En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
şuan sevinçten havalara uçuyorum..maçı yendik..allahım ne güzel bir duygu bu..maçtan önce skoru söylemiştim eşime..valla ben ermişmiyim ne.......bu sevinci sizlerle paylaşmak istedim..hepimiz tek yürek...
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOKKKK....:))
:sm_cool::sm_cool:

Geçen maçta yenildiğimizde yazmıştım bu mesajı bir protesto topiğinde

Yine yazıyorum EN BÜYÜK TÜRKİYE :hooray:

Aslanlarım benim..
Biliyordum ben kazanacaklarını..:1rolleyes:
Tüm kalbimizle onların yanındayız,yeseler de atsalar da hep beraber elele:teytey:

ben sevinince bebegimde
karnimdan pit pit yapti
annesinin sevincini paylastii
ne mutlu turkum diyene!!!!!!!!!! gurbet elde turklugun ozlemi bir baska kizlar yaa

hey kurban olduğum ne güzel bir konudur bu böyleeeeeee şuan evin içinde daha doğrusu caddde bile sesler birbirine karışmış durumda :teytey::teytey: KIRMIZIIIII BEYAZZZZZ KIRMIZIIII BEYAZZZ
EN BÜYÜÜÜÜKKK TÜRKİYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
önce Kral Semih ardından 90+2'de hepimizi çığlıklara boğan Arda'nın golleriyle 'yola devam' dedik.
:teytey::teytey:

Inanmiyorum devam ediyoruz.isvicrenin bir gazetesinde fatih terimi dönere oturtmuslar bugün döner yiyecegiz diyorlardi isvicreliler.Döner midelerine oturdu.sırnaşık şey

Kk Nin Bayanlarinada Bravo...bizler Böyle Tek Yürek Olduğumuz Sürece Türkiye Herzaman Yenen Olacaktir Buna Yürekten Inaniyorum....
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....................

en buyuk TURKIYEEEEEEE butun oyuncularimiza helal olsun kanlar icinde kaldilar yinede sonuna kadar mucadele ettiler, bizim gibi gurbetcilere bayragimizi sokaklarda evlerimizde gururla sallandirmayi nasip ettiler cok mutluyum cokkkkkkkkkkk

aslanlarımmmmmm tüm yürek bir oldu sizlerlee dualarımız sizlerleee yola devam aslanlarım bu türkiye bu millet sizinleeee gurur duuyuyorr bu kadar insanı bir anda coşturdunuz size kitlendik izledikkk sizles evindik üzüldükkk hadi aslanlarımm hadiiii

Allahim bu ne güzel bir duygu ya
Takimimizla gurur duyuyorum

Yer gök inlesin bu sesi dinlesin ! Hep seninleyiz TÜRKIYE!!:hooray:

Ne Mutlu Türküm Diyene

o son golde gözyaşlarımı tutamadım hem bağırıyorum hem ağlıyorum..Allahım yardım etsin dualrımız onlarlaa..inaşşal turu atlayacağız...bize çok güzel duygular yaşatmaya devam ederler..

Son anda oldu ama çok güzel oldu.İsviçre'lilerin yüzlerini gördünüzmü.Turkuazda olsa formamız,kırmızı beyaz akar kanımızzzzzzzzzzzzzzz................EN BÜYÜK TÜRKİYE.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…