- 20 Nisan 2009
- 5.386
- 1.525
- 698
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Esasn orhan pamuk nobel ödüllü aynen pamuğun veba gecelerini veba olmadan bitirdim bende sovdum bir araBenim nobellere olan saygı sövgü
Sabahattin Ali'ye ben çok şans verdim 5 6 kitabını okudumbizden de sabahattin ali
içimizdeki şeytan en sevdiğim kitabıSabahattin Ali'ye ben çok şans verdim 5 6 kitabını okudumkuyucakli Yusuf belki bir de içimizdeki şeytan güzeldi içim kıyıldı betimlemelerinden Yaşar Kemal daha iyi geliyor
Acaba taş meclisi, kurtlar imparatorluğu'nu okumuş muydunuz? Jean Christope Grange, ben 15 sene önce okudum bayaa etkilenmiştim o seriden. Sonra çok kitap okudum ama inanın anne olduğumdan beri (6 senedir) elime kitap almasım çünkü oğlumda özel durumlar oldu , uyumuyor uyusa da uyanıyo vs velhasıl kelam bir yanımda üst üste okunmamış kitaplar....Merhaba, duygusal dram kitaplar şöyle dursun uçurtma avcısı gibi, Canan Tan kitapları gibi. Onun haricinde bakış açınıza katkı sağladığını düşündüğünüz, herkese tavsiye ettiğiniz kitap önerileri için yorumlara bekliyorum
Bence okumalısın ince memed serisi ya da daha ince bir çok kitabı var köy yaşantısı köy draması üzerine , acı çektirir resmen sürükler götürüriçimizdeki şeytan en sevdiğim kitabıyaşar kemal’i de henüz okuyamadım
Hayır okumadım hatta kurtlar imparatorluğunun sanırım filmi de varmış.. uyusa belki bir ihtimal, benim bir arkadaşım ayağında sallarken bir sürü kitap okuduğunu söylemiştiAcaba taş meclisi, kurtlar imparatorluğu'nu okumuş muydunuz? Jean Christope Grange, ben 15 sene önce okudum bayaa etkilenmiştim o seriden. Sonra çok kitap okudum ama inanın anne olduğumdan beri (6 senedir) elime kitap almasım çünkü oğlumda özel durumlar oldu , uyumuyor uyusa da uyanıyo vs velhasıl kelam bir yanımda üst üste okunmamış kitaplar....
Herkesin kitap zevki ne kadar farklı ya :) mesela en çok okunanlar listesinden, 2 kitap var şuan bu yazdıklarınızdan tahminen yani.. bende sanıyorum ki bütün en iyi kitapları okudum benNeil Gaiman-Yolun Sonundaki Okyanus
Plutarch, Güzin Aker-Gevezeler ve Meraklılar
James Clear-Atomic Habits
Milqn Kundera-Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
Alper Hasanoğlu-Aşkın Halleri
Kafka- Dönüşüm
Aslı Erdoğan-Mucizevi Mandarin
Sineklerin tanrısı konusunda yalnız değilmişim. Kesinlikle sebebi kötü çeviri. Beni de çok rahatsız etmişti okurken.George orwel
Sineklerin tanrısı beni çok sinir etmişti, bilmiyorum çeviriden mi benim anlama güçlüğüm mü oldu hiç bilmiyorum
Hakan Günday'ı bıraktım 4. kitaptan sonra. O nasıl bir düşünme şekli ah çok yıkıcı kitapları.Kesinlikle okumalısınız dediğim kitap Martin Eden. Başucu kitabım da şeker portakalıdır. Tekrar tekrar okuyup ağlamak gibi bir saykoluğum var. Ayrıca Hakan Gündayı çok severim. Ama insanı ruhsal çöküntüye sokabiliyor kitapları. Uzun süre kötü bir ruh haliyle takılabilirsiniz.
Ben tüm kitaplarını okudum. En son Az kitabını okudum. O beni çok rahatsız etti okurken. Ondan sonra dedim ki yeni kitap çıkarsa da okuyamam artık. Sağlam psikoloji gerektiriyor bence.Hakan Günday'ı bıraktım 4. kitaptan sonra. O nasıl bir düşünme şekli ah çok yıkıcı kitapları.
Ben de Az'dan sonra bıraktım. Gerçekten gerek yok bu kadar rahatsız olmaya bir şeyi okurken.Ben tüm kitaplarını okudum. En son Az kitabını okudum. O beni çok rahatsız etti okurken. Ondan sonra dedim ki yeni kitap çıkarsa da okuyamam artık. Sağlam psikoloji gerektiriyor bence.
Evet o zamanlar gençtik. Şimdi yeterince derdim var bir de onun karakterlerinin derdini yüklenememBen de Az'dan sonra bıraktım. Gerçekten gerek yok bu kadar rahatsız olmaya bir şeyi okurken.
Sizin kitabı okumama sebebim 550 sayfa olarak direk elenmiş o yüzdenZola-Germinal ve Steinbeck-Gazap Üzümleri benim için nirvanadır. İkisi de içime öküz oturtmuştu.
Profil fotoğrafımdan da anlaşılacağı gibi Germinal'den sonra Zola hayranı oldumDiğer kitaplarını da okudum. Germinal kadar etkilenmedim ama çok severim.
Mutlaka okuyun.
Ne diyor ya bu ne diyo diyerek sonuna kadar zor geldim vermek istediği mesaj neyse bana hiç geçmedi :) kitaba o kadar sinirlendim ki arada olur bana buSineklerin tanrısı konusunda yalnız değilmişim. Kesinlikle sebebi kötü çeviri. Beni de çok rahatsız etmişti okurken.
Hakan gunday konusunda haklısınız.. şeker portakalı serinin iki kitabını okudum diğerlerini bir türlü fırsat bulup okuyamadım. Ve Martin Eden o kadar kalinsin ki... Seni görüyorum ama dokunamiyorum çok saçma diyorum o kitap için kitaplık bekçim benimKesinlikle okumalısınız dediğim kitap Martin Eden. Başucu kitabım da şeker portakalıdır. Tekrar tekrar okuyup ağlamak gibi bir saykoluğum var. Ayrıca Hakan Gündayı çok severim. Ama insanı ruhsal çöküntüye sokabiliyor kitapları. Uzun süre kötü bir ruh haliyle takılabilirsiniz.
Merak ettim listeye aldımSessiz Hasta.
Kişisel Gelişim değil ama o kadar etkilenmiştim ki çok fena ters köşe oldum. Çok fazla tavsiye ederim
Ay o kadar mı yaniBen de Az'dan sonra bıraktım. Gerçekten gerek yok bu kadar rahatsız olmaya bir şeyi okurken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?