En çok etkilendiğiniz kitap?

George orwel in tüm kitapları
Ayrıca yazarını hatırlamıyorum sineklerin tanrısı
Fedailerin kalesi alamut bunu okumadan kimse ölmesin

Daha yenice disime göre bir başlık açılmış
Simyacı demiş arkadaşlar kesinlikle baş ucu kitabı
Momo da hoş unutulmaz
Bin muhteşem Güneş efsane ötesi

Senai demirci nin kitabı var üç yusuf üç ruya üç gömlek insani manevi olarak yenileyen bir kitap aglayarak okumustum

Zola-Germinal ve Steinbeck-Gazap Üzümleri benim için nirvanadır. İkisi de içime öküz oturtmuştu.
Profil fotoğrafımdan da anlaşılacağı gibi Germinal'den sonra Zola hayranı oldum Diğer kitaplarını da okudum. Germinal kadar etkilenmedim ama çok severim.
Mutlaka okuyun.

Son düzenleme:
Kodin. Hayatın ta kendisidir. Okuduğum kitaplar arasında hayatı bundan öğrendim diyebilirim. Bana çok şey kattı çok şey de götürdü.
Bir de Puslu Kıtalar Atlası vardır ki sormayın..
Kodin hiç duymadım . Puslu Kıtalar atlası da ilk 20 sayfada falan hiç anlamadım yakın zamanda tekrar deneyeceğim

George orwel in tüm kitapları
Ayrıca yazarını hatırlamıyorum sineklerin tanrısı
Fedailerin kalesi alamut bunu okumadan kimse ölmesin
George orwel
Sineklerin tanrısı beni çok sinir etmişti, bilmiyorum çeviriden mi benim anlama güçlüğüm mü oldu hiç bilmiyorum

Ayyy germinal hiç duymadım, utandım valla.. kendimi çok kitap biliyorum kitapları tükettim sanarken bir sürü kitap çıktı burada

Livaneli - Huzursuzluk bazı yerler oldukça üzücü o tarz istemediğinizi yazmışsınız.
Okuyorum yine arada.. ama çok bunalıma girmek istemem mesela açlık kitabı vardi.. (knut h. kitabi).. açlığı bu kadar hissetmek acı vermişti bana okurken ya.. ya da geçen acımak kitabını okudum ağladım yani sonunda of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…