ve doruk

ben eğer kızlarım olursa ki inşallah nehir- ırmak iatiyorum bu eşim tarafında suratı buruşturrak geri cevrildi.OOOOooooo hayal yok daha kaptırma dedi.
tabi bende kızdım.

siyasi isim de
eylem -devrim.

aklıma gelirse eklerim.
Hayırlısı aktüelcim inşallah allah seninde gönlüne göre versin. Irmak koyma şansımız yok ailede en geç bebek sahibi ben olup toplamında 16 kuzene sahip olunca seçilmiş isimlerden hep birer tane var benim eşimde nehir i beğenmiyor. Arkadaşlarımdan gelmişti nehir önerisi. Açıkçası miniklerime hiç bir şeyi yakıştıramıyorum ben şımartan bir annemi olucam diye endişeleniyorum

sonuç negatif çıktı :((
üzüldüm tabiki...
çok umutluydum.
şimdi bir ay ara verip tekrar o zahmetli sürece giricem.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

üzüldüm tabiki...
çok umutluydum.

Herşeyin hayırlısı canım üzülmemek elde değil tabiki ama Allah başka keder göstermesin, inşallah bidahaki denemende yakalarsın bebişi

ebrizm,isim arayışı başlamış demek :)9
En zevkli kısım bu.

benim aklıma gelen isimler Yaren,ceren,beren.seren,deren

ela,ceyla

serra,sera

selen,selin,

irem,ecem,

berrak,beril

nazlı,naz,narin,

ecren,ecrin

duru,nehir,su

özgü,özge

ilk bunlar geldi aklıma.ay uyumlu olsun deyince insan zor buluyo tabi yani :))

ebrizm,isim arayışı başlamış demek :)9
En zevkli kısım bu.

benim aklıma gelen isimler Yaren,ceren,beren.seren,deren

ela,ceyla

serra,sera

selen,selin,

irem,ecem,

berrak,beril

nazlı,naz,narin,

ecren,ecrin

duru,nehir,su

özgü,özge

ilk bunlar geldi aklıma.ay uyumlu olsun deyince insan zor buluyo tabi yani :))

Çok teşekkürler canım aynen bende uyumlu olcak diye bir türlü bi şey beğenemiyorum zahmetler veriyorum hepineze ayrı ayrı teşekkürler. sen hazırladığın için ismi rahatsın ne güzel.

üzüldüm tabiki...
çok umutluydum.

Hayırlısı olsun kısmet şimdi değilmiş demekki canım allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturur inşallah.Umudunu asla yitirme canım.

Kuzi hayırlı olsun oğluma arkadaş geliyor demek ki.Biraz hayal kırıklığı var sende galiba.İkincisi kız olur inşallah diyeceğim amabilmem ister misin?Sen ne koyacaksın ismini oğluşunun?

Ebrizm gözün aydın canım çok güzel bir his bebeğin hareketini hissetmek.İsim arıyorsun demek.benim ikizim olsa şahsen uyumlu isim koymak istemezdim.Farklılıkları tatmak adına ne bileyim farklı farklı olsun hepsinden hevesimi alayım diye.Ben de beğendiğim isimleri yazayım sana.
ilke
cemre
beliz
elvin:gökkuşağı renkleriyle ilgili bir anlamı var
dilvin:tatlı dilli anlamında,favorilerimden
seza
derin
ceylin
birce:biricik,tek anlamında söylenişi çok hoş

Darkinlife nerelerdeydin tatile bir girdin yok oldun bir ara.Gerçi ben de yok oldum ama.bebişinin cicileri harika güle güle giysin,güle güle giydir.
Ben de yaptım alışveriş.Artık nerede araba ,gemi, helikopter,uçak resmi ve objesi bulunan şeyler var gözüm onlarda.Çok şekerler yaa.Erkek çocuk alışverişinde harikalar yarattım diyebilirim.her ne kadar her seferinde gözüm pembelere takılsa da başardım.Metal kocaman helikopter şeklinde avize aldım bebek odamıza.Yine helikopter ,araba gibi rengarenk aplikalı el dikişli pamuklu yorgan aldım.Tulumlar bodyler hazır hepsi.Bebek odamızı ayarlamadım daha.Bu ay düşünüyorum mobilyasını almayı.Çünkü dün tam 6 ayı doldurduk.Ve doldurduğum anda,7. aya girdiğim anda bir ağırlık çöktü sanki.O enerji yavaş yavaş düşmeye başladı.Sanırım 8. ve 9. aylarda çok zorlanacağım dışarı çıkarken falan.O yüzden abartmadan alışveriş yapmak lazım en geç 7. ayda.

Şeker yükleme testi sonucumda biraz yüksek çıkmış şeker oranım.Bilmiyorum artık doktorum mu abartıyor yoksa herkes böyle mi.Yani gebelikte biraz yükselmesi normal değil mi neden bu kadar telaş anlamıyorum.Yeni bir test istedi bunun üzerine HBA 1C diye şeker ölçümü testiymiş.Sabah kan aldırdım bakalım ne çıkacak.Bu arada hamile arkadaşlar 5. ayın başında tetanoz aşıları başlıyor.tam 5 kez yaptırmak gerekiyor.Doğumdan sonra da devam etmek lazım yani

Back
X