En Büyük Türkiye Başka Büyük Yokkkk....:))

inanığımız sürece yeneceğimize eminim...allah yardımcıları olsun...bütün dualarımız Milli Takımımız için...
EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK bunu Hırvatlarada öğreteceğiz...

haydi bayanlar skor tahminlerinizi alalım....
bence 2-1 yeneceğiz onları..........
sizceeeeeeeeeeeeee............................

beni en cok düsündüren hirvatlarla oynuyacagimiz macin hakemin annesi hirvatmis
ne kadar tarafli olacagi acikca ortada
Allah yardimcimiz olsun
30 yasindayim ve böyle sevinc yasamamistim tekrar nasip olu insallah,
oyuncularimiz agir yara aldi servetde yokmus artik kalecimiz 2 mac cezali cok zor olacak ama inancimiz sonsuzdur,

en büyük türkiye.insaallah bu macida aliriz.kazanirsak eger yine buralarda bayram var.biz türkler burada bir bütün oluyoruz.her taraf al kirmizi oluyor.yabancilar hep bizim icin türkiye iyi oynamiyor,bugün yenilip eve dönecekler diyorlar.hep kiskancliklarina yapiyorlar.Allahim insaallah yüzümüzü kara cikarmaz.insaallah kazaniriz.yabancilarin hani türkiye,nerde demeleri bizleri mahveder.................skor türkiye2,hirvat1

vallahi heyecandan ölicem...inşallah yine bize mutluluk yaşatacaklar inanıyorum...allah hepsine yardım etsin...bütün kalbimizle onların yanındayız...
haydii TÜRKİYE........................................

heyecandan bir yorum yazıyorum bir evi dolanıyorum...bu hırvatları tv de çok büyüttüler gözlerinde...allahım ne olur aslanlarımıza kolaylık ver ve yenelim...yenelimmm...bütün TÜRKİYEM sevinsin...çok ihtiyacımız var...
haydi TÜRKİYE tek yürek olduk ve olumlu enerjimizle olumlu düşünelim ve bu tarihi bu akşam tekrar yazalım....

EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOOOOKKKKK........

Al bendende okadar songüll. Bende heyecandan yerimde rahat duramiyorum...
Millilerimiz insallah kazanir.. Allahim yardimcilari olsun....

En Büyük Türkiye

yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dualarımız karşılığını bulacak..umudumuzu kaybetmeyelim...bizde bu inanç olduğu sürece penaltılarda da onlara derslerini vereceğiz allahın izniyleee..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…