En byk kusurunuz ne?

bazı insanlara ruh halim kötü olduğunda merhamet duymuyorum
vurdumduymazım
bencilim

çok kırıldıgımda ve sinirlendiğimde karşımdakini kırarım. uslübum ve tavrım aşırı sert olur. (hakediyolar ama )
canım çok sıkkınsa ve yalnızsam deli gibi ağlarım,, (sonra gözleriimin kenarları kırışmasın diye hemen bakım yaparım ağladıgım için kızarım kendime )
çok mutlu oldugum zamanlarda inanılmaz kahkaha çeşitlerim vardır duysanız gülmekten bayılırsınız

en büyük kusurum fazla mükemmeliyetçiymi çok detaycıyım ve bu beni çok yoruyor ve ben kendime hakim olamıyorum...

hımm aslında bu sorun çok önemli.. kafa ve beden olarak çok yorulur insan
aynen öyle herşeyi detayıyla düşünüyorum sürekli plan yapıyorum çok iyi iş çıkarıcam derken sevdiklerimi ihmal ediyorum ama aslında ben herşeyi sizin için yapıyorum desem de mutsuzluklarını görebiliyorum..

bu durumun farkında olmak da çok iyi bişey. yani kendinizi bu yönden kısıtlayabilirsiniz belki denediniz mi ? hani tabi zordur belki ama belki çaba falan gösterseniz yada bir uzmanla görüşseniz ?

bu durumun farkında olmak da çok iyi bişey. yani kendinizi bu yönden kısıtlayabilirsiniz belki denediniz mi ? hani tabi zordur belki ama belki çaba falan gösterseniz yada bir uzmanla görüşseniz ?
uzmana daha gitmedim ama eskiye nazaran biraz daha iyiyim eşim engel oluyor çünkü tam ters özelliklerdeyiz plan yapmayı kuralları hiç sevmiyor onun bu huyu bana iyi geliyor..

Herkesi kendimi gibi bilmem çabuk affetmem?......

Genelde de cok umursamaz bir insanim ama bazen cevremdekileri cileden cikaracak derecede umursamaz olabiliyorum yani herhangi bi yakinim bana derdini anlattiginda elimden geldigince dinleyip yardimci oluyorum ama gelin gorunki kendimle ilgili bi sikinti olunca zerre kadar umrumda olmuyor bazen esimle maddi sikintilar yasiyoruz mesela ama ben hic umursamiyorum en basitinden :)

Herkeste elbet bazı kusurlar var ama benim kusurum pollyanna oluşum..

Bazı insanların haketmediğini bile bile onlara iyilik yapmam sanırımm. En büyük kusurum budur.
Bir de çok fazla tripliyim çok çabuk alınır küserim yanlış anlarım. Erkek arkadaşımda çok şikayetçi bu durumdan..

Çok dağınık biriyim. Annem söylenip duruyo. Evlenince evim nasıl olcak. En kötüsü ben toplamayada üşeniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…