- 20 Mayıs 2023
- 1.521
- 823
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
kardeşini doğurmak ve köpek gibi büyütülmüş çocuk . Bunu okumaktan kacindim cidden korkutucu geliyor :/ uçurtma avcisini çok ileri yaşta okudum iyi ki lisede alıp okumamıştım çok travmatikSuç ve Ceza, küçük prens, şeker portakalı, uçurtma avcısı, kardeşini doğurmak ve köpek gibi büyütülmüş çocuk ... Kimse okumasın ve psikolojisini bozmasın lütfen rica ediyorum.
Mutlaka okuyacağımTongue Fue. İletişimi ve diyalogları pratize etmesi açısından çok iyi.
Ölümcül Kimlikler. Bakış açımda en berrak etkiyi bırakan kitaplardan biri. Kimlikler ve yargılar üzerineydi.
Çok huzursuz hissettiryor muHuzursuzluğun Kitabı
Simyacısimyaci
benim basucu kitabimdir. bazen acar ortadan bir yerden okumaya başlarim. her okumaya ayri ilham alirim, herkese de tavsiye ederim.
ha bir de her duruma söyleyecek bir kucuk prens repligim vardir:) nisanlim beni tanimlarken küçük prens experti der, hatta trye turneye gelmislerdi bilet almisti.
Raskolnikov Rus edebiyatı klasiği ya depresifler çok duygu durum güzel evet ama ben beni üzen kitapları sevmiyorumŞuan suç ve ceza okuyorum.İyi gidiyor ama okuyanlardan da yorum almak isterim bu kitapla ilgili.
Yaaa o da hep ertelediğim bir kitaptır nedenseLivaneli-Huzursuzluk
Ağır kitap, psikolojisi sallantıda olan insana deprem etkisi yaratır. Yazarın kitapları çok melankoliktir. Bir iki alıntı gireyim;Çok huzursuz hissettiryor mu
Uzun zamandır okumak istiyordum.En azından okudum derim ama haklısınız insanın modunu düşürebiliyor.Raskolnikov Rus edebiyatı klasiği ya depresifler çok duygu durum güzel evet ama ben beni üzen kitapları sevmiyorumhayat zaten zor kitap bari depresyona sokmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?