En çok etkilendiğiniz kitap?

Sabahattin Ali'ye ben çok şans verdim 5 6 kitabını okudum kuyucakli Yusuf belki bir de içimizdeki şeytan güzeldi içim kıyıldı betimlemelerinden Yaşar Kemal daha iyi geliyor
içimizdeki şeytan en sevdiğim kitabı yaşar kemal’i de henüz okuyamadım

Acaba taş meclisi, kurtlar imparatorluğu'nu okumuş muydunuz? Jean Christope Grange, ben 15 sene önce okudum bayaa etkilenmiştim o seriden. Sonra çok kitap okudum ama inanın anne olduğumdan beri (6 senedir) elime kitap almasım çünkü oğlumda özel durumlar oldu , uyumuyor uyusa da uyanıyo vs velhasıl kelam bir yanımda üst üste okunmamış kitaplar....

Hayır okumadım hatta kurtlar imparatorluğunun sanırım filmi de varmış.. uyusa belki bir ihtimal, benim bir arkadaşım ayağında sallarken bir sürü kitap okuduğunu söylemişti zaman yönetimi karşısında büyülendim

Ayağımda salladığım zamanlar elime telefonu aldığım an telefonu fırlatıp atan bir çocuk kitap alsam ki almıştım onu da atmıştı. Benimle ilgilen diyen bir çocuk yani o yüzden aşırı yoğunlaştım ona, bilgi konusunda kendimle bile ilgilenemediğim için kitaplarım şimdilik duruyor ama allah ömür verirse okuyacağım zaten ve okumak istediğim bir sürü de kitap var. inşallah hepsinde sıra gelecek....

Herkesin kitap zevki ne kadar farklı ya :) mesela en çok okunanlar listesinden, 2 kitap var şuan bu yazdıklarınızdan tahminen yani.. bende sanıyorum ki bütün en iyi kitapları okudum ben çok cahilim

Reactions: Gao
Kesinlikle okumalısınız dediğim kitap Martin Eden. Başucu kitabım da şeker portakalıdır. Tekrar tekrar okuyup ağlamak gibi bir saykoluğum var. Ayrıca Hakan Gündayı çok severim. Ama insanı ruhsal çöküntüye sokabiliyor kitapları. Uzun süre kötü bir ruh haliyle takılabilirsiniz.

Hakan Günday'ı bıraktım 4. kitaptan sonra. O nasıl bir düşünme şekli ah çok yıkıcı kitapları.

Hakan Günday'ı bıraktım 4. kitaptan sonra. O nasıl bir düşünme şekli ah çok yıkıcı kitapları.
Ben tüm kitaplarını okudum. En son Az kitabını okudum. O beni çok rahatsız etti okurken. Ondan sonra dedim ki yeni kitap çıkarsa da okuyamam artık. Sağlam psikoloji gerektiriyor bence.

Ben tüm kitaplarını okudum. En son Az kitabını okudum. O beni çok rahatsız etti okurken. Ondan sonra dedim ki yeni kitap çıkarsa da okuyamam artık. Sağlam psikoloji gerektiriyor bence.
Ben de Az'dan sonra bıraktım. Gerçekten gerek yok bu kadar rahatsız olmaya bir şeyi okurken.

Sizin kitabı okumama sebebim 550 sayfa olarak direk elenmiş o yüzden şimdi baktim da sayfa çok olunca direk eliyorum ben

Sineklerin tanrısı konusunda yalnız değilmişim. Kesinlikle sebebi kötü çeviri. Beni de çok rahatsız etmişti okurken.
Ne diyor ya bu ne diyo diyerek sonuna kadar zor geldim vermek istediği mesaj neyse bana hiç geçmedi :) kitaba o kadar sinirlendim ki arada olur bana bu gittim sattım ahahah mesela Anayurt otelini de çok sinirlenip yirtmistim aaa ne diyo ya bu diyerek edebi eser olduğunu düşünmüyorum hep de trendlerde mesela. Cesur Yeni Dünyaya da çok sinir oldum Deli etti beni

Hakan gunday konusunda haklısınız.. şeker portakalı serinin iki kitabını okudum diğerlerini bir türlü fırsat bulup okuyamadım. Ve Martin Eden o kadar kalinsin ki... Seni görüyorum ama dokunamiyorum çok saçma diyorum o kitap için kitaplık bekçim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…