En çok hangi dertler sizin ilginizi çekiyor?

En Çok Hangi Dertler Sizin İlginizi Çekiyor?

• Kişisel problemler mi?

OY: 94 19,7%
  • Eşlerle olan pürüzler mi?

OY: 221 46,2%
  • Kayınvalide, Kayınpeder, Elti, vs...Sorunları mı?

OY: 106 22,2%
  • Arkadaş, komşu, iş yeri vs....Dertleri mi?

OY: 20 4,2%
  • İnanmadığımız dertleri es geçsek, ödün vermesek..Ne dersiniz?

OY: 20 4,2%
  • Yok ben cevap vereceğim, görsün gününü bakalım..Ne dersiniz?

OY: 17 3,6%

• Ankete Katılan
    478
artık hiç birisi ilgimi çekmiyor okadar daraldım bir derdim varda.. sadece arada bir girip bakıyorum

belki yorum yazıyorum o kadar o da arada

sadece bebek hasreti çeken konulara yoğunlaşıyorum...
o acıyı çekenlerden biride ben olduğum için....senağlama

sağlık problemleri ve manevi hayatta ki eksikliklerden kaynaklanan problemler.

benim ilgimi en çok kayınvalide,görümce ve evlilikle ilgili sorunlar çekiyo.... burada okuduklarımda bir tecrübe ve fikir benim için CADIARZU

Kişisel problemler mi?

En çok ilgimi bunlar çekiyor. En az ise kayınvalide sorunları....

Ay ilahii Yeşilim yaw. Oturup Dertmi seccez ::S

ne bilimm işte bakıyorum,okuyorum,kelimelerden cümlelerden inandırıcımı değilmi bi ön eleme yapıom.
Daha sora ciddiye almalımıyım almamalımıyım diom.
sorasında yorumumla bi katkı yapabilceğim bişi varsa yazıom yolluom.
tabii bu arada sacma sapan seyler yazanlarada dil uzatmaktan cekinmiom.
ateş düştüğü yeri yakar ama bazen öyle gereksiz dertler oluyorki yaaa resmenn gülüyorummm
kimse kusura bakmasın

eşlerle olan sorunlara bakıyorum daha cok.Kım nasıl davranıyor,evlenınce ne oluyor... dıye sanırım kafamçokkarıştı

ablacım bu ara gerçekten pek bir dert ilgimi çekmiyor.
sanırım lohusalığı henüz atamadım üzerimden.
arada bir girip yazıyorum işte..

artık ilgimi çekmiyor..ufak tefekleri bile yazıyolar..yazmasınlarde demiyorum ama sanırım ben dert okumaktan yoruldum..ama en çok eşle ilgili olanlar ilgimi çekiyor..

genelde bu bölümde ,aldatma, kayınvalide ve görümce sorunları çok fazla. ve bu fazlalıkta bende,bıkkınlık yaptı.
ayyy.yinemi aynı sorunlar demekten, kendimi alamıyorum.
şöyle farklı bir derdi olan ,üye olsada artık aynı sorunlara cevap vermekten bıkmasam.
ütopya mı bu düşüncem acaba...
sanırım ütopya...-tatlicadiarzu-.

Bu topğe yazılan dertlerin çoğu biraz abartılıyo gibime geliyo. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri dert ediniyo bazıları.Boyum kısa, üst komşumun terlik sesinden bıktım, kayınvalidem bana nasılsın demedi, eşim izlemek istediğim diziyi açmadı,yağmur yağdı çamaşırlarım ıslandı...gibi eften püften meseleler o kadar çoğaldı ki...

Bazıları da sırf bişeyler yazmış olak için hayal gücünü de kullanarak tutarlı tutarsız senaryolar yazıyor. Örneklerini de daha önce gördüğümüz üzere bu şahıslar herkesin tepkisini alarak siteden uzaklaştırılıyorlar...

Topiği amacına uygun kullanmayı başarabilsek çok faydasını göreceğiz ama herşeyin suyunu çıkarmayı pek bi seviyoruz...

1. olarak ; Eşlerle olan pürüzler

2. olarak ; Kişisel problemler

3. Kayınvalide, Kayınpeder, Elti, vs...Sorunları

çoğunlukla eşlerle olan pürüzler...ama ilgimi çeken bir çok yazıyıyı okuyor ve cevapta yazıyorum..sadece beni tatmin etmesi yani gerçek olduğuna inandığım bir sorunsa..çünkü bazı arkadaşlarımız burada sırf dikkat çekmek için küçücük bişiyi sorun olarak yazabiliyo o tür sorunlara cvplama gereği duymuyorum..ama şunuda söylemeliyim buradaki sorunları okudukça halime şükrettiğim ve ders aldığım zamanlar çok oluyo..buda benim için çok öenemli..yani iyi yönde bir çok şey kattı diyebilirim..

ilk dört şık soruyla birebir fakar son iki şık ayrı bir sorunun cevabı gibi geldi bana...

eşlerle ilgili sorunlar dikkatimi çekiyor inandırıcı bulursam cevap yazarım. ama hiç cvp yazılmadıyda inandırıcı bulmuyorsam yazıp soru sorarım...

Ay bu da dert mi ? demedim hiçbir zaman.. Herkesin derdi kendine büyüktür bunu çok iyi idrak etmiş biriyim...

Zaten derdi olan insan döktürür, döktürmese de belli eder kendini yazdıklarından , halinden..Bize göre küçük görünen , saçma gelen derdi gerçekten yaşadığı bir şey mi ;

yoksa hayal ürünü mü belli ediyor kendini...

Dert adamı söyletir, ben dert seçmem.. Ama ilgi çekmeye gelince "eşle ilgili olanlar" çok dikkatimi çekiyor.. Yeni evliyim ondan sanırım, tecrübe ediniyorum..yerimseniben

sorunum var başlıklı konulara bakıyorum .derdim var konularını es geçmemeye çalışıyorum ama gerçekten bazıları sırf konu açılsın laf olsun diye yazılıyo .bazılarına cevap yazarken bazılarınıda bakıp geçiyorum yorumsuz kalıyorum

herkesin derdi kendine göre büyük, öyle ayırt etmiyorum açıkçası. bulabilirsem çözüm önerisi yazıyorum, bulamazsam teselli ediyorum, yeri geliyor gerçekten üzülüyorum, uzun uzun düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…