En çok kimi ya da neyi özlüyorsunuz ?

lise yıllarımı ... çok güzeldi o günlerr.. Ah ah..

çocuklugumu, mahallemızı, okulumu, arkadaslarımı, neşemi mutlulugumu ışık saçan gözlerimi,yalanlarla tanışmadan öncekı mutlulugumu özledım....

tek dostumu, kardesimden cok sevdigim Optik'imi cok ozluyorum.
icimde birikenleri dolup tasanlari ona anlatamamak oyle zor ki.

onu özlüyorum ellerimizin birbirine değdiği andaki heyecanı özlüyorum bakışlarının bana kitlenmesini özlüyorumm...

üniversite yıllarımı çok özlüyorum ben. ve o dönemde kardeşim saydığım fakat şu anda konuşmadığım insanı

Oooo neler neler tabii önce gençliğimi... Kızımın bebekliğini (13 yaşında) sanki hiç öpememişim gibi hiç bebek kokusunu alamamışım gibi. Ne çabuk büyüdü. (

Oooo neler neler tabii önce gençliğimi... Kızımın bebekliğini (13 yaşında) sanki hiç öpememişim gibi hiç bebek kokusunu alamamışım gibi. Ne çabuk büyüdü. (

maaşallah Allah bağışlasın bütün canlılar doğal olarak büyüyor Allah bahtını açık etsin...

maaşallah Allah bağışlasın bütün canlılar doğal olarak büyüyor Allah bahtını açık etsin...

Amin cümlesinin çocuğunun, kardeşinin ve tüm gençlerin bahtı açık olsun benim kızmla birlikte. Okusunlar, meslek sahibi olsunlar ayakları yere sağlam basıp iyi insanlarla karşılaşsınlar. Öptürmüyor ya artık amann anne ben bebek miyim amann anne ben genç kızım çocuk gibi davranıyorsun diyor ya özlüyorum ben de bebekliğini işte. :))

amin...onun yaşındakiler hepsi öyle gençliğe doğru adım atıyorlar ya :) ben kendimden biliyorum :)

amin...onun yaşındakiler hepsi öyle gençliğe doğru adım atıyorlar ya :) ben kendimden biliyorum :)

Öyle öyle hepsi. Ben öğretmenim yıllardır ortaokul-lise öğretmenlik yaptım. Şimdi kızım 13 yaşında 7. sınıfta ama insana kendi çocuğu büyümüyor ki. Ya da büyüdükçe korkuları artıyor, elinden tutamıyorsun ve artık gitgide özgürleşiyor haftasonu arkadaşlarıyla gezmeler, pazar sabahları yatağa atlayıp ben geldimm derken şimdi çağırıyoruz ben msnde arkadaşlarımla konuşuyorum gelemem demeler. Böyle değildik ama diyoruz eşimle, hafif buruk hafif keyifli. duvarları tanımadığımız şarkıcıların resimleriyle dolu halbuki 2 yıla kadar yastığının altında hep beraber çektirdiğimiz bir resim vardı. Arkadaşız çok şükür herşeyini paylaşıyor yine de. İlk aşkını yaşadı bu sene gözleri parlayarak saatlerce anlattı, sonra aşk acısını tattı sarılıp ağlayarak yine saatlerce. Bunları paylaşabilmek güzel ama ben yine de Onun bir elinde ayıcığı gözlerini ovuşturarak anneee yanınızda yatabilir miyim demesini özledim.

ne güzel anlatmışsınız. Sizi anlıyorum bazen bende küçük kardeşimin bebeklik fotoğraflarına bakıyorum sen niye büyüdün öyle kalsaydın ya diyorum. Ama siz annesiniz duygularınız ve kızınızın küçüklüğüne özleminiz daha yoğundur diye düşünüyorum. Ama yapacak birşey yok bizde ileride onların çocuklarını öyle sever küçüklüklerine olan hasretimizi birazda olsa gidermiş oluruz :)

Kendimi özlüyorum. Beni ben yapan her şeyi... Masumluğumu, deliliğimi ... her şeyi özlüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…