En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

ben kupa icin degil vallaha sadece almanlari yenmek icin kazanmak istiyordum
simdi patir kutur sevinceklerKötü Kazen
ah kazim ah yaktin bizi
e bu rustu sen niye ciktin kaleden heeeeeeeeeeklava:senağlama

gecmis olsun hepimize oglumu aglamaktan yatiramiyorum susturamiyorum vallaha ne yapalim kimset buraya kadarmissenağlamasenağlama

Hepsine tek tek teşekkür ediyorum bize bu gururu yaşattıkları için,
ellerinden geleni yaptılar çok yoruldular...
Alman takımından çok daha iyi oynadılar,
hakeme yenildik buraya kadar gelmek bile çok önemliydi
Türkün adını dünyaya birkez daha duyurdular..
Bize kupa yakışırdı ama kısmet buraya kadarmış..
helal olsun hepsine
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

3 avrupa sampiyono.3dünya sampiyonu olan almanyaya karsi yinede kolumuz kanadimiz kirikken bile cok iyi mac cikardik.dünyaya adimizi duyurduk ya,bütün dünyada türkiye sesleri cinladi vede bayragimiz sallandi ya yeter.futbolcularimiz cok iyiydi.hakemin gazabina,alman futbolcularin,yalandan yerlerde yuvarlanmalarina ragmen yinede iyidik.TÜRKIYEM bir dahaki sefere insaallah.....................

üzgünüm hemde çok ama yenildiğimize değil böyle muhteşem bir oyun oynayıp yenilmemize üzüldüm...bu kadar çirkinleşebiliyorlar işte...rüştünün aynı hatayı tekrarlamasına üzüldüm...kaleyi bırakıp topa koşturmasına üzüldüm....amaaaaaaa
bütün milli takımı yürekten kutluyorum..harika bir oyun çıkardılar ve Türkiyemizin adını tekrar yüreklere yazdılar...allah yollarını açık etsin...
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK........

Bukadarda tiyatrocu bitakım ve şerefsizbir hakem olurmu yaaaaa Cezalandırıldı... Sakatlandık... Ama yıkılmadık.. Yarı finale çıkıp Almanları titrettik.. Biz hak ettik ama olmadı... Canının sağolsun çocuklar... Siz tarih yazdınız... Yalnız değilsiniz... Çünkü siz ÇILGIN TÜRKLER'SİNİZ! Buraya kadar gelip bize bu gurur ve sevinci yasattiginiz icin tesekkurler hepiniz alninizdan opulmeyi hakettiniz.

Bu çocukları alkışlayın!
olsun be koca yürekli adamlarrrrrr siz eksik olarak çıksanızda çok iyi performans gerçekleştirdinizzz ALNINIZDAN ÖPÜYORUZ

tüm milli takımı oyunuclarına teşekkürler bizlere

böyle güzel bir maçlar dizesi izlettikleri içina.s.a.s.

onlar biizm kalbimizin şampiyonu...:hooray:

türkiyenin sakat ve cezalı ve oynayan aslanları hiç üzülmeyin türkiye arkanızda almanyaya gol atmasakta oyunumuzla yendik sizlerle gurur duyuyoruz:hooray:

yazık ya hevesimiz kursağımızda kaldı futbolcularımız zıpkın gibiydi ama hakem gavur rüştüye de pes yani kendimi bildim bileli kaleci adamın yaptıklarına bakKötü KazenKötü Kazen

kirmizi-beyaz en büyük TÜRKIYE :hooray::hooray::hooray: sen bizim icin birincisin türkiye. almanlar demekki maclari hep hileyle kazaniyormus ama insaallah kupayi alamazlar.zaten ne geliyorsa bu pislik hakemlerden geliyor,hep hakkimizi yediler,bir yerlerinden ciksin insaallah.cok güzel oynadilar millilerimiz,sonucu bu olmamaliydi .helal olsun tüm millilerimize a.s.a.s.a.s.

