- 20 Nisan 2009
- 5.386
- 1.525
- 698
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Müthiş sonuna kadar okuyun bir gecede yarısını okumuştumŞuan suç ve ceza okuyorum.İyi gidiyor ama okuyanlardan da yorum almak isterim bu kitapla ilgili.
Senai demirci nin kitabı var üç yusuf üç ruya üç gömlek insani manevi olarak yenileyen bir kitap aglayarak okumustumMerhaba, duygusal dram kitaplar şöyle dursun uçurtma avcısı gibi, Canan Tan kitapları gibi. Onun haricinde bakış açınıza katkı sağladığını düşündüğünüz, herkese tavsiye ettiğiniz kitap önerileri için yorumlara bekliyorum
Livaneli - Huzursuzluk bazı yerler oldukça üzücü o tarz istemediğinizi yazmışsınız.Yaaa o da hep ertelediğim bir kitaptır nedense
Akıcı bir kitap evet şuan yarısına geldim.Çok teşekkür ederim..Müthiş sonuna kadar okuyun bir gecede yarısını okumuştum
Evet Leyla'nın evini ben de okudum,akıcı güzel bir kitap.Leyla'nın Evi - Zülfü Livaneli
Jane Eyre
Gurur ve Önyargı
Sürükleyici çok güzel romanlar mutlaka tavsiye ederim.
Kodin hiç duymadım . Puslu Kıtalar atlası da ilk 20 sayfada falan hiç anlamadım yakın zamanda tekrar deneyeceğimKodin. Hayatın ta kendisidir. Okuduğum kitaplar arasında hayatı bundan öğrendim diyebilirim. Bana çok şey kattı çok şey de götürdü.
Bir de Puslu Kıtalar Atlası vardır ki sormayın..
Güzeldi ama bana bir şeyler kattı diyememKırmızı Pazartesi
“Santiago Nasar, onu öldürecekleri gün, piskoposun geleceği gemiyi karşılamak için sabah saat 05.30’da kalkmıştı”
George orwelGeorge orwel in tüm kitapları
Ayrıca yazarını hatırlamıyorum sineklerin tanrısı
Fedailerin kalesi alamut bunu okumadan kimse ölmesin
Ayyy germinal hiç duymadım, utandım valla.. kendimi çok kitap biliyorum kitapları tükettim sanarken bir sürü kitap çıktı buradaZola-Germinal ve Steinbeck-Gazam Üzümleri benim için nirvanadır. İkisi de içime öküz oturtmuştu.
Profil fotoğrafımdan da anlaşılacağı gibi Germinal'den sonra Zola hayranı oldumDiğer kitaplarını da okudum. Germinal kadar etkilenmedim ama çok severim.
Mutlaka okuyun.
Bilmem çok hoştuGeorge orwel
Sineklerin tanrısı beni çok sinir etmişti, bilmiyorum çeviriden mi benim anlama güçlüğüm mü oldu hiç bilmiyorum
Duymamanıza şaşırdım ben de şu anAyyy germinal hiç duymadım, utandım valla.. kendimi çok kitap biliyorum kitapları tükettim sanarken bir sürü kitap çıktı burada
Okuyorum yine arada.. ama çok bunalıma girmek istememLivaneli - Huzursuzluk bazı yerler oldukça üzücü o tarz istemediğinizi yazmışsınız.
bizden de sabahattin alijose saramago kitapları
Benim nobellere olan saygı sövgüBilmem çok hoştunobel ödüllü bir yazar
Son ikiyi okudum güzeldiLeyla'nın Evi - Zülfü Livaneli
Jane Eyre
Gurur ve Önyargı
Sürükleyici çok güzel romanlar mutlaka tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?