bence hakkettiler maçı.. çokta güzel oynadılar. ve ilk defa sistemli oynadılar. onca sakata eksiğe rağmen ...genç futbolcular , bir çoğu ilk defa milli formayı giydi. buralara kadar gelmeleri bile gurur verici...almanya maçı oynamayarak kazandı. hakem faktörü zaten malum...bedava yediğimiz goller...semihin yine şahane ayağı...
nasip diyelim artık, başka kupalarda inşallah...üzerimizdeki oyunlara rağmen en büyük TÜRKİYE bunu da ispat ettik....

bu arada evet fatih terim futbolcularıyla maçtan sonra soyunma odasında vedalaşmış... alman b.dortmund yada italyan genova takımından teklif varmış...

üzgünlüğümü kelimelerlen ifade edemiyorum
ruhsal ve duygusal bi çöküntü içindeyim
maç maçlıktan çıktı milli mesele haline gelmişti
kayıp ettik
biz hakketmiştik çok iyi oyandık bu turunvada oynadığımız en iyi oyundu ama olmadı
sağlık olsun
yinede takımımızlan gurur duyuyorum
bize bu gururu ve sevinci yaşatıkları için onlara minnetarım gerçekten
aldıkları para son kuruşuna kadar helal olsun

eger kötü oynasaydıkta bu macı almanlara verseydık gam yemezdim
ama cok iyi oynadık son dakkaya kdar galip olma dururumuz vardı
o son golu yemeseydik kesin biz alacaktik macı
rüstünün milli takım kaleciligini bırakmasına sevındım acıkcası
fatıh terımın veda konusması yapmasınada cok üzüldüm.

sizlerle gurur duyuyoruz Fatih'in aslanlarıı HELAL SİZE 11 DEV ADAM a.s.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en iyi takımı olduğumuzu gösterdik. Almanlara futbol eziyeti çektirdik. 9 eksikle, orta sahadan bozma savunmayla, Alman kale direkleriyle ve rakibin tarafındaki hakemle mücadele ettik. Zorla gol attık, çok kolay iki gol yedik. Yine geri döndük. Ama oyuncumuz sakatlanmışken atağı sürdüren Lahm'a yenildik. "Türkiye değil futbol kaybetti" dedirttik. Şimdi Avrupa Türkiyesiz bir finale katlanmak zorunda..

ya ne desem bilmiyorum ama ben yinede çok gururluyum yedek takımla çıkmamıza ragmen onlara kök söktürdük öldüler öldüler dirildiler ama malesef futbolda sonua bakılıyo skora yani napalım başka sefere inşallah.ama varya o hakeme ne kızdım resmen hakkımızı yedi Çok üzgünüm çoook kusura bakmayın ama aklımdan tek bi cümle geçti maç boyunca herkesin derdi biz olmuşuz demekki zamanında ...... başka bişe gelmedi bi kişi yapsa gam yemiyecem olur arada dicem ama turnuvanın bütün hakemleri bunu yaptı.birde burdan alman taraftarlara çok teşekkür ettigimi söleyeyim yüzlerine yaptırdıkları kendi bayraklarının bile içinde ay yıldız vardı insan böyle zamanlarda gerçek dostlarını görüyo çok teşekkürlera.s.

Merhaba arkadaslar,bende sizler gibi cok üzgünüm.Evde öldük öldük dirildik.Komsularimiz

sabaha kadar kutlama yaptilar.Sevgili esim sag olsun üzüntümü hafifletmeye

calisti.Adamcagiz ülkesinin finale kalmasina sevinemedi.Hakkeden tarafin bizim oldugunu

söyleyip durdu,bizimkiler gol attimi nasil bagiriyordu.Ama olmadi,saglik olsun bize bu

sevincide yasattilar helal olsun.Baska turnuvalarda insaallah..

TÜRK ASLANLARI ellerinden geleni yaptılar helâl olsun.

Bize yaşattıkları güzelliklere teşekkür ediyorum. Herkes doğruları gördü biliyor o bize yeter.

EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK.

Haklılığımız bir kez daha anlaşılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…